Fototävling

Är med i en fototävling, var med du också! :)

Detta är mitt bidrag;



Nu går jag och lägger mig!
Puss och godnatt! :)

Bilder från krogen

Bättre sent än aldrig. Jag har städat hela dagen, verkligen hela dagen...skittråkigt! Men sant.


På väg, i väntan på bussen


Några drinkar senare ;D


Sköna snubbar från UK som jag snackade engelska med praktiskt taget hela kvällen. Underbara var dom! =)


Vi hade det askul!! :D


Shotbricka!


Sen blev bilderna mer och mer såhär. Ögonen helt ofokuserade x).
Men roligaste kvällen sen Idol-kvällen! ^^

Nu blir det nog sängen för min del "/...förlåt för dålig blogguppdatering! Men jag måste städa och rensa, det behövs! Och det tar massa tid. Godnatt!

Städa städa städa...

Jag håller på att totalstäda och rensar mitt rum! Det är så sjukt stökigt och jag tänkte visa för och efter bilder, men jag vågar inte det, haha xD, det var i alla fall sjukt stökigt men nu har pappa hjälpt mig att få arslet ur vagnen!
ska fortsätta städa nu och sen göra mig iordning för kvällen, då blir det utgång! :D

Dagen i bilder


Jag ÄLSKAR min nya pojkvän ;), han heter SONIC om ni undrar!


Jag döpte skalbaggen till Frasse!


Jag fotar allt! Haha, jag är sjuk :D


Jag bjuder på den ;)


Leggings jag köpte på Gina Tricot till Party-outfiten, 99kr


Cookie tatuerade sig och jag höll hand såklart!! :D


Jag väntade på My utanför hennes hus! :)


Min älskling fick sin present som hon tyckte om såg det ut som! ^^.
Hon är så fin! <3


Har jag någonsin varit såhär lycklig?

Inget annat finns just nu, förutom min lyckaJag är så överlycklig att jag inte själv fattat det än! Mamma och pappa har köpt en grej till mig. Något jag velat ha i 1½ år, som jag verkligen försökt spara ihop pengar till och allt. Men nu när jag blev av med jobbet så tänkte jag såhär "crap". Men lyckan vände....



I PAKETET LÅG....;



Till råga på allt fick jag fransklänningen jag velat ha några månader av min älskade bigsis med familj.



Kan min dag bli bättre? Knappast. TACK TILL MAMSEN OCH PAPPSEN!
och TACK TILL LINDA, ARI, LINN och AMANDA!
Ni gjorde mig överlycklig!


Min syster är en räddare i nöden!

Partyouftiten är bestämd till 90%. Nu behöver jag inte oroa mig för att köpa fransklänningen för Linda (bigsis) hade en som hon kunde låna ut till mig, dessutom är det en klänning (också från H&M) som jag kollat på men inte köpt, varför vet jag inte.
Men denna blir det i alla fall;



Till detta blir det då;





+ plattat hår, stora smycken och ett par leggings. Vet dock inte om jag ska ha all black, köpa ett par turkosa eller kanske jeansleggings. Vi får se helt enkelt. Men det kommer bli assnyggt!

De andra skorna

♥ Skopunkten, 299kr






Jag gillar dom! De är snygga men ändå väldigt söta på sitt sätt. Kanske det är rosetten vid tårna. Något är det i alla fall.

090527

I dag tar jag mitt extremt dåliga immunförsvar och stannar hemma! ...så himla tråkigt att bli sjuk så ofta! :(


G'night

Nu ska jag ta mig och mitt trötta humör till soffan två meter härifrån och sova! Imorgon ska jag upp klockan 06:00 och klockan 08:30 blir det brännboll på gympalektionen eller innebandy. Väljer nog innebandy då, sjukt kul! :D. Har inte ens packat gympakläderna, bra gjort Emma! Haha, high-five på den ;D.

Fick precis ett sms från Danne; "Jag saknar dig och My!". Jag säger bara: VI SAKNAR ER OCKSÅ!
Countdown...8 dagar kvar! :D

Puss och godnatt!


Party shoes

Dessa kommer att pryda mina fötter på krogen nu på lördag ;). Köpte även ett par till men de får ni se imorgon för något har hänt med kameran...den vill bara ta suddiga bilder just nu!  Cookie (Karin) stukade dock foten i dag så jag vet inte hur det blir...men vi får väl bära henne runt i så fall!

♥ Skopunkten, 349kr



The Killers - Spaceman

UNDERBARA låt!
Jag blir så lycklig när jag lyssnar på denna.


Tjuvtitt...

