En film ni måste se/uppleva! (verklighetsbaserad)

Har precis tittat på en ny film som precis kommit ut på DVD; Defiance



Största huvudrollen spelas av; Daniel Craig


men en annan huvdroll är Jamie Bell


och Liev Schreiber



Handling hittar ni här [länk] men kortfattat handlar den om andra världskriget, kampen att överleva till varje pris, kärleken till sina medmänniskor, om hoppet att lyckas ta sig därifrån levande och modet att fortsätta mot alla odds och slå tillbaka mot det man fruktar.

Den här filmen var briliant! Verkligen. Den är hemsk, vilket alla sanna historier är. Den var gripande, spännande (hur nu en sån här film kan bli spännande), läskig, otroligt bra skrivet manus, story och otroligt bra spelad! Betyg: ♥♥♥♥♥ / 5
Se den!
Så enkelt är det :).





På tal om Jamie Bell. Kommer ni ihåg den fantastiska filmen Billy Elliot som handlade om en pojke som inte ville annat än att dansa balett? Man märker att tiden går när man ser bilderna nedan;




Rena rama helvetet

Är hemma nu, gastroskopin gjordes av världens mest arroganta och dumma läkare, helt dum i huvudet var han! Det var ingen rolig upplevelse, då han inte respekterade mig, alls! Och han tog ingen notis om att det lugnande inte alls funkade. Det var hemskt och jag grät igenom hela undersökningen. Jag bloggar nog inget mer i dag, känner mig inte alls på humör, känner mig som en försökskanin.

Hoppas ni haft en bra dag!
Puss

Filmdag i dag

Har bara legat i dag och kollat på film och bara tagit det lugnt. Imorgon ska jag göra två jobbiga undersökningar som kommer ta alla mina krafter, så förmodligen blir det inte mycket bloggande imorgon. Vi får se om jag hinner ett litet inlägg innan jag sticker till sjukhuset...men förmodligen inte. Ska upp klockan halv sex ><...

Dessa filmer såg jag idag;



Solstorm var en helt okej film, om bara skådespelarna kunde spela bra! Man är så bortskämd med amerikanska/brittiska/utländska överhuvud taget skådespelare att man skäms när man ser hur dåliga de svenska är. Så det drar tyvärr ner filmen en hel del. Ingen film jag ser om direkt, men den var okej. Betyg: ♥♥,5 / 5





Valkyria är en riktigt bra, men tragisk film! Man kastas mellan hopp och förtvivlan. Man sitter där och tänker "hoppas de dödar Hitler nu" samtidigt som man känner sig hemsk som tänker så...på något konstigt vis. Den är absolut sevärd och skådespeleriet är väldigt, väldigt bra! Betyg: ♥♥♥♥ / 5

Nu blir det sängen. Godnatt! :)

High School Musical

Kan inte tycka annat än att High School Musical - filmerna är otroligt mysiga! :), har precis kollat på den första!


Relativt tidig kväll...

Jag mår inte så bra just nu, har ont i mage och huvud och känner mig helt sliten och trött. Imorgon blir ingen rolig dag (behöver inte säga mer än så tycker jag!) och därför blir bloggandet lidande för det! Hoppas ni får en bra dag i alla fall =).

Godnatt! :)

Han är 16 år!

16 år!!!!

McFly

Denna låt gör mig glad i kroppen!



Ny header! :)

Hej på er!

Det gick inte att blogga igår, så bilderna får helt enkelt komma upp i dag om det går att lägga upp bilder nu, vi får se :). Har gjort en ny header (finns det någon som kan göra en snygg! bloggdesign så får ni gärna göra det!). Vad tycks? :)

Nu ska jag äta frukost...hehe ;)
Pussar sålänge!

Bilderna kommer senare än väntat

är hos min boo nu ;) (inte pojkvän, Beatrice! :D) 

Pussar! 

I'm back on track!

Kom hem för en stund sen från en 22 minuters joggingrunda med syster :), eftersom jag aldrig tränat ever in my life så är det en lång runda att springa för mig och det står jag för, haha. Även om det slinker ner några onyttiga saker i magen någon gång i veckan så är jag väldigt duktig just nu (och tänker/ska försöka att hålla mig duktig!)

I alla fall, nog om träningen! Har varit hela dagen i Vaxholm, vilket var supermysigt! Lägger upp bilder senare ikväll när jag duschat och ätit mat och satt på mig myskläder och så. Det blir med andra ord en väldigt lugn hemmakväll i dag, känner mig helt groggy, haha. Efter  Vaxholms"resan" var jag och mami i Forum och kollade på mobiler. Jag har ju reklamerat min gamla mobil för den var riktigt usel, så usel att jag var tvungen (ja, tvungen den la av var femte minut) att köpa en ny som jag fick betala för utan abonnemang istället. Men nu har de gjort en deal, de avbryter alla kostnader jag har nu och så startar vi på ny kula! Nytt abonnemang och ny mobil som jag fick välja själv, jättebra! Dessutom var det en så sötnos till kille som jag fick hjälp av när jag kollade på olika mobiler...haha ;). Bestämde mig för Sony Ericsson W995, den nya (en gång Ericsson, alltid Ericsson). Köpte även en tröja/tunika/whatever från Zara som ni får se senare :). Nu blir det dusch, sen mat, pussar!


