D och J

Fick för en stund sen ett samtal från Ljungby, det var Idol-Danne som ringde. Jag blev lite chockad först men sen kände jag hur ett leende kröp fram. Blev jätteglad och när jag svarade så sa han bara "Hej, jag vill spela en låt för dig!" och så började de spela "Bubbly" som jag sjöng på Idol och sjöng lite allsång där i bakgrunden. Fick prata med Idol-Jocke och andra trevliga människor! Det är såna saker som gör en glad, som gör mig glad! Jag blev rörd och jag blev alldeles varm i hela kroppen. Vissa människor har bara den där förmågan att göra mig lycklig. Att jag bara träffat de en gång är ofattbart, känns som att jag känt de så mycket längre! Det är konstigt hur vissa människor bara klickar på en gång. Tog inte ens 10 minuter så satt vi och tjattrade och nu känns det som att jag inte kan vara utan dom. Dramatiskt kanske ni tycker, men vad bryr jag mig om det? Så kan man känna =). Surt är det bara att de bor så nedrans långt bort...men de kommer snart hit, I'm happy!

Danne och Jocke

För er som vill veta hur halkbanan går till...

Ja, jag klarade halkbanan, och det var så sjukt galet kul! VAR INTE NERVÖSA INNAN, DET ÄR SÅ GALET ROLIGT! Skulle lätt göra om det om jag fick chansen (fast jag payar inte för det! haha). Det var dock inte "smärt"fritt. När vi kom dit så skulle vi registrera oss och allt...tror ni vi fanns med på listan? Nej. "Tyvärr ni står inte med och det är fullt i dag"...vad gör vi? Jag lackar lite, blir ganska så sur...vad skulle vi göra nu? Det visade sig att en till kille hade fått samma problem och att det inte var första gången detta hände. Pappa behöll lugnet och sa att vi förstår och att vi helt enkelt får vända hem igen men att vi sitter och väntar lite för säkerhets skull i hopp om att någon är så försenad att den inte får vara med. Men det hände inte...alla kom i tid och så. Till slut så ropar någon "kom hit ni två flickor där borta!" och så säger dom de tre orden som fick Lina och mig att bli astaggade igen; "vi fixar det"...vi hoppade typ upp och ner och sen registrerade vi oss och sen var det igång!

Vi fick sitta i en bil som satt fast i en ställning och så blev vi vända upp och ner. Det var hemskt. Verkligen jätteläskigt, men det får en att förstå att man ska köra försiktigt. INGEN vill hamna så. En kille som var där hade till och med voltat så, han sa att det var de värsta 10 minutrarna i hans liv. Så KÖR FÖRSIKTIGT där ute! Vi fick krocka i 7km/h i någon specialgjord vagn som var fyra säten bara, det kändes kan jag säga, ordentligt. Vi fick även lite information om hur man ska ställa in nackstödet, om aribags och dess funktion, om var man ska placera barnstolen etc + att vi fick se krockade bilar och en älg som låg på en bil. Det var läskigt att se, den var STOR!

Efter det begav vi oss ut till bilarna. Jag var helt först att köra, och växelspaken var inte vad jag var van vid, men jag klarade mig utan motorstopp och allt gick skitbra! Vi började med att köra ett varv så vi skulle få se banan, sen så började det. Vi körde i 50km/h (och sen även 30km/h etc) och fick sen tvärnita vid utsatta koner (för att få känna på ABS-bromsarna), sen ökade vi hastigheten till mellan 80-100, och sen tvärnita, fick världens adrenalinkick och det var faktiskt skitkul!

Efter det fick vi prova på halt vägunderlag och det var sån sjukt stor skillnad. Jag lärde mig massor och det var otroligt spännande, lärorikt och väldigt, väldigt intressant!

Nu ska jag försöka få i mig lite mat! =)

Tummen upp på det va?!


Halkbanan imorgon

Alltså. Hjälp!

Imorgon ska jag köra halkbanan. Och jag är sjukt nervös! Jag kom att tänka på en sak, tänk om jag får total blackout och typ inte kan växla eller någonting? Tänk om jag varvar motorn så den börjar brinna? Eller om jag kanske kör av banan när jag inte ens fått sladd? Tänk om jag inte ens får iväg bilen? Eller kanske blir jag så nervös att jag svimmar under genomgången? Haha...jag måste ha syrran med mig känner jag. Jag hoppas verkligen att jag får sitta i samma bil som henne, för jag kan inte sitta med en främling och köra, jag kommer ju verkligen att dö då...då sitter jag hellre själv! Faktiskt. Jag åste i alla fall gå ut med vovvarna nu, sen ska jag sova, för jag måste sova. Ska upp tidigt imorgon bitti och jag måste vara utvilad. MÅSTE klara detta imorgon, annars har jag slängt 1500kr åt skogen, och det skulle inte sitta så bra just nu...önska mig lycka till hörni!

Godnatt!


Läkaren sen sova hela dagen.

Hej!

Tänker faktiskt inte sätta bloggen först när jag mår såhär. Jag är helt slut verkligen.
Var i alla fall hos doktorn i dag, som för övrigt var den underbaraste läkaren jag någonsin träffat! Han tog mig på allvar, lyssnade på vad jag hade att säga och han tyckte det var extremt dåligt att ingen hade gjort en ordentlig utredning på mig. Tack så mycket! För att någon lyssnar på mig. Då blir man glad!



Idol-Jocke och Idol-Danne

Nu säger jag godnatt! =). Måste försöka sova lite om jag ska orka upp imorgon och gå till läkaren. Måste också ha krafter till att skälla ut dom ifall att de inte lyssnar på mig, så det är bäst att de lyssnar!


Förresten...
Nu vill jag att ni kommer upp hit igen! Saknar ju er asamycket! =)

Jocke och DanneWanne, mina idoler ^^


Musik som gör en glad

The Hoosiers - Goodbye Mr. A

Jag förstår inte...

...såg precis på nyhetsmorgon om klocktrender...hur kan det finnas TRENDER och MODE för klockor?! KLOCKOR?! Jag hänger ju inte med alls här. Tycker att det är sjukt att detta modefixerade samhälle även ska behöva byta klockor lika ofta som kläder. Fatta hur mycket pengar man skulle behöva lägga ut för att byta klockor varje gång trenden ändras...nej jag håller mig till min fina klocka från Ur&Penn som kostade 400kr, den är superfin och jag byter den när den går sönder!

Över till något annat. Jag vaknade imorse med illamåendet kvar. Sovit lite bättre i natt dock, men fortfarande inte bra. Det är bland det värsta som finns att ligga och vrida och vända på sig och inte kunna sova. Usch. Men det finns de som har det värre! Jag blev i alla fall hemma från jobbet...suck, jättetråkigt =(. Men jag måste vara rädd om mig själv! Det tyckte syrran också, så då blev jag hemma.

Tänkte lägga mig ner och kolla på "The Dark Knight", älskar den filmen!


Usch för att vara sjuk!

Detta blir ett kort inlägg. Jag ska gå och lägga mig nu tänkte jag. Vet inte vad det är med mig. Var hemma hela dagen från skolan idag för jag mådde illa, var helt kritvit i ansiktet och jag sov igenom hela dagen. Mår fortfarande illa och är sjukt seg, men imorgon ska jag komma iväg och jobba och då hoppas jag att jag mår bättre!

Sov så gott! =)
Puss och Kram!


I'd Rather Be With You

Danne tipsade mig om denna låt, en utav han favoritartister tydligen, helt underbar röst har han.
Lyssna och njut =).

Joshua RadinI'd Rather Be With You

Illamående...

God morgon!