Köpte skor i dag, snygga som sjutton! Ska ha de på lördag när jag ska på krogen med Karin och ett gäng andra ;D, nu gäller det bara att jag hittar någon snygg klänning...vill så gärna ha den där fransklänningen från H&M, men den kostar 300 och jag vet inte om jag har råd med det, skitsynd för den gillade jag verkligen! Men jag ska nog hitta ett jobb!  

Tjuvtitt;



Ni får se dom helt sen för kameran är död!

9 dagar kvar :D

100% klart att båda mina Ljungbypojkar kommer :D



<3


Killers



THE KILLERS

Dessa grabbar är grymma! =)

Detta foto får mig att le!

Susanna är bra härlig hon, min alldeles egna norrlänning! ♥


Arbeten done!

Renässansen, medeltiden, kalla kriget/berlinmuren



Inget mer jobb...

 Allt bra med er? Jag mår okej, sjukt galet trött bara. Gick på två lektioner imorse och sen så åkte jag hem och sov i några timmar för att jag bara kände mig svimfärdig av trötthet. Fick sen skjuts av mamma tillbaka till skolan för att vi i tvåan skulle ha konsert. Den gick jättebra och we rocked! :D. Synd bara att jag verkligen inte orkade stanna kvar för att kolla på de andra...men men, min lärare godkände det eftersom han vet att jag inte mått bra på sistone.
Fick veta i dag av syrran min att jag inte har något jobb kvar. Tog det ganska bra men det känns mer och mer tråkigt nu. Vad ska jag göra nu då på tisdagar och fredagar? Bara vara ledig? Det känns inte bra. Och det är nästan försent att hitta ett somarjobb. Dessutom har jag ju inget plugg nu eftersom jag lämnade in ALLA mina tre arbeten i dag, i tid också, helt fantastiskt! Känns otroligt bra att jag kämpat med de nu så intensivt och så ger det resultat! Men samtidigt, hur var det? Man ska inte ropa hej förns man är över bäcken, eller?... jag ska försöka att hitta något nytt jobb, kan ju inte bara ge upp! Men det kommer sällan bli lika bra som det jag hade, trivdes otroligt bra där! Så det är jättetråkigt. Det var mysigt att jobba med syrran också. Men syrran, du gjorde allt du kunde och det är jag tacksam för! Jag älskar dig! ♥

Har precis avslutat ett mycket trevligt samtal med Danne och nu ska jag gå och lägga mig. Morgondagens planer är att sova till 11 och sen städa. Måste hinna ringa Tele2 också.

Det blir bra. Allt löser sig! ...

Godnatt ♥

Vill inte plugga mer nu!

Vill träffa My och ligga i gräset och asgarva tills det känns som att man ska dö för att magen gör så ont. Det är då livet är som bäst, då man faktiskt känner att man lever!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Norrlandbilder


Vackra natur!                                             Jag var livrädd för den när jag var liten.


Spela kort är ett måste i Norrland!      Pisse (ja han heter så ^^)


Oseriös, osminkad, rastlös

Hinner inte mer nu =)

Blogg.se krångel

Kunde inte lägga upp bilder igår och det är sjukt segt nu också, men jag lägger upp lite bilder när det går lite snabbare!
Allt bra med er? Själv stressar jag som en tok. Men jag har kämpat så fruktansvärt hårt nu med alla arbeten att jag bara har ett kvar att skriva så jag behöver nog inte sitta uppe hela natten i natt, känns väldigt bra! Tackar Jocke som sjutton för att han hjälpt mig så mycket, underbara unge :).

Ska börja skriva om renässansen nu!
Puss så länge.

Pluggisen som talar

Sa ju att jag skulle ladda upp lite bilder, det kommer, men jag har inte tid just at the moment. Sitter och råpluggar om medeltiden. Det måste bli klart för jag har två arbeten kvar som också ska lämnas in på måndag. Så jag känner mig stressad och ganska rökt just nu! Hoppas att allt är bra med er i alla fall!



Hemma

Hej på er =)

Jag lever, är hemma och allt. Men jag sitter och pluggar så ikväll kommer det inga bilder, men imorgon ska jag försöka hinna det! :), just nu sitter jag och pluggar....skitplugg! ><

I'll be back tomorrow!

Bild jag tog uppe i Norrland :)

OC


Ibland längtar jag något otroligt efter denna serie. Även om de två sista säsongerna var ett fiasko enligt mig.
Men säsongerna innan det var underbara!