Skitsnygg i silver! Supernöjd :). Hoppas nu att den inte är så usel som den andra.

Pink secret

Nytaget foto :), gillar färgerna, så otroligt vackra blommor! Nu har alvedonen börjat verka, dags att gå och lägga huvudet mjukt på min kudde!



Nyckeln till frihet (texten i inlägget är konstig med massa mellanrum och skit, vet inte varför)

Jag behöver inte säga så mycket egentligen: kraftfull, rörande, genialisk, verklig, välgjord, välspelad. Enda anledningen till att den inte får full pott är att den var lite onödigt seg den första halvtimmen (tänk nu inte såhär "ja men då orkar jag inte se den"). Den var superbra och så...jag vet inte, den rörde mitt hjärta! Betyg: ♥♥♥♥,5 / 5

Har haft huvudvärk sen igår eftermiddag, så jag kryper till sängs nu. Imorgon drar jag tidigt till Vaxholm med mami, mostrarna och ingift morbror, kanske även mamis bästa väninna och min barndomskompis hänger med, vi får se :). Godnatt bloggare och läsare! ♥


Hemma, jogga, duscha, träna...then what?

Hej!

Har som sagt varit borta hela dagen och har kommit hem nu och varit ute och joggat 25 minuter med älskade syster min! Kändes så himla tungt ett tag, men vi ryckte upp oss! Sprang säkert 2km (om jag inte upskattar åt skogen fel såklart) och man känner sig alltid lika duktig efteråt. Och som man längtar efter att svepa det där halvlitersglaset med vatten när man kommer hem igen, haha. Nu blir det duschen och sen måste jag äta mat, min mage kurrar så invånarna i Kina säkert hör det också! Efter det vet jag inte, blir nog en lugn filmkväll/natt eller så går jag och lägger mig snart, är helt slut! Hoppas er dag har varit bra :).

Vi hörs senare :), pussar ♥♥♥

Favorit i repris.

Duschen nästa :)

Har varit hos Beatrice ikväll och kollat på TV och ätit supergod mat som hennes mamma (min extramami) lagade; det var lax med något täcke av massa saker på och kornris blandad med saffran, så otroligt gott! :), tack för det! Är hemma nu och ska hoppa in i duschen och sen blir det nog sängen! Kanske ska hinna med en lite joggingrunda, vi får se hur det blir med det! :), det blir en kortis i så fall.

Imorgon blir jag borta hela dagen, men bloggar när jag kommer hem igen!
Puss och Kram

Bildbrist kallas det, haha

I'm alive...

...AND moving! Jag kan faktiskt röra på mig idag, även om jag har ont så är det okej :), det var nog bra att stretcha i bastun igår. Har varit i Sickla nu och hämtat ut lite recept och sånt, och nu ska jag snart kila till Bea, vi ska bara "hänga". Älskar att umgås med den människan, aldrig några problem, hon är så lätt att ha att göra med!

Förresten så fick jag en present av min syster med familj igår! 500kr för att jag tagit körkortet, verkligen supergulligt, TACK :), jag blev jätteglad!

Hör av mig när jag kommit hem igen, det dröjer nog :)
Pussar

Gammal, oseriös bild.

Mobilbloggandet fungerar aldrig!

( Har som sagt mobilbloggat men inte har det funkat...det funkar aldrig. Ska man behöva betala för något som inte fungerar? Visst att det inte kostar så mycket, men efter några sms, många bäckar små...som man säger. )

Har i alla fall kommit hem nu :). Simningen gick bra, men det är otroligt tungt! Vi simmade i en timme och hann 1,8km, så det var ju bra! Känner redan nu hur otroligt ont jag kommer att ha imorgon! OUCH. Har stretchat, men det kommer nog inte hjälpa så mycket ;), har ju problem med mina muskler och leder också, men men, vill man vara fit är det så det får vara :). Direkt efter det syndade jag, haha. Nej men vi gick ut och åt på restaurang och det var jättegott! Men det är faktiskt fredag i dag, och då får man synda. Nu är jag hur trött som helst! Kvällen blir med andra ord lugn...med ytterligare andra ord - snart sängen!

Imorgon har jag inga planer, ska förmodligen träffa Tuss och kolla på film, prata, slappa, dricka te etc etc, för vi båda lär vara ganska färdiga imorgon, haha! Otränade som vi är! But we're working on it! Och det är det som räknas! Nu känner jag att jag verkligen bara babblar och babblar. Ska dricka upp min Vitamin WELL'S med grönt äppelsmak - mums - sen ska jag göra mig iordning för sängen! Ska läsa några kapitel i Twilight sen ska jag gå in i dvala, typ.