Sov så fruktansvärt dåligt i natt plus att jag mådde så illa imorse så jag inte kom iväg till skolan. Har ringt läkare nu för att få en remiss till Läkarhuset Odenplan, då kanske man kan få tas på allvar för en gångs skull! Jag hatar läkare. De säger bara "nej men det är inget fel med dig", de är nonchalanta och översittare. I hate them! (såklart är inte varenda en så, men de allra flesta!). Jag ska i alla fall till en läkare på onsdag så då kommer jag få en remiss till Odenplans läkarhus, där är det jättebra och där är de noga med hur de utreder och så, så hoppas jag får resultat där =).
Ska lägga mig ner och sova någon timme i hopp om att sen orka ta mig iväg till skolan! Historian och svenskan får jag inte missa alltså, då kommer jag efter så det heter duga! ...

Vi hörs senare under dagen!
Pussar


trött som bara den men jag har platt hår ochär nöjd med det! =)

Godnatt!

Tänkte bara säga att min uppdatering är dålig i dag pga att jag inte mår fullt så bra. Men jag är glad ändå!
Vi hörs imorgon! =)


Kram!


Trötter

God kväll,

har vilat hela kvällen, kollat på One Tree Hill, sovit lite, plattat håret, ja jag har hunnit med en hel del. Hade tänkt att plugga, men det blev inte så alls, orkar inte helt enkelt. Mår jag inte bättre snart måste jag gå och ta prover för att se vad som hände egentligen. Det var jätteläskigt att känna sig svimfärdig och när alla sa att jag var helt kritvit i ansiktet så blir man ju rädd...men men. Mår lite bättre i alla fall, så det är väl bra ändå! Imorgon är det crapskola igen...usch. Är så trött på skolan så jag kan spy. Alla dess måsten, feta inlämningsarbeten, stress och tidiga morgonar...det är inte my style eller hur jag ska uttrycka det. Vill hellre jobba, där det finns lite rutiner, där man alltid vet vad man ska göra!
Oh boy om jag längtar till studenten! Ett år kvar...

Nu ska jag nog hoppa in dushen sen ska jag läsa lite engelskabok och efter det blir det sängen!
Är så himla trött och ändå sov jag igår från ca 13:00-18:30 och sen från klockan 19:00-10:10 idag. Alltså 20,5 timmar....helt sjukt! Och ändå är jag så himla trött. Men ja, min kropp behöver sömn!

Vi hörs senare!
Pussar!


Jag lever!

Hej på er!

Jag har otroligt mycket att berätta, men vet inte vart jag ska börja! Det var den bästa helgen någonsin i alla fall =).
Jag gick inte vidare, men det skiter jag i =). Jag träffade två underbara killar från Ljungby där; Danne och Jocke. Så underbart goa och jag saknar dom redan så himla mycket! Det var otroligt jobbigt att säga hejdå till dom, usch...
Vi ska i alla fall hålla kontakten och förhoppningsvis kommer de upp någon gång snart igen, jag längtar!!

Något mindre trevligt var att jag på lördag morgon blev jättedålig. Mådde illa, kände mig svimfärdig, blev kritvit i ansiktet och blå/grön på händerna, blodcirkulationen var jättedålig. Så jag blev kollad av läkare och sånt och de trodde det var en kombination av vätskebrist och blodtrycksfall eftersom mina pupiller såg så konstiga ut...så jag satt där och halvsov och mådde skitdåligt. Danne tvingade i mig vatten, tack för att han fanns där liksom! =).  My och Emma var också där, fast Emma fick åka hem natten till lördag för hon stukade foten rätt illa så hon behövde komma till sjukhus.

Oavsett så var det den bästa helgen någonsin i mitt liv! Och allt tack vare det trevliga sällskapet. Har inte haft så roligt sen jag vet inte när. Detta IDOL år slog alla de andra med hästlängder =). I'm happy!

Jocke och Danne


Ska nog försöka att sova lite nu, är fortfarande inte helt okej...men jag lär må bättre snart hoppas jag!
Vi hörs senare under dagen! =)

Bråttom

Hej =)

Håller på att packa för fullt och har precis bestämt vad jag ska ha på mig. Ska ta med mig ett täcke också + två filtar, jag kommer nog inte frysa i alla fall =) och det är viktigt att man inte gör!! Jag kommer inte kunna blogga på hela dagen nu eller kvällen. Först imorgon eftermiddag får det bli =). Wish me luck (om jag nu söker).



Puss och Kram!

IDOL

God morgon bloggen!

Jag är på jobbet nu jag! Ska arkivera fram till klockan ett, sen går jag hem och packar för att bege mig iväg till Hovet där de har antagningarna/auditions till IDOL 2009. Jag vet inte vad jag ska sjunga, så väl förberedd är jag inte, men jag känner att är om låtvalet kommer från hjärtat, även om det gör det en timme innan jag ska in så är det bättre än att jag ska stressa efter att hitta en låt. Jag har några som jag kanske väljer mellan;

Darin - Homeless
Colbie Caillat - Bubbly
Jason Mraz - I'm Yours

Eller kanske någon annan Darin låt, de kan jag ju utantill och de ligger mig varmt om hjärtat! =)
Nu ska jag fortsätta jobba! Vi hörs nog bara någon gång till, för jag har ju ingen minipc jag kan ta med mig, tyvärr =(. Men vi hörs sen när jag kommer hem för att packa!

Puss och Kramar!


Hemma

Nu är jag hemma igen. Vilken dag säger jag bara! Kursen var i alla fall jätteinstressant och det gick skitbra för mig faktiskt, nu är det bara att beställa tid för halkbanan imorgon och få det gjort! =), kommer nog ta ett tag innan jag tar själva körkortet, men det känns i alla fall väldigt bra! =). Pappsen har varit ute med vovvarna så nu ska jag hoppa i säng på en gång. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Sen så är det IDOL sökning som gäller. Ska sova utanför Hovet! Någon som ska hänga på?! Ju fler desto bättre, right?

Hoppas ni får sova gott i natt, det ska jag =).
Puss och kram på er söta läsare!

Det syns att jag är trött. Min blick är helt ofokuserad! Haha.



 


10 i två på ratten

Hej på er! =)

Har anlänt till trafikskolan med mina vänner My och Bea och om några minuter sätter det igång! =). Det ska faktiskt bli intressant att göra detta för jag tycker det är intressant och lärorikt att diskutera om saker, och det blir ju extra intressant när det är något man tycker är viktigt att prata om, som jag tycker alkohol och droger är. Kursen är kanske lite för lång, rättare sagt ca 3.5 timmar. Nu ska jag läsa papper vi fått här om riskettan =).

Vi hörs sen!
Puss och Kram så länge.


In school

Hej på er! =)

Jag hade bara idrott imorse och ingen Kultur- och idéhistoria så jag har haft 4,5 timmars håltimme nu, börjar klockan 14:15 igen så då har jag haft fem timmar håltimme... Det har faktiskt varit en supertrevlig dag! På idrotten körde vi softball, vilket var skitkul (det är typ baseboll fast mycket mer komplicerat, haha.), blev förvånad över att jag faktiskt träffade bollen alla tre gånger, haha. Efter det har jag umgåtts med Nella hela dagen, vilket har varit supertrevligt verkligen =), vi hinner aldrig umgås så i dag har vi tagit igen det. Hon är så bra på alla sätt! 

Ska ju på riskettan sen så vi kommer inte höras förns sent ikväll, så ni vet! =)
Ha en fin dag! 



