Bättre sent än aldrig?

Hej och förlåt!

Jag har varit upptagen hela dagen. Kom hem ungefär klockan sju och sen så var jag barnvakt åt mina systerdöttrar =). Efter det så åt jag middag och sen badade jag hundarna (det tar sin "lilla" tid) och nu så sitter jag här! Haha.
Imorgon ska jag följa med mamma och lämna in hundarna på sjukan, dags för kastrering! Skönt säger jag bara! Även om man är lite orolig eftersom de ska sövas ner och så...men det kommer nog gå bra i alla fall! =), får tänka positiva tankar! Jag skulle fått sova till 8 imorgon, men nu får jag gå upp klockan sju. Kommer komma astidigt till skolan imorgon för jag har så nära till skolan från djurkliniken vi ska lämna hundarna på...vad ska jag göra då? Får sätta mig på ett café, ta en kopp kaffe (mums!) och typ...jag vet inte x)...skulle verkligen, verkligen vilja ha en laptop...önskar jag kunde köpa en! Jaja, får nog önska mig det några år till, haha x). För alla pengar går till körkortet nu...inte roligt! =(...men det kommer kännas bra sen efteråt! =)

Juste! Angående tävlingen imorgon så känner jag att jag inte har tid just nu att skicka den och allt det där, med tanke på att jag går i skolan till 18:00 varenda dag denna vecka förutom på torsdag, då slutar jag klockan 23:00 eller något i den stilen, jag kommer vara heeeeelt död! Så jag ger fler chansen och avslutar tävlingen på söndag istället! =), då kan jag också få iväg det på måndag så ni får det på påsklovet! =)

Måste verkligen sova nu om jag någonsin ska orka upp imorgon, önska mig lycka till!
Förlåt för den kassa uppdateringen här i dag, fy på mig! Fattar ni nu att jag skulle behöva en mini-PC?! :S...måste köpa en...kanske på avbetalning?! =)

Snygga kläder från H&M;


Sov gott sötnosar!
Puss och Kram // Emma

Hjälp vad länge sen... Vet att inga ursäkter gäller...

Hej alla bloggläsare, ber om ursäkt, men mycket har hänt senaste tiden.
Slutade mitt jobb i fredags och hjälp vad mycket känslor. Min anställning var ju ett vikariat som dick ut den 27:e.. Oj vad jobbigt! Att behöva lämna alla fina kollegor...

Fick en väldigt fin och rörande avtackning med blommor, champagne, lyxig choklasd och en penna i silver. Typiskt advokatbyråer.

Nu har jag semester med min fina Jonathan i en vecka. Så skönt. Man har tid att prata med varandra, att verkligen umgås. Det orkar man/hinner man inte alltid. Det är jobb, stressa hem, laga mat, äta, stressa i sängen. Oj,oj oj... Men livet är härligt ändå tycker jag. Är inte en människa som skulle orka att bara sitta hemma. Kanske skönt ett tag, men efter ett par månader måste det vara rena öken. Nej, jag vill jobba, känna att jag drar mitt strå till stacken.

Idag har jag annars varit och handlat mat, men även lite nya arbetskläder.



Och sen ett par svarta kostymbyxor som inte blev så bra på bild.

Nu ska jag sova efter en mysig kväll med Jonathan. Krabba, baguett med limeaioli och Louis Bouillot (mousserande) mums...

Sov gott!

// L

Godnatt!

Nu är jag redo för sängen! Fy vad skönt det ska bli att sova, inte lika skönt att gå upp tidigt imorgon bitti...men men =).
Tog några random bilder nu när jag sminkade av mig, det resulterade i detta;


Ja, så kan det gå! :P. Och med detta säger jag nu god natt! =)


PUSS på er =) // Emma

Hemma!

Hej på er!

Det blev inget att kolla lägenhet, men vi blev bjudna på middag hos syrran istället, så vi har varit där och ätit jättegod mat! =). Måste börja göra mig iordning nu för sängen, somnar snart rakt ner i golvet, haha!
Först ska dock hunden kardas, kära någon, det blir sent i dag också känns det som...somnade runt ett i natt, illa!