Godnatt! :)


 Det där är jag (HAHA!)


Träning på schemat...

Ska städa massor nu för att sedan bege mig iväg till ett bad och träna...ska simma en TIMME...och visa mig i bikini, känns inte bra :(. Men jag gör detta för att kunna känna mig mer självsäker och så! Beatrice ska med också (eller egentligen ska jag följa med henne) och det känns alltid bättre när man är två, som dessutom strävar efter samma mål! :)

Vi hörs senare, dålig bloggdag idag känns det som.
Pussar

Filmerna :)

Såg två filmer igår, så här kommer recensionerna! :)

Half Nelson

Den här filmen var riktigt bra! Otroligt välskrivet manus, och Ryan Gosling gör en riktigt bra insats! Det är en hemsk story, som kastar en mellan hopp och förtvivlan men den är så bra spelad att den är genialisk. Den kan vara lite seg emellanåt, men det gör inget! :), se den om ni har lite tid över! Betyg: ♥♥♥♥ / 5


Blown Apart

En helt okej film! :). Det är en hemsk story och det ligger så nära verkligheten att filmen skrämmer en lite. Men bra skådespelare och en bra, udda story! Ändå så är den inte så bra som jag hade önskat att den skulle vara. Betyg:  ♥♥♥ / 5

Filmen Julia sitter jag och småkollar på nu...men den är rätt seg, så vet inte om jag kommer orka se hela den, vi får se :). Nu ska jag sminka mig och bege mig till Sickla med Bea :), vi hörs senare! Kramar ♥ 

At Linas place

Anlände till Lina nu :), hsr checkat den nya möbleringen och möjligtvis blir det någon film också! Har nämligen hyrt dessa tre;

Berättar sen när jag sett dom hur bra vs. dåliga de va ;)








Happy!

Har hämtat mitt körkort nu...inga mer pengar komer nu att läggas på körkortskostnader...åh så fruktansvärt skönt! Känns mer verkligt nu, men ändå helt stört och lite overkligt på samma gång, haha. Ni som precis tagit körkort eller ska ta körtkort, happy feeling säger jag till er! Kämpa på och plugga som sjutton, det är så värt allt slit i slutändan! Se till att ni trivs med den ni övningskör med och ta några (jag tog tre) körlektioner på körskola, alltid bättre att kombinera!

Nu sticker jag till syrran! :D
Puss


:D

NU ÅKER JAG OCH HÄMTAR MITT RIKTIGA KÖRKORT! :D


Human Nature



Check

♫ Tvättat håret

♫ Varit ute med hundarna

♫ Ätit middag


Next on the list...film! Så klart, vad annars ;)


Kanske någon av dessa?



Enchanted

Tog en lång sovmorgon i dag, gick upp och betalade räkningen som kommit från Transportstyrelsen (måste ju betala mitt körkort ;P) och sen la jag mig och kollade på "Förtrollad" som jag faktiskt inte sett än! Men nu tog jag tag i det. Jag är inte så mycket för sån där "fantasy" (om man nu kan lägga denna film i fantasyfacket), men denna var riktigt bra! =). Supermysig, omöjlig och ja, den var bara jättebra! Se den. Betyg: ♥♥♥♥/5

Nu ska jag tvätta håret för att sen åka till affären och handla lite. Jag är sugen på TACOS (åt det i söndags, haha) så jag funderar på att göra lite tacosköttfärs och ta av resterna, det blir kanon!

Ha en fin dag! ♥

Recensioner

Bea gick hem för någon kvart sen och nu sitter jag här och ska snart gå och borsta tänderna. Har sett tre filmer i dag så jag tänkte ändå att jag skulle skriva om vad jag tycker, som jag alltid gör =). Så här kommer filmrecensionerna;

På smällen - en underbar film som bjuder på många skratt och galenheter! Den innehöll onödigt många svordomar som inte direkt förde filmen framåt, vilket var lite störande, men äh, den var otroligt mysig =). Sitter man hemma någon kväll och vill se en mysig film som bjuder på skratt men även en historia och ett budskap så är denna film ett klart val. Betyg: ♥♥♥♥ / 5





Yes Man
- en riktig feel good film. Jim Carrey gör en otroligt bra roll och hans karaktär är galen och rolig som alltid. Den här filmen borde ses av alla som vill skratta lite! =). Betyg: ♥♥♥ ½ / 5



Unknown
- den skulle vara så bra, som genomtänkt och bla bla bla...men icke! Även om jag betalade ynka 20kr på filmen så känns det som bortkastade pengar. Hela filmen förutom kanske 10 minuter utspelar sig på samma ställe och man fattar ingenting! Kanske det är det de menar när de säger att den är så bra och smart, att det är för att de lyckats med att förvirra tittarna till att absolut inte veta något eller hänga med. Både Beatrice och jag blev besvikna. Nästan så att jag ändå måste se den igen för att försöka att förstå...men jag kommer inte lyckas. Betyg: ♥ / 5