Idrott

God morgon! =)

Jag är uppe och påklädd, men är som en vandrande zombie. Är så himla trött så det är inte sant! Har idrott första lektionen också, har vi styrka går jag därifrån, haha xD. Usch. I dag blir en jättelång dag också eftersom direkt efter skolan ska vi åka ända till Vällingby (Råcksta) för att gå på riskettan...och den är 3.5 timmar lång! Så i dag blir det inte så mycket bloggande. Kommer inte hem förns runt klockan halv tio/tio, och då blir det nog sängen direkt om jag ska orka gå upp och jobba imorgon =). Sen blir det IDOL! Vet fortfarande inte om jag ska söka, men ska i alla fall dit, och det ska bli skitkul! ^^. Har inte ens börjat packa än så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna det, men det löser sig =). Hoppas att ni får en bra dag! =)

Puss och Kram på er <3


Heineken, måste vara den bästa reklamen någonsin?!

Alltså, jag hade blivit exalterad över ett ölrum, inte kläder, men det är så himla typiskt, haha xD.
Jag älskar den här reklamen och den är en utav de bästa jag har sett xD;



Nu ska jag gå och lägga mig, ska ut med hundarna en sväng först bara =).
Hoppas att ni har det bra och att ni haft en bra dag och kväll.

Puss och Kram!

Min gubb-hund Edgar (på 3 år)

Haha, får man bli sötare?! Min älskling!


2009.04.22

God morgon!

Skulle gått upp för 20 minuter sen, det gick inge vidare...så jag har lite bråttom nu. Ska hinna duscha, tvätta håret, sminka mig, gå ut med vovvarna, ja ni vet...mycket ska hinnas med! Dagen börjar med engelska och sen blir det en låååång håltimme så då tänkte jag sätta mig och plugga lite faktiskt! Har hur mycket som helst att göra, så det är perfekt med lite håltimmar! Har bara två lektioner i dag, ganska drygt, men äh, sånt är livet!

Nu ska jag börja göra mig iordning här!
Vi hörs efter skolan =), puss och Kram!

Nu har jag lite tid att skriva några rader!

God kväll,

jag blev precis färdig med mitt arbete! Så himla skönt. Imorgon smäller det, då ska vi köra Collide och det är lite nervöst för hur det ska gå i och med att jag ska leda lektionen och så, men jag ska göra mitt bästa och då kan det ju inte bli fel! Hoppas jag, haha =).

I dag fick jag min lönespecifikation, och blev väldigt glad! Bestämde mig då för att eftersom jag nu har pengar till körkortet beställa en körlektionstid så det gjorde jag! =D. Den 13e Maj ska jag dit och då får ni akta er från gatorna, haha ;D. Det är så klart nervöst, men det ska bli spännande också! =). På torsdag ska jag åka till Vällingby för att gå den nyainförda kursen "Riskettan" och om jag blir godkänd (vilket jag tror att jag kommer bli) så ska jag boka halkbanan, sen är det bara att boka uppkörning och teoripprov och plugga järnet!!! Jag är peppad nu! Känns väldigt bra att ha tjänat ihop pengarna själv, även om jag hellre skulle velat köpa andra grejjer...alltså en systemkamera =P.

Nej nu ska jag gå ut med mina älsklingar!
Vi hörs imorgon, god natt! Pussar och Kramar


DATORVIRUS SOM "POLISEN" VARNAR OM ÄR FALSKT! LÄS DETTA OCH LÄGG IN DET PÅ ER BLOGG!!


Just nu så cirkulerar det ett mail som varnar för ett virus från Hallmark. Viruset existerar inte, men kedjebrevet som varnar för det riskerar att slå ut e-postservrar när det skickas runt i massor.

Står om det i senaste pappersnumret av Svensk Polis.

Förstår att det står där, varningen påstås ha skickats ut av en anställd hos polisen.

Ordagrant från nr 10 2008 av Svensk Polis, sidan 11;

Falsk varning om datavirus
Lögn.
På sistone har ett antal e-postmeddelanden cirkulerat med varningar om ett "superfarligt" datorvirus som raderar eller förstår datorns hårddisk. Viruset påstås skickas via e-post med rubriken "Vykort från HALLMARK" eller "POSTCARD". Men varningarna är falska. Om tillräckligt många vidarebefordrar dem kan det orsaka överbelastning av e-postservrar.


Tisdag

God morgon!

Klockan är tidigt men jag är uppe! Ska åka till jobbet om ca 45 minuter och jag tänkte hinna äta frukost för en gångs skull, så det var lika bra att pallra sig upp! Är dock trött som bara den, det är sjukt svårt att hålla ögonen öppna! Får se om lite smink kan hjälpa mig att se lite piggare ut! Det brukar hjälpa, haha.

Ni får ha en superbra dag! Lycka till i skolan, på jobbet eller vad ni nu ska göra denna tisdag =). Vi hörs när jag kommer hem, runt fem tiden skulle jag tro. Kram!

Earth Hour, 2009


Durch Den Monsun

Eftersom vi inte haft denna blogg så länge så tänkte jag berätta att jag, Emma, är ett Tokio Hotel - fan. Jag älskar deras musik och den får mig att bli glad, mår helt enkelt bra av att lyssna på deras musik, gammalt som nytt! Snart kommer de ju också med ett nytt album vilket jag längtar otroligt mycket efter! Speciellt med tanke på att de sagt att det är väldigt mycket nytt sound, sånt är ju alltid spännande!

Denna låt var den första jag hörde, och jag bara älskar den. Denna låt är en utav de låtar som får mig att känna glädje i hela kroppen. Blir lycklig när jag hör denna!

Tokio Hotel - Durch Den Monsun


Nu ska jag sova, försöka i alla fall. Har ont i armen, vaccinerade nämligen mig i dag mot färstinggrejjs...TB är det va? Jaja, något sånt =). Det gjorde lite ont...men men, nu är jag vaccinerad mot det tre år framöver, skitbra!

Imorgon ska jag jobba, så då blir det lite dåligt med bloggandet under dagen, men när jag kommer hem så hörs vi! =)
Sov så gott allihopa. Kramar!

Jag hinner inte!

Hej på er,

jag hinner inte blogga! Hjälp. Det är bara massa plugg hela tiden och är det inte plugg så är det något annat, usch säger jag bara. Har en miljon saker att fixa, massa småläxor, större inlämningsarbeten och lite så. Men men, man ska inte klaga för mycket, det finns ju de som har det värre om man säger så! Ska göra det sista på min musikuppgift, skriva trumnoter etc. Såhär ska det se ut, ungefär..."lite" svårt, haha, men I can do it! =D



Måste sätta igång nu och göra mina läxor!
Ha en fin fortsatt kväll =).
Puss och Kram!

2009.04.20

Hej,

jag har aldrig varit såhär trött tror jag. Jag har superont i halsen också...great! Åt ingen middag igår heller kom jag på när klockan nästan var två på natten, och inte hann jag göra klart läxan heller. Har inte ens börjat med trummorna...detta kommer inte att gå bra, I can feel it. Men jag ska göra så gott jag kan! Jag är inget proffs på sånt där direkt.
Måste åka om någon timme till skolan. Och upptäckte nyss att jag har ensemble innan jag har Gemu...alltså, detta går ju inte! Jag blir tokig. Vad ska jag säga till läraren?! ...

Nu måste jag sätta igång här...
vi hörs unde dagen! Puss


SKITUPPGIFT!

Jag sitter med min dumma uppgift och den tar all min tid. Imorgon kan jag nog börja blogga lite mer, för då ska den vara inlämnad. Ni får ursäkta =(, men skolan måste gå före, tyvärr.

Är snart tillbaka! =)

PUSSAR // E


2009.04.19

God morgon!