I norrland ♥

Sitter här i Norrland. Har pluggat färdig för kvällen och ska snart sova. Möjligtvis sätter jag mig en stund när jag väl sitter i sängen...men förmodligen inte för jag kommer somna som en stock! Har träffat min älsklingsfarmor och fått pussa på henne ♥! Imorgon ska vi dit och laga lunch och pussa på'na lite mer! Ibland är det så skönt att komma upp till denna lugna, avslappnande miljö! Otroligt skönt ♥ . Även om 99% av tiden kommer gå åt att plugga...synd. Hela denna helg kommer jag sitta (med matpauser då) hela dagarna i sträck och plugga! För jag ska bli klar med alla arbeten i tid, så det så!
Nu säger jag godnatt ♥

090520

Hej,

idag är inte en bra dag. Mår illa, lite andra problem som jag tänker hålla för mig själv och jag är stressad. Ska hinna packa till mig själv och hundarna, tänkte att jag ska duscha också och sen tänkte jag faktiskt hinna med att göra lite på mitt medeltiden-arbete. Så jag har inte tid att sitta här! haha. Har i alla fall varit ute på en långpromenad och hundarna fick springa löst och jaga pinnar...fattar inte att de tycker att det är kul, haha!

Vet inte hur pass mycket bloggande det blir, eftersom jag inte har något mobilt bredband...det är dåligt att jag inte har det, speciellt när jag behöver det för skolarbete...men jag får göra det bästa jag kan. Ska ju bara vara där i två dagar...

Nu ska jag fortsätta packa!
Vi hörs (kanske) under kvällen. Annars får ni ha det så jättebra!!


Godnatt.

Imorgon åker jag till Dalarna för att hälsa på min släkt där uppe. Blir borta tills fredag och jag vet inte om jag kommer att ha något internet där...så jag säger redan nu att bloggen kommer att stå ganska still.
 Vi hörs imorgon innan jag åker =)


H&M in my heart


De där skorna alltså, helt underbara och så fräcka! :D

09-05-19

Åh vad jag är trött på imperialism-skit och första världskriget nu! Har i alla fall skrivit klart allt så nu gäller det bara att läsa det om och om och om igen tills jag kan det någorlunda. Jag är glad om jag får G på detta, för detta kan jag verkligen INTE...men men, det löser sig nog! Jag får göra en riktigt bra inlämning om berlinmuren istället och hoppas att jag får VG+ så att jag säkert kan få VG i historia, skulle kännas sjukt bra!

Nu ska jag bege mig ut med hundarna sen ska jag råplugga sen åka iväg för att göra detta dumma prov.
Hej så länge!

bildbrist och för att hon till vänster betyder <3


Plugg, plugg, plugg = mitt liv just nu...

Gosh.

Jag hinner inte med bloggen! Jag hinner knappt med mitt eget liv för det enda jag gör är att plugga och sova.
Imorgon har jag ett stort prov på imperialismen + första världskriget så jag känner mig "lite" stressad. Kommer bli en natt fylld av plugg och...plugg. Sitter osminkad och är faktiskt väldigt fokuserad även om min hjärna, kropp och framför allt ögonlock säger "SOV MÄNNISKA DU BEHÖVER DET!"...men just nu kan jag inte lyda. Har fått mycket hjälp av Jocke, så sjukt snällt! =), ibland hittar man guldkorn till vänner, och det har jag verkligen gjort när det kommer till Jocke, han har ett hjärta av guld!

Åter till pluggandet. Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen. Är rädd att det inte blir så mycket bättre nu denna vecka heller. Har så sjukt mycket att göra. Jag badar i stora arbeten.

känner mig otroligt snygg just nu. oh ja.
puss och godnatt (för er som ska sova nu).

Medeltid och renässansen...blabla

Sitter nu i alla fall och pluggar. Ska råplugga i en timme till, sen ska jag duscha och allt sånt och sen blir det sängen. Imorgon blir det råplugg också för på tisdag har jag prov och till den 25/5 har jag tre megastora inläningar + massa annat skit. Tur att det är långhelg nu så jag har tid att verkligen plugga! Ska upp till Norrland också så jag lär hinna göra ganska mycket då, hoppas det! =).

Nu blir det råplugg! Puss och godnatt.



Jag tänkte plugga, men det sket sig!

God eftermiddag!

Att jag inte mår bra, drar med sig att jag inte orkar med bloggen. Har ingen ork eller lust heller för den delen. Men det kommer säkert. Men så länge får ni ursäkta att jag är tråkig här i bloggen...

Angående ESC i går kväll, jag blev superglad! Helt rätt låt vann, utan tvekan. Hur glad blir man inte av denna störsköna, "konstiga" melodi och den supercharmiga norsken som har ett leende som gör att man själv sitter och småler i soffan. Jag säger bara en sak: NÖRGE FOR THE WIN!

I'm in love...