Nu blir det sängen =)
Kramar ♥

090720

"Uppe innan två, I'm impressed!" stod det i ett sms jag fick utav Bea "imorse" när jag meddelade henne att jag inte var död utan att jag bara hade sovit, haha. Illa! ;). Men ärligt, jag har sommarlov och då vänder man på dygnet! Och det är endast okej på sommarlovet. Ska träffa Bea i dag igen men det som står först på schemat är en powerwalk aka. snabbpromenad med far och mor min, fy så skönt. Jag måste komma igång nu om jag ska hinna bli lite fit nu till hösten - för att inte tala om till studenten om ett år, haha. Har bara inte hunnit eller orkat nu när jag pluggat till körkortet som en tok! (då menar jag vissa dagar åtta timmars pluggande). Nu är det slut på godiset och allt onyttigt...nu håller jag mig till helgerna, då får man skämma bort sig själv lite grann, men inte i veckorna, kroppen mår inte bra av det, så stop it säger jag nu till mig själv =).

Måste sätta på mig träningskläder nu, pappa är hemma snart.
Vi hörs senare under dagen! Pussar ♥


Mami klippte bakbenen + tassar och pyttelite av ryggslutet på Elliot, det blev såhär mycket...sick! ;P

Filmkväll/pratkväll med bästa vän ♥

Har haft en underbar kväll med två filmer och min bästa vän bredvid mig i soffan. Doesn't get any better than that ♥. Vi såg först på Prom Night - it was creepy men ändå inte så bra som jag hade hoppats. Men den var absolut inte dålig, så den får 3,5/5 av mig =), sevärd är den i alla fall. Så har ni lite tid över, hyr den ;). Såg senare nu på kvällen Bröllopsduellen, och den älskade jag! Otroligt bra skådespelare och bra skrivet manus tycker jag =). Den får 4/5, ett litet minus för att den var förutsägbar, men vilka filmer är inte det i dag?
Var och handlade i dag. Körde bilen all by myself...ingen som sa till mig vilken väg jag skulle ta, ingen jag kunde fråga om regler eller liknande...bara jag och Volvon...och såklart radion på högsta volym och bas ;). Vuxenpoäng till mig faktikst, men det känns å andra sidan läskigt att jag har blivit så stor att jag har körkort! Det är insane, men ändå på ett bra sätt.

Imorgon blir det bästa vän och jag framför TV;n igen, har hyrt filmer och köpt nya filmer, så filmdag + lite träning står på schemat imorgon, lugn och skön dag med andra ord. Nu är dock planerna att sova, för mina ögon följer inte direkt de jag vill, de går i kors! Vi hörs imorgon igen, sov gott ♥



It's a lovely day, förutom att vädret är kasst

Hej,

gick upp för ca 1½ timme sen och har ätit frukost och ska nog gå upp och ta mig en dusch alldeles snart. Åh vad skönt! =). Har lust att bara packa mina grejjer, inklusive min familj och bara resa någonstans...om jag inte vore så rädd för att flyga bara, det är det som hindrar både mamma och mig. Tycker bara det händer fler och fler flygolyckor nu.
Ikväll ska jag träffa Bea och så ska vi kolla på Prom Night, som jag köpte igår. Har aldrig sett den, men köpte tre filmer för 100kr igår så det var ju värt det! (hoppas jag i alla fall!)

Hoppas ni får en bra dag!
Puss

Skräckis ikväll! ;)

Sego

Jag sov som en prinsessa inatt, vaknade inte en enda gång! Tror jag somnade på rygg och vaknade på rygg, haha, snacka om att jag har varit helt utmattad de senaste dagarna :P. Tänkte ladda upp bilder nu från igår men minneskortslässaren är bortsprungen! Så ni får bilderna när jag hittar den. Ibland undrar jag om teknikprylar har ben att springa med, haha.

Dagens planer = inga planer alls. Pratat lite med Emil i telefon om The Voice 2009, som han nu ska hänga med på, astrevligt! Har inte träffat honom på ca ett år, helt sjuk vad tiden går! Vi catchade upp lite grann och så =). Vill att det ska bli tisdag eller onsdag nu så jag kanske få mitt körkort nu, slipper jag alltid ha med de där papprena som jag måste ha med mig nu. Ska nog hyra massa filmer ikväll! =), har ju massa tid att titta på de nu! Ska hyra några skräckisar och några kärleksdraman och någon action blir det nog också! Mys. Det blir nog filmhelg för mamma och mig, inte fy skam! =)

Puss på er så länge!