Ett snabbt inlägg nu på morgonen, har lite bråttom förstår ni, ska åka hemifrån om en timme! Hjälp! Haha...
Måste hinna sminka mig, gå ut med gåbbarna, klä på mig och allt sånt där...komer vara borta hela dagen i dag med, så dålig uppdatering I'm afraid. Men när jag kommer hem så =).

Börjar dagen med en jättefin låt som jag älskar!

Sum 41 - Best Of Me


Puss på er darlings! =) <3

2009.04.18

Hello guys! =)

Jag har varit borta hela dagen, kom hem runt halv åtta, åt mat och sen har jag suttit och pluggat tills nu. Min uppgift går ju käpprätt åt skogen och jag bara hatar den, jag orkar inte med den helt enkelt och det blir inte bättre av att jag inte fattar vad jag gör! Usch, ibland är skolans uppgifter så jobbiga och dåliga att man bara vill skrika rakt ut!!

Så, nu har jag fått rensa tankarna lite!
Hur är allt med er? =). Jag mår bättre men jag har nyst mycket nu på kvällen. Men äh, det blir säkert bra snart!
Phone Booth går på Tv4 just nu, ska väl slötitta på den efter att jag sminkat av mig...skulle behöva plugga i och för sig...jaja, får vara uppe hela natten imorgon istället!

Faktiskt väldigt bra film, även om allt utspelar sig på samma ställe hela tiden...


Nu måste jag dra mig härifrån, men jag förvarade ju er om att jag skulle vara dålig på att blogga den här helgen =(.
Puss och Kram på er <3

Skjortan

Har inte fått någon bra bild på skjortan jag köpte här om dagen på H&M. Det var i alla fall denna;


98kr kostade den =).
Skitsnyggt med ett vitt långt linne under och ett par ljusa, slitna jeans! Perfect ;D.


Nu ska jag nog bege mig mot duschen och sen ska jag sova! =).
Hoppas att ni får sova gott i natt!
Kramar

2009.04.17

Hej bloggen och fina bloggläsare ♥

Allt bra med er? Själv är jag fortfarande inte frisk, men jag mår bättre efter att ha sovit länge i dag. Ska snart iväg till skolan för att ha historia (jippi! -.-), så jag måste sätta igång och duscha och sminka mig och lite så =), so I better get going!
Efter skolan ska jag sätta mig med den där musikläxan, det kommer inte gå bra detta alltså...shit. Men men, det får bli till att råplugga så fort jag får tid, måste göra det!


Det blir nog att ta på mig nya kläderna i dag =).
Vi hörs senare när jag kommer hem!
Kärlek till er ♥

A million little pieces

I går, fick vi inte bara tillbaka våra uppsatser, utan vi fick också en bok...på engelska of course. Jag tänke "kul med en ny bok", men när jag fick se den så ändrade jag uppfattning. Boken var hur tjock som helst, närmare 520 sidor, och vi har sex veckor på oss att läsa ut den. Visst om man bara hade det i läxa, men man har ju massa annat också! (nu behöver vi ju inte nämna att jag tycker att boken är skitbra och att jag läste 40 sidor redan igår och knappt kunde lägga ifrån mig den)...jag blir stressad!




Good luck to me! Haha =D.
Nej nu ska jag sova, orkar inte plugga mer. Måste bli frisk!
Sov så jättegott och dröm sött =)

Gehörs- och musiklära...

Hej på er sötnosar
!

Denna dag har jag sovit igenom, därför den dåliga uppdateringen. Men men, jag måste bli frisk och det är ju det bästa sättet säger alla, så jag har provat den metoden, haha. Kan inte säga att kuren hjälpte sådär jättemycket, men lite piggare är jag nog. Ögonen svider dock som bara den och jag trodde att min ögoninflammation var över, men eftersom de rinner och svider så blir jag hemma från jobbet imorgon också! Jag blir tokig. Jag tycker det är jättekul att jobba...jaja, min syster sa så tröstande att "jobbet finns kvar" och att jag skulle krya på mig istället, så det känns bra! =), får jobba dubbelt så hårt nästa vecka istället ;D. Ska gå på en lektion imorgon tänkte jag, och sen direkt hem och plugga.

Sitter och håller på med en Gehörs- och musiklära/ensamble-uppgift nu, som är sjukt svår!!!

Detta ska jag göra
; Jag ska göra en utförlig komp"skiss" på en låt (jag valde Howie Day - Collide). Det räcker inte med en utan man ska göra en per instrument...alltså, piano, två gitarrer, bas och trummor...jag sitter just nu och kämpar med trumnoterna som jag inte fattar ett skit av. Jag är dödens! Det måste vara klart senast måndag, för då ska jag dela ut dom till människorna i min grupp och så ska jag "leda" dom genom den och så ska vi spela den. Great. Jag är körd!!



Awake but not in school

Hej,

det blev ingen skola för mig i dag. Ska fösöka komma iväg till min gitarrlektion för jag har missat så mycket, men det får vi se. Jag vaknade med superont i halsen och huvudvärk, så när klockan ringde klockan 06:00 och jag inte hade somnat om sen 05:15 så kände jag att jag bara inte orkade ta mig upp! Så nu ligger jag här...ska väl försöka få i mig lite frukost sen blir det någon film också antagligen =).



Förresten, köpte lite nya tröjor igår, ett vitt baslinne, en färgglad skjorta och så denna;


♥ Top, H&M, 98kr

Vi hörs under dagen =)
KRAMAR!


VG+...

Hej!

Gick hem lite tidigare från skolan, mådde inte tillräckligt bra för att kunna sjunga då allt som kom ut lät helt hemskt + att jag hade 2½ timmars håltimme (håltimmar?) så jag pallade bara inte. Åkte till Ektorp och lämnade in de hyrda filmerna och gick och köpte äpplen, sen åkte jag hem.

Fick tillbaks en uppsats som vi skrev innan lovet, när jag skrev den så hade vi lite tid på oss och jag kom inte på var jag skulle skriva, så jag blev smått överraskad när jag fick tillbaka den;

Lite störande att det inte blev MVG- ...men men =D


Nu ska jag ta det lugnt och bara slappa.
Puss och Kram!

090415

I natt har man inte sovit gott kan jag säga...usch. Mår inge vidare heller, ögonen svider och halsen gör ont! Man blir ju galen på detta...jaja. Det blir nog bara till att gå på engelskan i dag, även om det känns som att vi bara kommer snacka om vad vi gjort på lovet, vilket inte är särskilt värd lektion, men i alla fall =). Ska bli trevligt att träffa alla älsklingar också!

Detta har jag på mig i dag, dålig bild men äh, den duger;



♥ Jeans (jättegamla) - BikBok
♥ Top/tunika - Gina Tricot

Oj, nu har jag bråttom! =P, vi hörs senare!
PUSSAR!

Godnatt!

Tänkte jag skulle visa er en annan klänning som jag blev helt kär i, också från H&M. Det var en turkos fransklänning som var underbart snygg! Har lite beslutsångest om jag ska köpa den då den kostar 298kr och jag vet inte om jag är beredd att betala det...hmm. Får fundera på det! =)

Klänningen till vänster är likadan som den jag köpte, fast i svart/vitt/grått.



Nu ska jag försöka sova...men min huvudvärkstablett har inte verkat än...
Sov så gott, sweet dreams! <3
XoXo // Emma

Vicky Cristina Barcelona

Såg halva denna film nu ikväll. Varför såg jag bara halva? Jo för sen stängde jag av! Den var så otroligt dålig! Det enda häftiga med den var landskapet i vackra Spanien, allt annat var bara så lame och så B det kan bli. Den får 2/5 av mig i betyg, endast för det vackra landskapet, byggnaderna och musiken i filmen!