Helt underbart! =). Text och musik har han skrivit själv också, vilken känsla för honom!

Wall-E

My var här igår och så kollade vi på film, det var jättemys även om jag var skittrött så jag knappt orkade hålla ögonen öppna, men ändå! =). Vi kollade på Wall-E, som för övrigt var en utav de bästa animerade filmerna jag sett, jag är allvarlig. Den var så otroligt bra, fin, gullig och jag blev nerkärad i Wall-E på en gång, fy sjuttsingen vad söt han var! Han måste ju vara den sötaste "skrothögen" någonsin! Genialisk film om jag tänker efter...ett måste för alla som gillar animerade filmer! Efter filmen var vi så trötta att vi garvade åt allt som sades. Vi kom bland annat fram till att det finns människor. Och sen finns det cyklister. Och att det är för många av båda dom. Lite så, och det skrattade vi åt må ni tro!

Nu ska jag verkligen försöka att plugga lite grann.
Hej så länge!



Förresten. Jag tror Norge vinner ikväll i ESC!
Deras låt är galet bra och den sätter sig på hjärnan!!!! :D

Galet.

Alltså, lyssna på denna grabb, han sjunger både tjejens och killens röst. Galet bra! :O


090515

Hej allihopa!

Hur är det med er? Hoppas allt är bra...
Själv mår jag fortfarande inte bra...det är galet. Jag är så trött så jag kan sova dygnet runt. Igår sov jag till klockan 23:30-07:30 och när jag kom hem sov jag från 11-17:30 och jag var ändå helt död. Något stämmer liksom inte, men jag hoppas att jag får svar på det snart!

Nu sitter jag på jobbet. Det är väldigt lugnt (nästan lite tråkigt) så jag sitter här och tänkte nu gå runt och kolla om saker behövs fyllas på och allt sånt där, annars sätter jag mig nog och läser lite i min engelskabok som jag ligger typ 250 sidor efter i...

Vi hörs senare! Ha en fin dag =)

Envy me

Denna luktar så gudomligt gott! VILL HA!


Resan...

... var helt fantastisk. Vad mysigt det var. Stackars Jonathan hade feber men var på bra humör ändå.
Alla som åkte kände att dem ville ha en dag till.

Så det var massor med prat, god mat, gott att dircka.

På taxfreen gjorde vi riktiga fynd. Vi köpte massor med gott att dricka i alla fall. Vi älskar att blanda drinkar så en massa tillbehör blev det. ;) Midori, Malibu, Vodka Vanilj, Bananlikör, Bailys.

Tips på en god drink som jag faktiskt själv kommit på är "vuxenoboy" Clatshigt namn eller hur ;P

2 delar Bailys
2 Delar bananlikör
Fyll på med mjölk
En isbit

* MUMS *

Och det bästa av allt, jag är kär. En nyförälskelse med fjärilar i magen och allt... jag har...
KÖPT ETT BORSTSET... Jag verkligen älskar det. Tack Emma, för att du var så uppmärksam som hittade det. 300 kronor kostade dem och jag var skeptisk, MYCKET, skeptisk. Dem är så bra. Har inte släppt någonting. Och dem ger ett jämt och fint resultat. Underbart!



Vi hörs sen!

// L

Nya jackan



New Yorker, 199kr

Ny scarf, ny väska =)







VM-guld till Ryssland!

Härligt att Ryssland fick sitt guld! Alexanders Radulovs fixade segern med sitt 2-1 mål vilket ledde till stort jubel i arenan, men också väldigt många missnöjda kanadensare. Jag själv tycker att det var helt rätt att Ryssland vann! De spelade en riktigt bra match, medan Kanada såklart var värdiga motståndare då det tappert kämpade och skaffade sig väldigt många chanser att göra mål. Heatly fick i sista perioden ett jätteläge men Rysslands backar hade ett försvar som var helt fantastiskt och de praktiskt taget slängde sig i vägen för pucken! Med bara några sekunder kvar var det fortfarande riktigt spännande i matchen men Ryssland lyckades hålla ledningen och vann! Grattis till Ryssland som kammade hem segern men även till Kanada som kämpade tappert ända in till slutet - och fick silver, inte dåligt det heller!


Vad tycker ni, vann rätt lag?

HOCKEY-VM



Själv hoppas jag lite på Ryssland...Kanada har ju vunnit så mycket!
Men de som spelar bäst ikväll ska ju vinna. Matchen pågår nu!