En snygging såhär på "morgon" kvisten ;)

Firad

Hi guys! Har varit inne i stan och firat att jag tagit körkort! Började på Humle Hof (så otroligt god mat!) och sen gick vi vidare till någon pub på samma gata, sen drog vi till Oliver Twist som ligger på någon annan gata, haha...jag är dålig på gatunamn! =)...får leva med det, haha ;). Vi gick sen till Thaiboat - jag kom in även om det va 23-års gräns, allt tack vare att jag kickade ass imorse och fick mitt körkort ;) i Hammarby sjöstad där jag drack en jättegod Daquiri strawberry, mums! Dock går jag aldrig tillbaka dit! (ska inte säga mer än så...men näe, inte my kind of place).

Tog lite bilder i alla fall, men hittar inte minneskortläsaren...så ni får bilderna imorgon istället! Nu ska jag bara sitta här och dega, är så sjukt trött efter all nervositet och alla spänningarna som släpper. JAG HAR KÖRKORT...det får inte jag in i min skalle! Underbart är det i alla fall! =)



Godnatt, sov gott, så hörs vi imorgon! =)

En hemlighet ska nu till att avslöjas!

Under en månads tid har jag varit väldigt frånvarande på bloggen. Nu får ni veta varför;

JAG HAR TAGIT KÖRKORT! IDAG.

Jag har pluggat som en galning verkligen, varenda (nästan) dag. Så i onsdags denna vecka skrev jag teorin (som jag klarade på första!) och sen idag var det dags att köra upp...boy was I nervous! Men jag klarade det, I passed! På första försöket...vilket jag aldrig trodde. På tisdag eller onsdag så kommer det riktiga körkortet...helt sick! Är så otroligt stolt över mig själv, för jag har kämpat så otroligt hårt och jag ville verkligen detta. Och nu har jag det! :D, så himla glad är jag.
Nu blir det nog bättre uppdatering, för nu har jag inget plugg att göra, i alla fall än på ett tag =).
 


Pussar!

Shoes

Om jag inte vore så pank skulle jag klicka hem dessa;



Nelly, 399kr

Men nu är det så att jag beställde ett par skor från H&M för någon månad sen som kom hem till mig för bara någon dag sen, så jag är för fattig för att köpa något nu på ett tag, haha ;).
Nu ska jag walka the dogs!



090716

Hej,

har varit hos läkaren nu på morgonen och tagit blodprov, och nu är en riktig utredning på gång angående mitt illamående. Ska göra massa otrevliga saker där jag bland annat (förmodligen) ska få göra om min gastroskopi (när de går ner med en kamera genom halsen ner i magen) eftersom idioterna till läkare inte tagit något prov på slemhinnorna...plus en massa andra undersökningar...säkert blir det nya blodprover också. Är så otroligt trött i dag pga att jag mår så illa och har mått illa sen igår kväll. Ska nog sätta mig ner och kolla på film nu!

Ni får ursäkta dålig uppdatering i dag med.
Pussar

Tröttmössa

Hej,

vilken sen uppdatering. Men så fick det bli, jag är så otroligt trött idag! Har legat och sotiv två timmar mitt på dagen för jag vaknade jättetidigt! Jobbigt...jaja =). I dag blir det att bara ta det lugnt och gå och lägga mig rätt tidigt, för jag ska till läkaren imorgon inne i stan, och ska vara där klockan 10...jippi.

Får bli en kort uppdatering idag, känner mig helt tom i huvudet.
Pussar


Seven Pounds

Såg precis filmen, den va hemsk, men så underbar. Se den!



Nu blir det sängen! =)
Godnatt!

I'm up!

Japp, tro det eller ej, men jag är uppe innan klockan ens slagit 11...kära någon. Men jag gick och la mig föra 02 inatt så jag borde inte vara alltför trött. Nu ska jag sätta igång och städa lite, blir nog lite dålig uppdatering idag, men det är nog ingen som bryr sig =).

Ha en bra dag! =)


Min norrlänning ♥ (fotoinlägg)

Blev uppe och pratade med min norrlänning istället =), Sussi som går i min skola, i samma klass. Hon är verkligen en riktig pärla, hjälper alltid mig om/när jag ska fatta jobbiga beslut eller bara behöver prata av mig. Hon är 100% real och fejkar absolut ingenting - är alltid sig själv oavsett vem hon är med, hon är bara så otroligt uppriktig och jag älskar verkligen den människan. Man behöver aldrig känna att man måste prata när man är med henne, men trots det har man aldrig tråkigt!

Nu är det verkligen dags för sängen! =)
Puss ♥

Lite mer foton jag tagit, absolut inte några fantastiska foton, men jag är ju bara amatör! =)













Give In To Me

Suttit idag ute på den soliga altanen, med hörlurarna på huvudet och musiken på högsta volym och bara njutit av vädret! Visst låter det mysigt? När "Gone Too Soon" började spelas var jag dock tvungen att stänga av, för direkt kom tårarna.

Denna låt får också tårarna att komma, men utav en annan anledning - den är så genialisk och refrängen är så otroligt vacker. Melodin i den är så otroligt fin att jag blir alldeles till mig!

Give In To Me - Michael Jackson


Nu blir det sängen! =)
Godnatt alla ni där ute, kärlek.