Klänning, kjol + filmer

Hej hopp!

Hur är allt med er? De flesta ligger nog och sover nu...mina ögon svider och jag har ont i hals och huvud fortfarande så vet inte om det kommer bli så mycket sömn...känns som att mina ögon brinner så fort jag stänger dom! Det brukar ju lägga sig efter några sekunder, men icke. Jaja.

Köpte en lite vår/sommar-klänning i dag på H&M samt en kjol. Kjolen var en vanlig svart med lite gråa krumelurer/mönster på, en baskjol kan man väl kalla den, såhär ser klänningen ut;

Måste säga att den är finare i verkligheten! =). 98kr kostade i alla fall den, rena rånet eller hur? Haha ;D.
Den här bilden är lånad från H&M:s hemsida



Köpte även dessa filmer;


2in1-filmer. Fick fyra filmer för 149kr, inte illa (tips: De finns på ICA MAXI). Kärlek till Rocky-filmerna!


I Could Never Be Your Woman

Åh, såg precis en underbar kärlekskomedi! Verkligen helt underbar! Det är en film jag förmodligen kommer att köpa och se på många gånger innan jag dör, haha =). Den var otroligt mysig och jag ger den 4.5/5 i betyg! Se den vet jag =)


Sjuklingen...

Hej på er!

Jag vaknade imorse och jag blev påmind igen av min ögoninflammation...usch. Har även jätteont i halsen och känner mig allmänt dåsig. Syrran ringde imorse och hörde att jag inte lät bra och rådde mig att stanna hemma, vilket var väldigt skönt. Gissa vem som dök raka vägen i myskläderna igen och ner under duntäcket? Jo, jag. Vaknade för 45 minuter sen och har nu ätit lite lunch, men det var inte gott...maten i sig är ju skitgod, men jag hade ingen aptit tydligen. Det var i alla fall skönt att jag får vara hemma och vila en dag till innan skolan börjar. Förhoppningsvis är jag bättre imorgon!

Hur är det med er?! Jobbigt med skola igen kanske...det tycker jag. Men jag börjar 10:00 imorgon, så det är ju rätt soft ändå! Slutar någon gång vid tre också, så jag ska inte klaga =).
 
Dagens planer blir att vila, ska också kolla på två filmer som vi hyrde i söndags som ska tillbaka imorgon! =). Två riktiga mysfilmer! Det behövs nu.

Förresten ska jag tipsa er om att in kompis är med i en tävling som heter NEXT STAR. Han behöver alla röster han kan få, så om ni har fem minuter över, ge honom en röst! (Man kan rösta var 5:e minut så det kan ni också göra).

Såhär gör ni;

♥ Gå in HÄR
♥ Vänta lite tills "presenteras av..." spelats, sen kommer en presentation, klicka då på "stäng" i nedre högra hörnet (om ni inte vill höra det så klart).
♥ Klicka på "Finalister Next Star 2009"
♥ Klicka på bilden som ni ser här under och sen på internetrösta och klicka på den gula stjärnan som är där! =)

Svårare än så är det inte =).



Pussar och Kramar!

Bloggfritt...nästan

Hejsan! =)

Tänkte att ja skulle ha en bloggfri dag i dag, men nu blev det ju inte så, haha =).
Jag mår fortfarande inte bra, kanske för att det fortfarande inte brutit ut ordentligt...illa! Känner mig småkrasslig liksom...jaja. Imorgon är det jbob som gäller i alla fall! =). Ska sitta relativt mycket i receptionen, sen ska jag nog arkivera lite grann, får se hur det blir!

Ska börja göra mig iordning för sängen nu! =), måste sova om jag ska orka upp. Blir en snabb promenad med vovvarna också innan! Innan det, en låt som jag tycker att alla borde älska, haha;

The Beatles - Something


Hoppas ni haft en superdag i solen och sov så gott i natt! =)
Pussar!

Bli polis?

Jag har tänkt lite på att bli polis, och det skulle vara skitkul...Erik sa att jag skulle passa som det, och när jag frågade om varför han tror att jag skulle bli en bra polis skrev han detta;

"därför du är stabil i psyket, står med båda fötterna på jorden, kan tänka och fatta bra beslut under stressiga situationer, du har en bra fysisk förmåga att träna upp dig och du är inte den känsliga typen :)"

Det kanske är något att fundera vidare på? ...



NU måste jag sova. Kramar!


Tröttmössa

Jag tror jag måste sova nu faktiskt, min hjärna är trött och jag känner mig krasslig, vet inte vad det är med mig. Det bryter aldrig ut på riktigt, utan jag har ont i halsen, är förkyld och så svider det i ögonen, jag har ont i huvudet etc...men ingen feber och det förkylningen kommer aldrig, mer än att jag är lite snorig. I know, värsta analysen, men jag blir galen! Hellre att jag blir sjuk på riktigt än att gå runt och vara halvsjuk...it sucks! Totally

Slänger upp en låt här, som jag aldrig tröttnar på, den är makalöst underbar;

Beatles, The - Let It Be


Next stop, sängen! =).
Sov så jättegott! Puss och Kram på er <3
// E

The Flock

Såg precis klart på "The Flock" med Richard Gere och Claire Danes. Alltså, den var riktigt obehaglig...nästan så obehaglig att den inte blev spännande, bara jobbigt. Det står inte uttryckligen att den är baserad på verkliga händelser, men den är ju det...i och med att den handlar om sexuellt uttnyttjande och folk som är sjuka i huvudet och kidnappar flickor, utnyttjar dom och dödar dom. Jag tycker att den var helt okej, men jag kommer aldrig se om den! Det är samma regissör som regisserat När Lammen Tystnar och Seven.  "När Lammen Tystnar" är faktiskt en utav mina favoritfilmer, men jag tycker inte att han lyckats lika bra med denna film...men 2.5/5 får den i betyg!


Är "Sveriges Smartaste Barn" så bra egentligen?

Kollade precis på programmet "Sveriges Smartaste Barn"...och så tänkte jag, är det här så bra egentligen?
Jag känner att barn inte ska behöva utsättas för sån press att vara bäst, kunna allt och inte svara fel. Man ser på dom att de klankar ner på sig själva för att de tycker att de är dåliga för att de svarar fel, konstigt när de liksom har 40 sekunder på sig att besvara så många frågor som möjligt...Min tanke går också till om det är barnen som själva tagit initiativet, det tror jag nämligen inte! Föräldrarna borde ta sitt ansvar! Barn ska få vara barn, de ska inte kunna mer än vad en tjej eller kille i gymnasiet kan, det är sinnesjukt. Ju mer jag tänker på det, desto mer arg blir jag att någon kommit på denna idé att utsätta barn för sån här stress! Nej, jag tycker det är fel, fel, fel och det borde inte få göras något mer program när denna "säsong" är över. That's how I feel! Vad tycker ni?!



// E


Recension av Emma

Okej, såhär är det, haha. Jag tyckte den var jättebra, dock så tar man till sig den på ett helt annat sätt när man vet att det är en sann historia! Helt sjukt att sånt faktiskt händer i dag...hjälp. Jag skulle då aldrig åka ut någonstans där jag vet att det finns krokodiler, uscha! Det är som sagt obehagligt att kolla på den när man vet att den är baserat på verkliga händelser, men den var väldigt bra gjord och absolut inte en B-rulle som alla andra krokodilfilmer som gjorts hittills är. Så jag ger den 4/5 i betyg! =)


Black Water

Nu blir det film! Hoppas att den är lika bra som Jonte säger att den är...based on true events...hua!