Förresten, GRATTIS SVERIGE till brons :D



Det finns så PATETISKA (!) människor

Hittade denna bild nedanför på facebook. Alltså, jag kan inte göra annat än att garva! Förut hade jag blivit arg eftersom jag tycker om TH, men nu skrattar jag bara åt det, för människorna som ägnar tid åt att visa världen att de hatar Tokio Hotel eller någon annan grupp/artist är ju bara så sorgliga. Att de ens lägger ner tid på att ladda ner en bild på gruppen/artisten, skapar en grupp på facebook, gör "reklam" för gruppen och slår vad om att de kan få en miljon medlemmar? Alltså, jag tycker synd om dessa människor, haha!

Jag säger bara, Tokio Hotel ftw!


En särskild tanke...

...till dig gumman, puss på dig ♥


Vissa människor är födda till att vara artister!

Hör på denna tjej, vilken otrolig röst! Och dessutom är inte fullt utvecklad röst, hon är ung!!

 

Lista

Lista ifylld av Emma =)


1. Hur bor du?
I ett radhus med mina föräldrar och mina två hundar ♥

2. Vad är din favoritefterrätt?

Oj, jag vet inte...tror en hederlig chokladboll och en latte...mums!


3. Vilken superkraft hade du valt om du fått välja en?

...förmodligen att göra alla människor goda.

4. Hemmafest eller utgång?

Beror alldeles på vilket humör jag är på, men jag gillar att vara hemma, så hemmafest blir det nog =)

5. Brukar du lyssna på ljudböcker?

Nej

6. Har du råkat göra något pinsamt den här månaden?

Nej, inte denna månaden :P

7. Ska du köpa något extra kul för din lön/ditt studiebidrag den här månaden?

Har köpt lite presenter på båten och det är ju alltid kul! =)
 
8. Vilket var ditt allra första husdjur om du haft ett sådant?

Älskade spindeln Rocky ^^

9. Vad gick du för inriktning i gymnasiet?

Jag går inriktning sång

10. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?

Artist, eller en känd fotograf =) 


11. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?

Jag försöker se framåt men lär av att blicka bakåt

12. Vem av de 4 huvudkaraktärerna i Sex And the City är du mest lik?

Kollar inte på SATC, men de som gör det säger att Charlotte är minst sexfixerad och Carrie (stavning?) är den som tänker mest och så...så jag är väl en blanding av dom två, haha :P

13. Har du gått på en blind-date nångång?

Nope, skulle nog inte våga det...

14. Har du eller har du haft ett smeknamn?

Haha, jag fick namnet Idol-Emma av Ljungby pojkarna jag träffade där ^^

15. Vilken låt spelas mest hemma hos dig just nu?

Joshua Radin - I'd Rather Be With You, grym!

16. Pratar du i sömnen?

Det händer ibland, men bara någon gång om året typ :P

17. Vad hade du helst velat få i present?

SONY A350! ♥  (systemkamera), eller bidrag till den :P


18. Är du ärlig när du bloggar?

Ja, absolut =)


19. Har du vunnit pengar någongång?

Jag vann 52kr på båten! Fast det gills kanske inte...:P


20. Hur många barn vill du ha, om du nu vill det?
Självklart (!) vill jag ha barn! Vill helst ha tvillingar, en utav varje men det lär nog inte bli så, haha :P. Det spelar ju egentligen ingen roll för bara barnet mår bra och så =). Men 2-3 barn kanske, maybe even 4? ^^


Utvalda bilder från resan =)



♥ Jag och Lina =) (hon vill inte vara med på bild så jag får respektera det!)



Oxfilé (mums!) med wokade eller stekta (kommer inte ihåg) rotfrukter =)



♥ Pappa och jag spelade, vi vann of course ;)




♥ Fina blommor, utsikt och väder påväg hem vid lunchen =)



♥ Lina köpte coola brillorna (dyra! annars hade jag också köpt dom, lätt!), min färg och allt ;)



♥ Lunchen, bästa lunchen på länge!



♥ Självklart fotade jag hela tiden alla möjliga saker. Finns inte något bättre än att fota! Jag verkligen längtar tills jag har en systemkamera i min hand. SONY...min lilla älskling! ♥

Outfits


    ♥ Jeans, H&M - 198kr
♥  Blus H&M- 198kr
   ♥  Skor, H&M - 129kr

Kan man göra annat än älska H&M? :)




♥ Jeans
, Gina Tricot
Stövletter, Nelly
Topp, H&M

Lina var snygg (som alltid) medan jag var lite mer casual =). Trevlans var det!

Home again

Hejsan =)

Kom hem för några timmar sen och jag däckade direkt i soffan. Har haft jättetrevligt men jag har varit så otroligt trött och haft ont i halsen, hostat etc. så det hade kunnat vara roligare. Jag hade önskar att jag skulle kunnat dansa hela natten lång och allt det där som hör båtåkandde till, men jag tog inte ens en drink för jag mådde inge bra...så är det ibland, jag får leva med det! Det har i alla fall varit skönt att komma hemifrån lite grann och bara få vara och veta att hundarna hade det bra medan vi var borta! =).