Will You Be There?

Så vackert ♥

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.




090713

I'm up!

Eller ja, jag har varit vaken i 1½ timme, så riktigt nyvaken är jag ju inte. Har ärit jättegod frukost och suttit här och kollat på Oprah Winfrey show, haha. Och jag grät, som vanligt när jag ser andra gråta...vansinningt. Men när någon annan gråter, vare sig det är av glädje eller sorg, så gråter jag när jag ser tårarna rinna nerför kinderna på en ledsen person. Jaja.
Vad är planerna i dag? Jag vet inte själv, har inte gjort några planer. Funderar på att åka till Forum och kolla lite på REA;n där...eller så åker jag till Sickla och köper lite grejjer till kameran. Har 1500kr som jag har tänkt att lägga endast på kameragrejjer...kanske photoshop också =). Får se som sagt...

Haha, nu ser jag inte vad jag skriver, Extreme Home Makeover går på Tv, tårarna kommer på en gång! Haha x).
Nu ska jag göra lite nytta! =)

Pussar

Oh dear...

Klockan är snart fyra...jag måste skärpa mig! Imorgon ska jag ligga i sängen klockan elva, senast tolv. Kan inte vända på dygnet såhär! Haha ;P. Kommer sova länge imorgon, så kass uppdatering med andra ord. God natt! =)

No title...kreativt va? ;)

Blir upphämtad om ca en timme av Lina och Jonte. De åkte före mig för att hundarna inte ska behöva bli lämnade ensamma så länge =). Så de har varit där i drygt två timmar redan. Om jag hinner lägger jag upp en outfit bild innan jag åker, men det är tveksamt, ska hinna ut med vovvarna och så innan.


Vilka muppbilder, haha! Jag bjuder på det i dag ;)


Bortbjuden

Hej på er,

sov länge idag, mamma väckte mig 13:38...oops, haha. Men jag kunde ju itne slia mig från Harper's Island, så det kan gå ;). I dag har jag inte hunnit med så mycket som jag borde. Håller på att göra mig iordning nu inför kvällen, ska med mina föräldrar och min syster och Jonathan till hans föräldrar och umgås lite (de var de som var här igår, väldigt vad vi umgås, haha). Tänkte hinna sminka mig lite grann, känner mig jättetrött och med lite puder känner man sig fräsch på en gång! Så det får det bli.

My hair's a mess!


Ha en bra kväll! =), ta hand om er.
Pussar

Vad ska jag nu göra?

Jag har precis sett de två sista avsnitten av Harpers Island och jag sitter och funderar precis det som står i rubriken - vad ska jag göra nu? Haha! Nej men ärligt, har varit som trollbunden av den där serien och även om jag älskade slutet på den så känns det ändå som att jag vill ha en säsong till...men det går inte att göra en fortsättning antar jag, för det skulle bara bli konstigt. Jag hoppas i alla fall att det kommer någon ny sån där serie, för den var lagom spännande (jag bet bara av några naglar) och väldigt bra gjord. De knöt ihop säcken på ett klurigt och överraskande sätt också, så jag är helnöjd med den, ska nog köpa den om den kommer ut på box :D.

Oj, shit vilket babbel om Harper's Island det blev nu då. Klockan är kvart över fyra, kära någon...gå och lägg dig Emma!!! Middagen var för övrigt jättetrevlig, hade verkligen askul!
Godnatt =), pussar

Guests

Har städat hela dagen. Började dock med att bada mina voffsingar, och så fönade jag Edgar också och nu är min lille prins så otroligt vacker! =). Har städat toaletten, plockat undan massa skit, dammat och samtidigt spelat (och kollat på) "Michael Jackson - The Dangerous Tour" på högsta nivå, underbart. Jag är en person som inte kan städa utan musik, det är verkligen sant, jag får absolut ingenting gjort om jag inte har bra musik spelandes på hög volym. Weird, haha ;). Lina och Jonte har anlänt för någon timme sen och jag fick en present av dom, så otroligt gulligt verkligen ♥, blev jätteglad! Stay tuned för att se vad det var ;D.

Nu ska jag sätta på mig lite smink innan de övriga gästerna kommer hit!
Ha en fin kväll allihopa ♥


Så sitter jag där i bak med handduken på huvudet, haha, så kan det gå ;)




Norrlands Guld

Sitter här och kollar runt lite på YouTube och kollar på massa roliga klipp, bland annat dessa Norrlands Guld reklamer, som jag bara älskar! ;)






Och med dessa underbara klipp säger jag godnatt! =)
Imorgon blir det dålig uppdatering, för jag ska sova relativt länge och sen ska jag städa och så. Men någon uppdatering blir det nog ska ni se.

Puss och kram!

DAN TALEVSKI

Har sagt det förut, men säger det igen, man this boy is good! Dessutom är han riktigt snygg också, vilket tydligen är väldigt viktigt i dagens kändissamhälle, så där har han förmodligen lite pluspoäng ;). Han jobbar ju lite med olika producenter, så min förhoppning är att han snart släpper ett album. Då ska jag köpa det, sättet han använder sin röst på är så grymt!