Innan jag kollar på film...

...ska jag åka till ICA tror jag, och köpa PRINGLES! Blev så sjukt sugen på det nu =O;


Om tre dagar börjar allvaret igen =(

God morgon! =)

Vaknade för någon halvtimme sen, låg och pratade i telefon till klockan halv två något sånt, så i dag är jag trött, men det gör inget! Jag pratar inte ofta i telefon och det var jättetrevligt =).
 På onsdag börjar jag skolan...det är inte roligt alls. Jag vill inte. Har så himla mycket att ta igen och jag bara orkar inte! Funderar faktiskt på att plugga hela nästa vecka, får inte göra något annat. Det skulle behövas lite sån tid!
Om ni undrar varför jag inte börjar på tisdag är det för att jag är ledig på tisdagar och då jobbar istället! =).

Vad ska ni göra i dag? Sista riktiga dagen på lovet...
Jag ska äta frukost nu och sen ska jag kolla på film tror jag, sen efter det ska jag ut och sola, för nu är det lite för kallt för det, men det blir säkert bra under dagen. Vi hörs senare, ha en jättebra dag! =)

Min äldsta vovve, Edgar - sötnosen! <3


// Emma

Emma-Lee

Alltså, jag har tyckt att Johan Palm har varit asskön i Idol och så, han var så egen och charmig, dock har jag tyckt att hysterin runt om honom är helt sjuk...men i alla fall! Hans debutsingel är riktigt skön faktiskt;

Johan Palm ; Emma-Lee


Blir nog inget mer inlägg i dag, för efter filmen ska jag sova! =)
Sov så gott fina läsare!

// Emma

Wedding Date

Denna film går nu på Tv4, och den är supermysig! =)


Underbar! =)

Smörgåstårta!

Nu är jag hemma och har lagt mig här i soffan och ligger och kollar på film =).

Kolla smörgåstårtan vi, eller mamma gjorde;



Puss så länge! =)
// E



 


Hos syster! =)

Hej,

åh vad mysigt det är med vår! Hoppas att den är här för att stanna nu. Det är så härligt att få ta på sig solglasögonen, shorts och linne, välkommen våren säger jag bara! =). Om våren ska vara såhär fin, nästan som sommar, så kommer jag känna mig som en liten unge på julafton! Jihoo!! =D

Lägger in dagens outfit senare i dag, kanske kan be Lina ta ett kort kanske! Nu ska vi göra en smörgåstårta, det ska bli riktigt gott! Ha en jättefin dag, njut av solens varma strålar och ta hand om er! =)

Puss och Kram!


en bild jag tog, sommaren 2008, när vi hela stora familjen åt glass!!

// Emma

Australia, 27 Dresses och Underbara Älskade

Först i dag såg jag filmen Australia, som alla talat så himla gott om och allt. Så min syster hade hyrt den och eftersom vi bor på samma gata var hon gullig och frågade igår om vi ville se den innan de lämnar tillbaka den, så den såg vi =).
Det var jättemysigt, film mitt på ljusa dagen!

Kort sagt om denna filmen; Se den! Den är så oerhört vacker! Så vacker både i handlingen/storyn och filmad så bra att bara det ger en gåshud! Så vackert foto som våran familj alltid utbrister, haha. Den var väldigt bra kan jag säga i alla fall! Och världens sötaste lillkille spelade i den (bilden till höger), och han spelade så outstanding, det trots att han aldrig någonsin hållt på med skådespeleri. Fantastiskt! (Oj, det blev inte så kort sagt, haha)



Dagens andra film, som vi såg nu på kvällen var 27 Dresses, har aldrig sett den och nu tyckte Bea att det var dags!
Den var super verkligen! =). Loved it! Så himla mysig film verkligen, en riktig feel-good film! Ingen film som jag ångrar att jag inte såg på bio, nej, denna film är något man ska sitta hemma och kolla på, samtidigt som man har sin bästa vän bredvid sig och sin mor som skrattar högt, och en godisskål (eller i vårt fall påskägg) fyllt med godis och en julmust att dricka under påsken, det är grejjer det! Haha =D.




Sist men inte minst - Underbara älskade, som jag sett X antal gånger men aldrig blir trött på! =)
Denna vackra, fantastiska, helt makalöst underbara filmen är så känsloladdad, så otroligt fint filmad i fina miljöer och så bra skriven story och så äkta att man tappar andan ♥. Denna ligger på 3-toppen bland mina svenska favoritfilmer! =), ni måste se den, jag menar allvar!! ♥



Nu ska jag sova! =)
Sov gott fina läsare ♥, puss!

Tuss

Hej på er! =)

Jag har haft en jättemysig kväll med grillad kyckling och potatis till middag, julmust (I know that's weird =P), mamsen, min bästa vän Tuss aka Beatrice och en jättebra film! =). Har sett två filmer i dag, så det blir ett separat inlägg om det om en liten stund bara. Hur har eran kväll varit?!

Haha, kollade vad min söta bästa vän kom förbi med i dag;

massa gott godis som inte var bra för min kropp, men MAN IT WAS GOOOOOOD! Haha =D



Stay tuned for filmrecensionerna! =)
XoXo // E

Friday!

God morgon!

Här har ni en som varit vaken sen klockan 07:30 och uppe sen 08:00...japp jag är trött kan jag säga! Vaknade av att Elliot kräktes, lilla vännen alltså =(, vi tror att han är allergisk mot penicillinet, vilket absolut inte är bra...alltid ska något bli fel! Suck på det säger jag!

Vad ska ni göra i dag?! =). Själv ska jag gå ut med vovvarna nu, sen ska jag och mamma kolla på "Australia" och sen ska jag nog träffa Bea ikväll och bara ta det lugnt! Det blir bra det, är ju som sagt inte på topp och då är det bästa jag kan göra att take it easy, vilket jag inte är så bra på x).

Nu måste hundarna ut =), vi hörs sen!
Och ni, GLÖM INTE TÄVLINGEN! =), där ni kan vinna ett par pumps värda 700kr, så var med vet jag! =)

Hawk Nelson - Ancient History


Justin

Justin Bieber är otroligt bra, bara 15 år och så talangfull! "Rätt" klädstil också, en riktig liten skeater-pöjk! ^^
Hans egna låtar (som ni hittar om ni klickar på länken i början av detta inlägg) är också riktigt bra! =)

Nu måste jag sova, mår inte på topp =(.
Puss och Kram på er! <3




Nu kommer tävlingen - pumps för 699kr lottas ut!

Jag lottar alltså idag ut ett par skor i stl 38. De är för små för mig. Annars skulle jag aldrig ge bort dem.
Smala i modellen, så fungerar även för en 37:a. Dem är alltså helt oanvända.
Köptes på scorett för 699 kr.

Tävlingen kommer att pågå ett tag och vinnaren kontaktas senare via mail. Jag berättar när tävlingen är avslutad.

Regler för att delta;
 

♥ Skriv om tävlingen i din blogg (samt länka till detta inlägg då)
♥ Kommentera sedan detta inlägg så jag vet att du är med! (har du ingen blogg skriv din mailadress - I SJÄLVA KOMMENTARSRUTAN - glömmer ni detta så är du inte med i tävlingen!!!!!)
♥ Länka ditt tävlingsinlägg i din blogg i kommentaren du skriver här
(♥ Inget måste, men tipsa gärna dina kompisar! Det blir roligare om fler deltar)


Jag har köpt skorna för egna pengar.




// L

Tävlingen...

Hej på er!