Lite shopping blev det, men inte alls mycket, det mesta gick till presenter =).
Men jag köpte en parfym (kära mamma sa percis att hon ger den till mig, underbart snällt =)!!) Och det var en NY parfym (alltså en jag aldrig haft förut!), den luktar gudomligt mumsigt - den heter bara Paris Hilton tror jag.


Off we go!

Hej underbaringar!

Nu ska vi strax bege oss iväg. Är inte alls piggare men jag ska försöka att njuta av denna resa! =). Önskar att HELA familjen kunde följa med, men en annan gång! =). Ska försöka att ha kameran uppe mycket så jag kan ta massa bilder!! Vi tar nog lite ouftits bilder och sånt också (men jag tar inge finkläder med mig...ska inte festa överhuvudtaget, måste tänka på min hälsa!)

Puss så länge, vi hörs imorgon kväll om jag orkar skriva då...
kärlek till er!

Linas lista.

Lista ifylld av Lina =)


1. Hur bor du?
I lägenhet med min underbara Jonathan

2. Vad är din favoritefterrätt?

Morotskaka med en cafe latte till (mina vänner vet. Haha)


3. Vilken superkraft hade du valt om du fått välja en?

Bota sjukdom

4. Hemmafest eller utgång?

Hemmafest

5. Brukar du lyssna på ljudböcker?

Öööö, ljudböcker?

6. Har du råkat göra något pinsamt den här månaden?

Ja, ramlade i rulltrappan framför Adam strömstedt (vilket var pinsamt som 14-åring :P) Annars får jag leva med att vara blondin i en brunetts kropp.

7. Ska du köpa något extra kul för din lön/ditt studiebidrag den här månaden?

JAAA, vi ska ju åka båt. Uppdatera barskåpet och makeupväskan.
 
8. Vilket var ditt allra första husdjur om du haft ett sådant?

"Vår" (pappas) äckliga fågelspindel. Den är fin så länge den är i sin bur.. Bläää

9. Vad gick du för inriktning i gymnasiet?

Hälsopedagogisk linje

10. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?

Makeupartist eller stylist ala rachel Zoe (fast utan hetsbantningen) Eller en förebild bara.


11. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?

Hmmm, jag ser framåt med drar lärdom av det som varit.

12. Vem av de 4 huvudkaraktärerna i Sex And the City är du mest lik?

Ööö, SATC??? Har aldrig varit intresserad...

13. Har du gått på en blind-date nångång?

Nej, verkligen inte! Skulle aldrig falla mig in.

14. Har du eller har du haft ett smeknamn?

Jag kallas ibland för LA. Antar det är för att jag dansar?!


15. Vilken låt spelas mest hemma hos dig just nu?

Afrojack - african latin lovers. (Housemusic, i love it!!!)


16. Pratar du i sömnen?

Nää, tror inte det.

17. Vad hade du helst velat få i present?

En makeupväska som finns på Make Up Store.


18. Är du ärlig när du bloggar?

Ja, verkligen!


19. Har du vunnit pengar någongång?

Nej!


20. Hur många barn vill du ha, om du nu vill det?
Jag vill ha två eller 3 barn. Om man får önska skulle jag vilja ha en liten kille först som skulle skydda sin lillasyster som nummer två. Spelar ingen roll, bara jag får glada och välmående barn.

Makeup nu under sommartid

Keep it simple... är vad jag följer under sommartid. Foundation, concealer, löspuder, solpuder, rouge är ingenting för sommaren. Nu kan du ge din hy en chans att återhämta sig. Genom att återfukta mycket, använda lätta produkter som låter hyn andas.

För på sommaren, när du jobbat lite på solbrännan (solat säkert såklart, med SPF 15 minst) och du börjar få en fin färg så växer alltid självförtroendet lite. Man ser piggare ut och man känner sig fräschare. Jag är verkligen inte desperat, så att jag inte kan visa mig ute bland folk osminkad. Det är bara så att makeup är mitt största intresse och jag tycker om att få rota i min sminkväska på morgonen. Sätta ihop lite nya färger... Ja, vara lite konstnärlig.  

Nu till sommaren är min sminkrutin följande.