Bilder från dagen kommer här också;


På bilderna: Sussi, Sebbe, Robin, Simon, Karin, Nella, Anton, Jag och så alla andra som var där (typ)

Vi hörs förhoppningsvis efter att jag borstat tänderna och så...annars så får ni sova så gott! =)
Puss och Kram så länge =)

Brått, brått!

Hej på er!

Jag kom på att i dag hinner jag inte blogga på ett tag, för jag slutar klockan 18:00 i dag...och vi ska vara i Dieselverkstaden hela dagen för vi håller på med vår musikal som har premiär denna vecka, så vi är där hela dagarna. Efter jag slutat ska vi åka och kolla på en lägenhet, så jag kommer nog inte komma hem förns klockan 7, halv åtta, först då bloggar jag igen! =). Får hoppas Lina kan blogga lite under dagen så det inte blir så tomt här! ^^.

Puss på er fina läsare! <3

God natt på er =)

Nu ska jag allt gå och sova! =), börjar bli väldigt trött och ögonen svider! Gullepappsen var ute med vovvarna, så jag kan bara gå och lägga mig! Skulle lagt mig klockan 22, men jag fastnade framför ett One Tree Hill avsnitt, haha, surprise right!? Börjar klockan nio imorgon, så jag får sova till klockan sju - helt underbart!

Hoppas att ni mår bra och att ni får sova gott i natt!
Vet att jag tjatar, men glöm inte tävlingen! =) (finns under fliken "Våra tävlingar!")

Puss och Kram på er! // Emma


Mitt öga fotat av mig själv i somras =)

Nya tröjan =)

Dålig bild, men det är svårt nu när det är så mörkt...får ta bilder imorgon, blir nog denna och ett par baggy jeans och långt linne...eller något :P.

Me like!!


Puss och Kram på er <3

One Tree Hill.

One Tree Hill är bäst. Genialisk serie!!


Först nu pallrar jag mig in i duschen, haha, har i alla fall ätit och kollat på One Tree Hill så two down, one to go ^^.
Ni ska få se tröjan sen också, promise!
Puss så länge! =) // Emma

Loreal Mineral Foundation och en Hoodie

DET ÄR INTE SÅ MÅNGA SOM ÄR MED I TÄVLINGEN ÄN SÅ LÄNGE, SÅ DU SOM LÄSER DETTA, VAR MED DU OCKSÅ! =)...KLICKA PÅ FLIKEN "VÅRA TÄVLINGAR!" I HEADERN SÅ HITTAR DU TILL TÄVLINGSINLÄGGET! =)


Så...

Jag har kommit fram till en sak. Jag älskar att shoppa hoodies och ziphoodies, tjocktröjor och alla annat man kan kalla dom, det är helt fantastiskt, det finns så mycket snyggt när det kommer till hoodies...I'm crazy! Haha.
Varför jag kom att tänka på detta just nu är för att jag för en stund sen kom hem från Forum. Pappa och jag var där för att gå till MediaMarkt och kolla på en mini laptop, känns som att jag skulle behöva en sån, jag menar, mer bloggande exempelvis från skolan (eftersom skolans datorer är upptagna all the time!) + att man kan ta med sig den när man reser utan att typ märka av det, viktmässigt alltså. Det skulle vara skitbra! Hittade en från ACER för ca 4000 kr, det är ju inte så jättefarligt =), med försäkring blir det runt 5300, vilket är riktigt bra!

Gick i alla fall vidare till KICKS och köpte lite puderfoundation, behövdes då min är helt slut! =). Det var REA på den också, istället för 175 var den nedsatt till 139, lyckas alltid pricka in det där, sist köpte jag till och med två stycken för att det var rea, jag dras till saker på REA...det är sant, för tröjan jag sen spontanköpte kostade 175 kr och den hade kostat 600 kr, så ja, jag blev nöjd! Kan visa er den sen =).

Har varit ute med hundarna i 20 minuter också, så nu blir det mat, dusch och sen ska jag bara njuta och kolla på One Tree Hill och kanske plugga lite, vi får se hur det blir med den saken...