Förlåt för att jag inte bloggat i dag, eller rättare sagt VI inte har bloggat i dag. Men vi har haft fullt upp hela dagen. Vi var i stan och lunchade och sen när jag kom hem runt tre så somnade jag i soffan efter lite TV-tittande. Jag känner att jag inte mår helt bra så därför har jag varit lite frånvarande i dag på bloggen...sry för det!
Men ikväll kommer som sagt tävlingen upp, det lovar jag er! =)

Puss och kram så länge!  // Emma

Jag har inte glömt tävlingen...

Bara det att det inte gick att ladda upp bilden. Jag försöker igen ikväll efter mitt jobb.... Återkom för det är ett grymt bra erbjudande. Dem är så snygga!!! // L

Mera godis...kära någon!

Hej kära ni ♥

Innan jag skriver något annat ska jag bara påminna om TÄVLINGEN SOM SÄTTER IGÅNG SENARE IKVÄLL!!!
Det är en sjukt bra tävling där ett par skor för 700kr lottas ut! Så pass på! =)

Så...

Slutade kvart över tre i dag och så åkte vi hem, jag gick ut med gåbbarna på en liten längre promenad sen så somnade jag på soffan. Är så fruktansvärt trött så jag ska nog gå och lägga mig snart. Känns som att jag håller på att bli sjuk =(. Har fått utslag på kroppen och i munnen och så svider det i ögonen och jag känner mig allmänt hängig...inte bra! Men det kanske är bättre att det kommer nu så jag slipper missa så mycket i skolan.

Ni vet jag fick ju ett påskägg igår på jobbet...i dag fick jag ännu mer! Och det var inte bara vad som helst, utan detta;


I love advokatfirmor, haha xD. Nej men jag blev jätteglad och chokladen var jättemumsig! =)
Nu måste jag lägga mig ner, mår nada good!
Vi hörs imorgon fina läsare ♥
Puss och godnatt ♥


Gissa vart jag är?

God morgon alla underbara!

Anlände för en stund sen till jobbet =). I dag ska jag arkivera så det blir en ganska lugn dag i dag! Ska också bjuda min syster på lunch...så för en gångs skull tar vi lunchen samtidigt, mycket trevligt ska det bli! Får se vart vi går någonstans =). Hur har ert lov varit hittills? Mitt har varit bra, fast jag har ju jobbat, så mitt "lov" har varit bra än så länge :P. Imorgon är jag ledig för då ska vi till djursjukhuset med minstingen Elliot. Han har nämligen fått inflammation i såret, sen kastreringen så nu går lillplutten på antibiotika...stackaren! =(.

Förresten! Ni glömmer väl inte tävlingen som kommer upp i dag?! Min syster lottar ut ett skor värda 700kr! I storlek 38 så jag tror att många kommer att kunna delta! Hoppas bara nu att ni deltar! Vi har nog tävlingen ganska länge så att många får chansen att vara med! Ju fler, desto bättre right?! ^^.

Nu ska jag sätta igång och jobba så det ryker!
Puss och Kram på er sötnosar!

// E

Nytt jobb, nya tider... Nytt liv...

Ååååå, vad jag älskar mitt nya jobb. Jobbar närmast två helt fantastiska tjejer. Jenny och Jana. Officehelp"-arna" är också helt fantastiska.

Det är inte så mycket att göra just nu då många tagit ledigt under påsklovet.

Jag kommer också att ha en tävling snart där jag lottar ut ett par skor i stl 38. Jag lägger upp bilder på sidan imorgon. Dem är helt oanvända och sååå snygga. Dem köptes på scorett för 700 kr. Tävlingen kommer att pågå ett tag och vinnaren kontaktas senare via mail. 

Tipsa en kompis genom att skriva en kommentar i dennes blogg. Skriv sedan en kommentar TILL MIG där du lämnar en länk till kommentaren i din kompis blogg. Länka till inlägget  ÄVEN i din blogg. Glöm inte mailadressen i mailadress - fältet. KRÅNGLIGT?! Jag har själv köpt skorna, med mina pengar. Så något ska jag väl få för det. Lite "publicity" (FLÖRT)

Instruktioner kommer även imorgon. Med tävlingsinlägget.
Jag kommer att lotta ut andra saker i fortsättningen. So keep looking! 

// L

G'night!

Har fortfarande inte gått ut med gåbbarna, nu måste jag stänga av datorn annars blir jag kvar här resten utav kvällen...illa! Vi hörs som vanligt imorgon! =), jobbar till 15:45 ungefär sen så har jag loooov! Ska bli skönt faktiskt, även om jag faktiskt älskar att jobba så kan man behöva ta det lite lugnt också. Mamsen och jag ska luncha på torsdag och bara ta det lugnt! Det låter väl bra?! =).

Sov gott underbara läsare! Hoppas ni har ett sjukt bra lov! =)
Puss på er!



Jag är sugen på vattenmelon, snart är det säsong för det, jihoo! =D



 


Kärlek på högsta nivå!

Jag och systemkameror, vi är ett! Men det jobbiga är ju att jag inte har någon...vill verkligen ha en! Detta är min älskling;


Klicka på bilden för att komma till info om priser och så =)


Nu blir det promenad med älsklingsvovvarna, sen blir det nog lite film och sen ska jag sova, ska upp klockan 06:00 imorgon också! Jippi... :P
Puss // E

Home sweet home!

Hej allihopa!

Hur har ni haft det i dag?! =)
Jag har haft en bra dag, har suttit och arkiverat hela dagen, hann med ganska mycket! Jeej for me! ^^.
Höjdpunkten var när vi fick påskägg, haha. Jag firar ju inte påsken och så där, men ändå, candy!!! ;

Stort var det också! ^^

Nu ska jag ut med gåbbarna! =)
Puss så länge! // E

SSK kvar i elitserien!

SSK (Södertälje Sport Klubb ♥) spöade skiten ur AIK igår på Hovet med hela 6-2, fatta att jag är överlycklig! Nästa säsong ska jag helt klart gå på många fler matcher än vad jag gjorde i år! I'm happy!!


I agree - YES!


♥ PUSS ♥ från en glad Emma!

På jobbet!

God morgon!

Nu har jag gjort iordning allt här på jobbet, tänt ljus, gjort iordning kaffebrickor, kollat alla konferensrum etc. Ska fylla på pennor nu och lite annat om det behövs! =), hittills har det bara kommit ett samtal, så jag hann göra allt i min takt också ^^. Tuss (Bea) kommer in och lunchar i dag, tror jag i alla fall :P, vi får se hur det blir med det!

Börjar dagen med musik, denna lyssnade jag på påvägen hit;

In Flames - Come Clarity



Vi hörs senare =), ha en fin dag!
Puss och Kramar!  // E

Update: Såg att vi fått en ny prenumerant! Välkommen, vem är du?! =D (givetvis vill jag höra om alla prenumeranter så om ni läser detta skriv gärna några rader om vilka ni är! ) =)


Tävlingen är avslutad!

Vinnaren är kontaktad och tävlingen är avslutad! Tack till alla er som deltog och håll utkik efter nya tävlingar! =)



Jag är som ni förstår hemma från jobbet =). Pappsen hämtade mig och vi kom iväg från jobbet klockan 18:20 ungefär. Snart ska jag göra mig iordning för sängen! Ska upp klockan 06:00 imorgon! Och det är inte roligt, haha. Jag är så fruktansvärt trött i dag! Men imorgon slutar jag nog 15:45 så det blir nog bra. Måste gå ut med gåbbarna nu också! =).

Den här lyssnar jag på ofta. Den gör mig glad i hela själen! =D, så nu tänkte jag att ni också skulle få bli jätteglada, haha =D, lyssna och njut på:

Beatles, The - Help!