- Tvättar min hy (Lumene, Radiant Touch Cleanser och Toner)
- Återfuktar med en vitaminrik ansiktslotion (Lumene Arctic Aqua)
- Täcker ojämnheter med concealer (Biotherm, Forget It nr 20)
- Rouge (Mac Powder Blush, Springsheen)
- Mascara (Helena Rubinstein, Lash Queen Feline Black)

Det blir så fint och du kommer en skillnad efter ett tag. Din hy kommer att må bättre. Få en finare lyster. Just för att porerna inte blir lika igentäppta.


Kan lägga upp bilder imorgon. Hmmm, kanske jag ska plåga min lillasyster på båten lite imorgon... hehe...
För hon älskar ju att stå både bakom och framför kameran. Jag håller mig gärna undan. Tycker det är lite obehagligt med bilder på nätet. :S

// L


Båtresa

Tänkte bara säga att imorgon ska jag åka båt med min familj. Vet inte om jag kommer kunna njuta av det särskilt mycket, kommer nog sova hela resan känns det som...men man kan inte bara boka av det sådär, det kostar ju en del. Ska i alla fall bara ta det lugnt och hoppas att jag mår i alla fall lite bättre imorgon. Och jag åker ju inte med värsta partygänget, målet med resan är avkoppling och att få umgås, det räcker för mig =). Ska inte ens ta med mig finkläder.

Men det blir inget bloggande imorgon, om jag inte orkar skriva något på dagen.
Puss på er!

För övrigt sitter min mamma och skriker till Hockey-VM på TV...haha!
Det är ju SVERIGE som spelar ;)


Blodprov

Tog blodprover i dag...mitt blodkärl sprack. mitt armveck är blått. aj.


Realistisk tatuering, vill ha!

Hej på er, tänkte bara säga att jag lever men att jag inte mår så bra. 
Ska till läkaren imorgon och ta massa prover...inte roligt, men nödvändigt! 

Förresten är jag lockad att göra en sån här tatuering. Anledning: Jag har en sån spindel själv här hemma i bur (inget skämt!), den är i 3D och så sjukt realistisk! och den är sjukt snygg!! ; 

Såhär ser min riktiga spindel ut;



God natt! =)


liten bloggpaus.

Hej, Emma här.


Tänkte säga att jag inte kommer att vara särskilt aktiv i bloggen nu, min hälsa är inte bra alls och jag måste nog gå till läkaren redan imorgon för att kolla om jag möjligtvis har B12-brist.  Ringde nämligen vårdguiden och de tyckte inte att det lät bra när jag förklarade symptomen och så. När jag mår bättre lovar jag att jag skriver! Kanske blir ett och annat inlägg ändå, men inte alls lika aktiv som jag brukar!


PUSS på er!

När jag mår såhär bra igen då nu, då kommer jag igen! =)



Godnatt!

Har suttit nu och beställt bilder som kommer i veckan ner i min brevlåda. Det var på tiden att jag får några foton jag tagit på riktigt fotopapper istället för att bara ligga på datan. Känns bra att äntligen tagit tag i det!
Nu blir det sängen, hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, detta är inte roligt!

Elliot när han var pytteliten. Sötegrisen!



 

Godnatt! <3 


Vaken

Vaknade för någon timme sen, känner mig helt yr. Mår illa och nu gör halsen sådär fruktansvärt ont igen. Fick i alla fall i mig lite mat när jag kom hem så det är ju bra i alla fall. Mamma skulle åka och köpa vitaminer till mig nu, får se om det kan få mig att piggna till lite =).

Nu ska jag bara sitta här och ta det lugnt! Så ni vet om jag inte är särskilt aktiv här.


 


Hemma.

Gick hem efter två lektioner. Men jag känner ändå att jag var duktig och gick på de två! Ska jobba imorgon också så det gäller att jag verkligen vilar nu. Kommer nog inte uppdatera så mycket mer i dag, kanske senare. Nu ska jag lägga mig och sova en stund, kommer säkert sova tills ikväll, men min kropp behöver det...

Sov gott säger jag bara! =)


Ääää, ska man kalla sig för gästbloggare nu?

Hehe, inte roligt, jag vet. Lovar att skärpa till mig ordentligt! Jag vill ju skriva.
Mitt sätt att ventilera! Tänkte lägga in ett sminkinlägg lite senare idag.

Så för nu lägger jag upp en liten text för att hylla mina älskade, vackra, begåvade, omtänksamma, finaste, bästa systrar ♥ 

Älskar er och kan inte tänka mig ett liv utan er! ♥

En syster

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Som lilla... eller stora...
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorger och skratt...
En syster är en gåva
- en ovärderlig skatt.

Puss på nosarna Emma, Linda och Mia

090504

Godmorgon!