Listen and enjoy people;


Grönsaksdipp och Skogsbärscider

Har jag precis ätit/druckit, smaskens!

Beatrice var här och vi hann göra ganska mycket! På lite drygt två timmar han vi kolla på ett avsnitt av Harper's Island, prata massor (tjejsnack I guess?), gå en 25-minuters promenad med gåbbarna och hunnit prata lite till. Mysigt var det i alla fall! =). Sitter just nu och kollar på The Day After Tomorrow, den är för bra! Dessutom har den världens vackraste soundtrack ♥.

Vad har ni för er? =)


Läste tidningen...

Tänk om Michael Jackson blivit mördad? Jag hoppas inte det. Att någon annan skulle valt att ta hans liv, någon annan skulle tagit popkungen ifrån oss, i ren ondska...det vill inte jag tro på! ='(

Läs HÄR om det.


090710

God morgon!

Vaknade för en stund sedan, och kände att jag mådde illa. Skulle egentligen följt med mamsen och pappsen in till city och ätit lunch på restaurangen som min syster jobbar på, men så blev det inte. Stannade hemma istället och snart kommer Bea över en stund men innan dess ska jag upp och hämta mina kläder på rummet och vika ihop dom, det behövs =). Ska även dammsuga mitt rum också tänkte jag, kanske tvätta golven. Ska få något gjort i dag i alla fall! Känns alltid så skönt efteråt.

Ha en fin dag!


Tagen förra sommaren

Nytagna foton =)



 





People can change.
Imorgon blir det en fullspäckad dag med Beatrice, restaurang och plugg =)
Puss på er!

Hyllning till MJ - på "plattan"

I'm up!

Kunde inte somna igår...helt otroligt jobbigt. Somnade väl runt klockan 5 på morgonen i soffan och sen så gick jag och la mig i min egen säng vid halv sex. Fattar inte riktigt varför jag inte kunde somna, men men. Hade fått leverans från CDON igen i dag, denna gång detta;


Hans bästa turné ever. The Dangerous Tour =)


Såg det här klippet på aftonbladet för några dagar sen och tänkte att jag skulle lägga upp det, men det blev aldrig av, så nu tänkte jag att jag skulle lägga upp det. Otroligt häftigt, jag ryser i hela kroppen!


Nu ska jag sätta på Invincible-albumet och sätta mig och kolla lite i körkortsboken!
Puss på er <3

Home sweet home

Kom hem alldeles nyss och nu sitter vi här med Lina och Jonathan och kollar på musikvideos av Michael Jackson .♥. Jag finner inga ord, så mycket kan jag säga. Kanske ordet heartbroken passar in här? Jaja, nu ska vi inte börja prata om det. Ska nog inte göra så mycket, kanske kolla på skräckfilmen "Friday the 13th", verkar skitspännande! (Y), inget för de som inte klarar av skräckisar i alla fall ;). Senare (klockan 23:40) blir det Harper's Island, såklart! Har ni haft en bra dag och kväll? ♥, hoppas det.

Ska socialisera mig lite nu och fortsätta dricka min skogsbärscider!
Puss så länge! ♥



Onsdag

Hejsan!

Sitter hos min svågers föräldrar och har precis ätit god mat, grillad korv med tzatziki och potatissallad, mums! Nu är jag så mätt att jag knappt kan andas, haha!

Bloggar mer när jag kommer hem, förmodligen ganska sent ikväll! =)
Ha en fin kväll! =)

Puss och kram


citat

"Wasn't nothing strange about your daddy. It was strange what your daddy had to deal with" -Al Sharpton


Tårarna tar ju för sjutton aldrig slut!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I love you ♥


Ice Age 3



Filmen var underbar, skitrolig och ja, helt klart bättre än 2;an. Se den! =)
4/5

Idag blir en deppdag.

Michael Jackson begravs i dag. Fick hem Michael Jackson "The Colleciton" i dag också, som grädden på moset (fast det är väl ett positivt uttryck?). Sitter bänkad framför Tv;n i dag eftersom det är heldag med MJ...känns ändå bra att sitta och kolla på det. Just nu är det "An American Dream" som går (långfilm), den är väldigt bra eftersom den förklarar MJ's bakgrund och kanske några som inte har någon förståelse för honom kanske får det, hoppas det! Försök gå igenom det han gjorde. Sen att det slutade tragiskt är en annan sak. Fy vad jag saknar honom, även om jag inte känner honom.