Denna foundation använder jag, jättebra är den. Täcker, låter huden andas och eftersom det är mineraler kan man råka somna med det på, och huden mår lika bra ändå! Toppen =)



Puss och Kram! // Emma

Hope And Glory (acoustic)

Så himla vacker, alltså, som ballad är den bara för vacker! - lyssna och njut! =)

Måns Zelmerlöw - Hope And Glory


Puss på er! // E

Godmorgon och en lista...

God morgon på er! =)

Allt bra? =), hoppas det! Själv har jag lite ont i halsen och känner mig väldigt trött, hade svårt att sova i natt, men annars är det bara fint, man får inte klaga för mycket! ^^.

Här är en lista, igen...man ska skriva allt på "sin" bokstav, alltså bokstaven ert namn börjar på. Min bokstav är då E...

1. Vad heter du?  Emma       
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Elak
3. Flicknamn: Enya
4. Pojknamn: Ethan
5. Yrke: Engelskalärare? x)
6. Färg: Eh...?
7. Klädesplagg:  Ett par byxor
8. Mat: En god pastasallad!
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad:  Europa...nej men...England
11. En orsak att vara sen: Emma ville inte gå upp ur sängen!
12. Något man skriker: Jag skriker aldrig? :O xD
13. TV-serie: Entertaiment now
14. Något man dricker: En drink...
15. Band: Ebba Grön ftw! Haha :D
16. Djur: Elefant, ekorre
17. Gatunamn:  Edinsvägen
18. Bil: Finns det någon bil på E? ...
19. Sång: Enemies

Lista ifylld av Emma =)


1. Hur bor du?
I radhus med mina föräldrar och mina två hundar =)

2. Vad är din favoritefterrätt?

Oj...kladdkaka och glass är ju gott ^^


3. Vilken superkraft hade du valt om du fått välja en?

Antagligen att kunna förlytta tiden framåt eller bakåt när jag ville! =)                     

4. Hemmafest eller utgång?

Festar aldrig...men tror jag är mer för utgång :P

5. Brukar du lyssna på ljudböcker?

Nope

6. Har du råkat göra något pinsamt den här månaden?

Hmm...det har jag förträng i så fall x)

7. Ska du köpa något extra kul för din lön/ditt studiebidrag den här månaden?

Näe, ska sätta in hälften på sparkontot tänkte jag, sen får vi se, kanske någon ishockey-match? ^^


8. Vilket var ditt allra första husdjur om du haft ett sådant?

Haha, det är ju min spindel (alltså en riktigt stor fågelspindel i bur), hon lever fortfarande och hon är superfin! =)


9. Vad gick du för inriktning i gymnasiet?

Går andra året just nu faktiskt, går musikgymnasium, inriktning sång


10. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?

För musiken, eller fotbollsproffs =)


11. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?

Man försöker ju leva i nuet, men jag försöker blicka framåt, men klart man blickar bakåt också, det måste man...

12. Vem av de 4 huvudkaraktärerna i Sex And the City är du mest lik?

Öh. Har inte sett så mycket på SATC, men jag antar Charlotte. Hon är väl den enda i serien som är lite "laid back" när det gäller sex, hon vill hitta den rätte och inte ha massa one night stands, så jag är nog mest lik henne I guess :P

13. Har du gått på en blind-date nångång?

Nope, vet inte om jag skulle göra det heller, verkar asläskigt!

14. Har du eller har du haft ett smeknamn?

Nja, jag kallas för Emyx av några, Killah av några och Ems, Emmis, ja ni vet alla seknamn man kan hitta på "Emma"...typ.


15. Vilken låt spelas mest hemma hos dig just nu?

Med risk för att vara tjatig; Ryan Cabrera - Enemies (Akustiska versionen)


16. Pratar du i sömne?

Händer absolut inte ofta, någon gång per år?

17. Vad hade du helst velat få i present?

Systemkamera!!!!!!! Eller en laptop, behöver verkligen det just nu...


18. Är du ärlig när du bloggar?

Ja, varför ska man ljuga? Det är ju bara löjligt att gömma sig bakom massa lögner? Jag berättar ju inte allt i bloggen, men det har ju med privatliv att göra, inte att ljuga =), bara att hålla vissa saker för sig själv.