Har sovit så fruktansvärt dåligt i natt att jag är så trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Går här som en virrpanna och hittar ingenting och vet inte vad jag ska göra. Har i alla fall lyckats klä på mig! Det är ju alltid något. Har så fruktansvärt ont i halsen och detta illamående är inte roligt kan jag säga...och så är man tvungen att pallra sig till skolan ><...jag måste verkligen det, annars tror folk att jag skolkar. Om man tänker efter så missade jag inte så mycket förra veckan...för det var bara riktigt skola för mig måndag och onsdag för på tisdagar jobbar ju jag (men då var jag hemma också), på torsdagen var det mösspåtagning och på fredagen var vi lediga, så en dag skulle nog inte skada. Kanske går på sånglektionen, ensemblen och gemun och sen kanske jag drar hem, beror alldeles på hur jag mår!

Jaja. Vi får helt enkelt se hur det blir med denna dag.
Hoppas ni får en fin dag =), även fast det är ett riktigt skitväder ute i dag! (usch)


Polis!

Gjorde ett personlighetstest om vilket yrke som skulle passa mig, detta blev resultatet och jag blev glad! ;



Nu blir det promenad med vovvarna sen ska jag sova! =)
Skola imorgon (inte taggad till det! ><)
Kram!

Konstigt...

...att jag trivs så mycket bättre i platt hår! Tycker det är så mycket finare på mig...
*osminkad*


 


Dagens outfit

Nya tröjan från WESC. Köpt från Nelly


Hur mysig som helst! Stor och sjukt skön!

Jag är en filmfreak!

Vaknade imorse av att det kändes som att jag svalde rakblad. Inte kul! Jag har inte tid att vara sjuk nu eftersom att jag var sjuk hela förra veckan och säkert har kommit efter massor redan. Har dessutom pluggvecka kommande veckan eftersom jag som vanligt är ute i sista minuten med skolarbeten. Ska göra två stora inlämningsarbeten tills nästa vecka, jag fattar inte hur jag ska hinna (!).

Köpte i alla fall tre nya filmer idag; Vacancy, Utan Spår och The Incredible Hulk (som jag inte ens sett men många säger att den är bra). Blir nog till att kolla på en utav dom innan OTH börjar ikväll =). Ska platta håret också tänkte jag och kanske städa lite, om jag orkar...lär ju inte bli av om jag känner efter hur jag mår...fy sjutton.


Till er

Pussar!





 


Nights In Rodanthe

Såg denna under dagen med mamma och Bea, den var otrolig ♥, se den!


På svenska är titeln "Nätterna vid havet" =)


Godnatt fina ni ♥

Påväg att bli sjuk?

Hej på er,

ledsen att bloggen får lida nu. Men jag vaknade med grymt ont i halsen imorse. Jag vaknar ganska ofta med ont i halsen, men imorse kände jag att detta inte kommer att släppa, så idag har varit en rätt lugn dag för mig. Jag hade tänkt att plugga, men nej, jag kände att jag inte skulle orkat det så jag degade i solen med min älskling Beatrice ♥. På kvällen gick jag och mamsen till min syster som bor längre ner på gatan och där åt vi supergod middag! Sen så gick jag hem hit igen och sen kom Bea och nu har vi bara myst en massa, kollat på "The Hitcher" (som jag sett typ tre, fyra gånger) och nu tänkte jag göra mig iordning för sängen =).

Har ni haft en bra dag?

Lördag

Vaknade klockan 12:39 i dag, hade lätt kunnat sova fortfarande, fy sjutton vad jag är trött! Konstigt, med tanke på att jag somnade klockan tre igår natt...hehe. Mia (min näst äldsta syrra) och hennes kille var här till sent och då kändes det som att jag inte bara kunde gå och lägga mig. Somnade dock på golvet några gånger men blev väckt flera gånger av Marcus som gjorde missyckade försök att kittla mig, haha. Jag är inte kittlig och det tyckte han var otroligt tråkigt.
Beatrice kommer snart över och då ska vi nog kolla på film. Senare ikväll blir det till att äta middag hos syrran =). Vi ska grilla, igen, det ska bli mysigt! =)

Ska nog hoppa in i duschen en snabbis nu och sen mysa med Bea =).
Kram!


Fredag

Hejsan!

I dag har jag haft fullt upp. Vi sitter med gäster nu också (familjen rättare sagt, räknar inte de som gäster <3). Under dagen har jag städat, handlat och lite sånt. Vi grillade och har haft en jättetrevlig kväll! :). Har hunnit ligga i solen också och fått pyttelite färg, det har varit så otroligt fint väder i dag så man blir alldeles glad i hela kroppen!

Ska fortsätta att vara social nu med min familj! =)
Hoppas ni haft en fin fredag! =)

Förra sommaren

RSS 2.0