♥ 5 CD's (Off The Wall, Thriller, Bad, Dangerous, Invincible), CDON 279kr



Lite annat så länge. Eftersom det inte gick att blogga igår kommer nu bilderna på vad jag köpte för två dagar sen på REA;n




♥ Fusk-Converse (kommer inte ihåg vad affären heter, men den ligger i Forum och den är nyöppnad), 74.50kr



Fransklänning, H&M, 149kr





Tee med snygga detaljer på ärmarna, Intersport, 125kr



Tee "Use Your Brain", Fashion Against AIDS by N.E.R.D, H&M, 149kr (ej rea)

+ en svart långklänning från Lindex (som jag inte fotat), 225kr
och strumpor, 49.50kr

Ice Age 3

Ska iväg på bio nu, ikväll kommer bilder på det jag köpte (sry för att jag är så seg!). Ska se Ice Age 3, de lär vara helt underbart! :D


Shopping

God dagens!

Allt bra med er? =). Jag har varit i Forum i dag med mamma och köpt massa grejjer på REA. Två T-shirts, två klänningar, ett par skor, strumpor och en väska. Fina grejjer =). Ni får se det senare ikväll eller imorgon för nu ska jag göra mig iordning för att om ca en timme (oj hjälp bäst att sätta fart!!) åka iväg med tuss till min syster där det är grillparty och lite sånt!

Ha en fin kväll!
Pussar


Lite av dagens outfit, älskar tröjan. Köpte den på H&M för några år sen =)

Vi klagar för mycket!

(Det som är relaterat helt till rubriken står i nästa stycke, hoppa gärna vidare direkt dit om ni behagar!) Jag har sommarlov och även om jag är ledsen och tycker det är tråkigt att jag inte har något jobb så är det en del av mig som känner att det är otroligt skönt att slippa jobba. Bara en sak - pengar. I'm running out of cash. Men hey, jag har vänner som bryr sig, en familj som älskar mig, tak över huvudet och kläder att ta på mig och det är väl det som räknas?!

Man klagar över saker som egentligen inte betyder ett skit. Tänk på alla de i fattiga länderna som inte ens har mat för dagen. Här klagar man över att man får lyfta på sitt lata arsle ur den sköna skinnsoffan för att fjärrkontrollen slutat fungera eller bara behöver bytas batterier på, vi klagar över att toalettpappret är slut när det enda vi behöver göra är att ta snabb och varm bil till affären för att köpa nytt, vi klagar när datorn inte fungerar som den "ska" göra, vi suckar och stönar när vår mobil inte har någon täckning när det finns familjer som sitter i läger eller av någon annan anledning inte haft någon somhelst kontakt med sina nära och kära på flera år (!). Vi klagar för att vi har för lite pengar till att köpa den där nya, supersnabba datorn som vi väntat så länge på att den ska komma ut i butikerna. Vi tycker att det är jobbigt när tunnelbanorna som är två minuter försenad plötsligt blivit fem minuter sen när det finns människor i olika länder som varje dag går flera mil för att hämta en dunke vatten som de sen ska bära den långa vägen tillbaka. Förstår ni vart jag vill komma? Vi klagar för mycket. Jag ska bli världsförälder...något kan man alltid göra! Bättre att försöka hjälpa till så gott det går än att inte göra något alls!



Nu ska Emma sova. Godnatt på er! <3

Michael Jackson hel-tisdag!

Tv4 ägnar hela tisdagen till att hedra Michael Jackson, the king of music (skulle jag vilja säga). Så om ni är MJ-fans eller bara vill se lite film och LIVE tour med MJ, bänka dig framför TV;n på tisdag nästa vecka!

Såhär ser "schemat" ut;

14:10 The Jacksons - An american dream - Ep.1
16:35 The Jacksons - An American dream - Ep.2

19:30 Michael Jackson - The Dangerous Tour

22:40 Michael Jackson - Not for sale

Även MTV ägnar sin dag åt att hedra kungen av musik, där börjar de klockan 10 (ca) med massa musikvideos! =)


MJ

Sista repet...


Champagne med mamma och pappa =)

Har precis kommit hem, har varit borta hela dagen. Nu sitter jag här med mamma och pappa och dricker god champagne och kollar på TV. Blir borta hela dagen imorgon med, just so you know!

Puss på er!


She's Out Of My Life


ROCKY <3<3<3



Min spindel är död. (en fågelspindel som har levt längre än jag, som jag haft hela mitt liv).
Skit också, är tom på ord. Jag älskade den där spindeln! <3
Rocky <3

Min spindel är död. (en fågelspindel som har levt längre än jag, som jag haft hela mitt liv).
Skit också, är tom på ord. Jag älskade den där spindeln! <3
Rocky <3

Ofattbart. (jag struntar i att jag tjatar)


=(

Harper's Island

Nu blir det min favvoserie (av de som går såhär "sent") - Harper's Island, spännande!



Kollar ni också på den? =)
Pusskram

Tantrum to blind

Tycker ni ska lyssna på detta band, gick precis ut 3:an på min skola och de är grymt bra, lyssna på deras låt "Rise And Fall" som också går å Bandit 106.3 just nu och om ni gillar dom gå in och önska låten så de får fler lyssnare ;)

Tantrum To Blind - Tell Me Once

RSS 2.0