Puss och Kram på er och sov gott sen! =)
// Emma

På jobbet

Hejsan! =)

Just nu sitter jag på jobbet och svarar i telefon så det ryker! Det kommer samtal hela tiden, har försökt att skriva detta inlägg i ca 40 minuter nu, men det har inte gått så bra för telefonen ringer hela tiden, haha! Men det är kul! Jag har i alla fall något att göra! =). Ska jobba imorgon också blev det bestämt! 
    I dag dras vinnaren av solglasögonen, hinner inte skicka dom i dag, men imorgon så ska jag få iväg det, det lovar jag! Vinnaren kontaktas nu senare ikväll! Jag ska nämligen be min mamma dra någon vinnare, så det blir en rättvis lottning. För hon vet ju inte alls vilka alla är och så, hon får välja någon på måfå bara, det blir jättebra! =).

Ska ha en röstning här veckan också, så ni får rösta på vilken blogg ni tycker är bra och så! =)
Hoppas att ni deltar då, annars blir det inge roligt ju ^^.

Nu ska jag fortsätta jobba här, ska sätta mig med lite arkivering nu tänkte jag! =)
Puss och Kram på er <3

Something New

Hejsan!

Alltså, detta lov ska jag verkligen blogga mer! Jag har varit jättedålig på det nu sista dagarna, är bara så sjukt trött och i dag har jag ju bara legat och degat i soffan! =). Tuss (Bea) kom över en stund nu på kvällen också, efter vår promenad med gåbbarna =). Nu sitter jag och kollar på den underbara filmen "Something New", se den om ni inte gjort det! En otroligt vacker film =).

Är nyduschad och fräsch så efter filmen blir det till att sova! För imorgon ska jag upp och jobba!
Hoppas ni får sova gott i natt! Trevligt lov på er! =D

Puss och Kramar!



// Emma

Våren kom och försvann...

Hey fellas! =)

Hade lite för trevligt igår så jag mådde inte så bra igår kväll, haha. Mår dock lite bättre nu i dag =).
Tråkigt att solen inte lyser i dag! Igår när man var inne och städade hela dagen då lös den för fullt och det var så varmt att man kunde sola...men nu i dag när jag som mest behöver solen så regnar det....typiskt!!

Hann i alla fall ta några våriga foton igår! Underbart =), här får ni lite collage;




Nu ska jag försöka få i mig lite mat!
Puss så länge =)
// Emma

Ett litet glatt tillroprop från mig.

Jag ÄLSKAR vår och sommar. Just nu sitter jag på framsidan, tar en kopp kaffe, tänker på att bikinisäsongen närmar sig. Att jag borde, efter 10 kilo plus på kroppen, röra lite mer på mig... Hehe.. Nää, jag har det bra här i solen, lukta på blommorna.

Har målat naglarna i en lila kulör som känns riktigt somrig och härlig. Fick den av Jonathan igår...

Ikväll ska jag till min söta mamma och lillasyster. Min storasyster kommer dit också... Vi hörs aldrig. Helt sjukt!!! Ska bli så mysigt att träffas.

Här kommer lite bilder som beskriver min underbara morgon/förmiddag. Ha en fin helg och ut i solen, umgås, ta en glass, en öl. MYS!




// L

LOV!! (eller ja, jobb och lov)

Hejsan!

Wicked day. Jag är så otroligt trött så jag somnar snart, stupar snart ner i golvet! Denna vecka tog verkligen kål på mig...alla andra var också helt slut och i slutet av dagen satt många och halvsov och halvlyssnade på lärarna, haha xD.
Har varit och handlat på ICA MAXI inför imorgon då mamma har några kompisar samt mina tre systrar på middag! Underbart. Nu ska vi åka iväg till Donken, ingen orkar laga mat...pappa har åkt upp till farmor i Norrland, önskar att jag kunde åka med men måste vara hemma med gåbbarna jag!

Nu måste jag åka! Vi hörs sen! =)
Puss!

På jobbet =)

Godmorgon! =)

Jag kom upp ur sängen! Hehe...gick faktiskt upp klockan 06:00, så en extra kvart tog jag som "sovmorgon". Sov jättedåligt i natt pga att hundarna gnällde, ville ha mat mitt i natten, flämtade etc etc...och är hundarna oroliga går det ju inte att sova...men men, huvudsaken är att jag kom upp ur sängen! Och jag lyckades =).
Har ringt ganska många samtal redan, men det är bara roligt! Om jag hinner ska jag försöka att arkivera lite grann också, jobbar ju trots allt bara till klockan 09:30 i dag...för sen är det musical al day long! =). SEN ÄR DET HELG! =D, åh vad det ska bli skönt! Har lov nästa vecka också, men jag ska jobba lite också, känns rätt okej ändå faktiskt!

Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs sen när jag kommer hem!
Kärlek till er <3


Helt färdig...

Jag orkade inte stanna kvar hela föreställningen...ska ju jobba imorgon bitti och dessutom öppna och vara där HELT själv i receptionen, så jag måste sova så mycket jag kan så jag kommer upp imorgon och har mycket tid på mig =). Direkt efter jobbet imorgon så ska jag tillbaka till Dieselverkstaden där vi håller musikalen...premiären i dag gick sådär, men kvällsföreställningen nu (den jag tyvärr var tvungen att gå ifrån) var nästan fullsatt! Sjukt kul! =)
Har filmat lite, så kanske att det dyker upp något klipp här...men jag lovar inget! :P.

Nu ska jag sova! Mina ögon svider för jag är så himlans trött!
Vi hörs bättre imorgon, då slutar jag någon gång vid 19-20...tror jag och hoppas jag på i alla fall! =)

Sov gott så hörs vi! PUSS!


Musik är underbart!

Jag vet att jag inte haft så mycket tid denna vecka med bloggen, och jag ber om ursäkt...men vi håller ju på med en musikal 24/7 just nu, då den har premiär imorgon! Och all fritid går åt till den...går i skolan 09:30-18:00 varenda dag, förutom imorgon...imorgon går jag från 09:30-22:00...helt sick. Jag fattar inte hur jag ska orka...kommer komma hem klockan 22:30 och vara helt slut, sen ska man upp klockan sju nästa morgon och ha två föreställningar till...kära nån säger jag bara! Men men, showbuisness är ju så! =)

Sitter just nu och lyssnar på denna - underbar;


Michael Bublé - (I Wanna Go) Home


Hundarna sover äntligen, de gnäller hela tiden, så jag lär inte få sova så mycket i natt...så jag ska passa på att gå och lägga mig nu! Imorgon blir uppdateringen ännu mer kass =(...kommer nog bara bli ett eller två inlägg imorgon...måste verkligen försöka skaffa mig en miniPC som jag kan ta med mig och blogga ifrån! =)

Sov gott! Puss och Kram! // Emma

Lista

Hej, jag ska skriva lite mer senare, men just nu måste jag ta hand om mina hundar, de är så groggy och gnäller etc så nu blir det bara en liten "rolig" lista =P;

Hur IQ befriad är du ?
Har du...?

(  ) ...låst in dina moppednyc klar i mopeden?
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
( ) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(/) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern? (hann inte fastna, jag reagerade för fort xD)
(  ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(  ) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
( ) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
( ) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
(  ) ...gett kattmat till din hund?
(  ) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?  


· Multiplicera nu ditt resultat med 5    

Resultat: 12x5 : 60&00-30% Du är rena geniet
30-55% Du kan ju vara smartare (berätta något jag inte vet?! xD)
55-80% Du  kanske skulle gå ett extra år i skolan.
80-100%  Sök hjälp


RSS 2.0