19. Har du vunnit pengar någongång?

Ja, fast det var typ 100kr på en båt till Finlandia x)


20. Hur många barn vill du ha, om du nu vill det?
Vill nog ha två, tvillingar skulle vara sjukt coolt! Helst en kille och en tjej, men bara barnen är friska spelar det ingen roll =).  Längtar faktiskt efter barn, det är så mysigt med barn! ^^

Nattfika? =)

GLÖM NU INTE ATT SLÄCKA ALLA LAMPOR OCH DRA UT SLADDAR TILL TV;N OCH ALLA ANDRA SLADDAR SOM DRAR EL OM 30 MINUTER!!!!!!! =)



Kanske ska dra och fika nu ikväll/inatt med några polare, får se hur det blir =). Vet inte dock, för det kommer vara kolsvart och man kommer ju inte kunna beställa kaffe eller något x)...men men, det kan ju vara mysigt ändå? ^^.

Nu ska jag äta! =)
Puss och kram! Vi hörs nog igen efter Earth Hour, annars god natt på er fina läsare!

OBS - GLÖM INTE VÅRAN TÄVLING - KLICKA PÅ FLIKEN "VÅRA TÄVLINGAR!" SÅ KOMMER NI DIREKT DIT =)

// Emma

Hi cuties!

Hej på er fina läsare! ♥

Allt bra med er? Själv mår jag ganska bra, är ganska pigg. Here's the reason; Jag jobbade ju igår, och sen tog jag två glas vin på jobbet där, mycket trevligt! =). Efter det åkte jag och syrran hem och sen så skulle jag bara duscha för att bege mig iväg till några polare som hade inflyttningsfest...jo, lättare sagt än gjort. Jag bor ganska knasigt till när det gäller bussarna, för när det blir halt går dom inte, surt I know! Ringde till TX, alltså SL's huvudkontor här i Nacka, och det var som jag trodde...de hade blivit inställda, så jag kom inte iväg...skitsurt var det! Men vad gör man? Att ta taxi kom upp i mitt huvud, men både dit och hem...nja, det hade blivit alldeles för fyrt, säkert 400 spänn, och det hade förmodligen varit värt det, men eftersom jag har lite "fobi" för att åka taxi själv valde jag att inte åka...tyvärr! Next party I'll be there Ida och Stina! =).
Jag duschade i alla fall och satte på mig myskläder, tog en klunk ur mitt glas Coca-Cola som jag hällt upp och sen somnade jag...däckade verkligen, vid klockan 20:30 låg jag och sov, med smink och allt! Haha xD, sen sov jag hela natten! Så jag är ganska utvilad om man säger så :P...jaja, nog om det! =).

I dag är det ju den omtalade "släcka-alla-lampor-dagen", Earth Hour...om jag minns rätt. Funderar på att ta mig till skansen för att kolla "effekten" av det hela. Vi ska här hemma annars förbereda med massa ljus och sånt, ett utmärkt tillfälle att bara umgås, utan TV och dator, kommer bli perfekt tror jag =). Hur ska ni göra? Ska ni också vara en del av Earth Hour, eller bryr ni er inte? Vill veta, haha =).

Har försökt att ladda upp bilder här på bloggen. Jättekonstigt att det inte fungerar! Kanske min dator som är knäpp...förmodligen är det så! Men för att inte inlägget ska bli alltför tråkigt lägger jag upp en bild som finns i arkivet, det är ju bättre än inget, right?! =)

Puss på er, vi hörs sen!
Btw, kul att så många vill vara med och tävla! =D



// Emma







Fredag!

Hej på er <3

Allt bra med er? Själv är jag skittrött och så, men hey - det är ju fredag! Och då ska man vara glad! :D...i helgen blir det bara massa plugg, men nu ikväll blir det tjejmiddag/inflyttningsfest hos några polare =), det ska bli jättetrevligt! Jag sitter just nu på jobbet och ska gå aldleles strax för att bege mig iväg till skolan för att göra den där skiteximinationsgrejjen...suck på det! :@...ska hinna äta lunch innan också =), mums!

Vi hörs senare!
Puss och Kram och GLÖM INTE TÄVLINGEN - FINNS UNDER FLIKEN "VÅRA TÄVLINGAR!" =)

God natt mina fina läsare =)

Tänkte bara önska er en god natts sömn, själv lär jag bli uppe ett tag till...måste bli klar med pluggandet först...
Hoppas ni får vakna pigga och utvilade imorgon! =), jag ska upp 05:45 imorgon för att åka till jobbet, men känner jag mig rätt kommer jag upp ungefär 06:30, haha...jag kan aldrig komma upp direkt när klockan ringer, så är det bara...

Jaja, god natt i alla fall! Vi hörs imorgon! =)
PUSS // Emma


Vinter VS. vår/sommar

Visst är det vackert med vinter, speciellt om man tycker om att fota (!), men bilderna till höger tilltalar mig mest! Fy vad jag längtar till våren ska komma på riktigt nu! NU sa jag!!! 



 // Emma

Eden

Hej bloggen!

Fy vad jag är trött. Gick i skolan till klockan 10:15, värt liksom :P, men jag åkte till jobbet sen och jobbade till klockan 18:15, så det kändes bra =). När jag kom hem åt jag mat, bakade chokladbollar till inflyttningsfesten imorgon hos Idaho och Stinisen och nu sitter jag och pluggar inför den stora eximinationen i historia...jag säger bara; Jag är KÖRD! Kommer aldrig klara detta...dessutom är det muntligt, kommer never ever klara det! :S...wish me luck!

Ska jobba imorgon också, från 08:00-13:00 och sen åkter jag till skolan och gör muntliga provet för att sedan åka tillbaka till jobbet och jobba typ två timmar, känns väldigt bra att kunna göra någon nytta! =)

Sitter och lyssnar på denna låt nu, så underbart fin;

Sarah Brightman - Eden


Åter till äckelplugg.
Puss // Emma

God natt =)

Nu känner jag att ögonen håller på att falla, och modet är nere också nu när mitt arbete försvunnit. Men men, show must go on! Jag känner att jag måste gå ut med hundarna nu...men vi hörs imorgon!
Då kommer också bilderna som jag tog i dag =).

Puss och Kram på er! <3
// Emma

blogg.se strul

Tur att jag hann lägga upp tävlingsinlägget...för nu funkar det inte att ladda upp bilder! Illa. Tycker det strular ofta med blogg.se, men men, det är ju en stor sida också med många användare, men i alla fall...

Jag sitter i alla fall och har pluggat lite. Hade skrivit mer än halva mitt arbete och kände att jag var nöjd för i dag...så skulle jag bara lägga till en tanke jag kom på när jag stäng det...tror ni jag hittade det? Nej. Så nu skiter jag i detta. Jag orkar faktiskt inte, sånt där tar verkligen musten ur en...har i alla fall mailat min lärare nu och frågat om mer tid, får se om det går bra eller om jag får ett IG eller om hon förstår att jag faktiskt inte ljuger...för det gör jag inte!
Jag är en freak när jag skriver arbeten, sparar efter varenda mening och sparar ibland flera ex i olika namn...så ja, hur gick det till? Inte vet jag svaret i alla fall..kära någon.

Vad gör ni en kväll som denna? =)

TÄVLINGEN ÄR NU IGÅNG! =)

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR KONTAKTAD!


Dessa snygga tävlar man om, perfekt nu när solen börjat titta fram =) - värde 80kr;



REGLER FÖR ATT DELTA;

♥ Skriv om tävlingen i din blogg (samt länka till detta inlägg då)
♥ Kommentera sedan detta inlägg så jag vet att du är med! (har du ingen blogg skriv din mailadress - I SJÄLVA KOMMENTARSRUTAN)
♥ Länka ditt tävlingsinlägg i din blogg i kommentaren du skriver här


♥ Tävlingen slutar måndag den 6 April eftersom vi inte har så mycket läsare så vill jag att så många som möjligt ska kunna hinna vara med ♥





Nu måste jag dra till skolan. Missade ju förra bussen (jag vet, skit också! Arg blev jag.) så nu ska jag iväg, första lektionen, eller "lektionen" blir mentorsmöte! =).

Ät mycket våfflor i dag så hörs vi förmodligen under dagen! =)
Puss på er ♥ // Emma

GLÖM INTE TÄVLINGEN SOM VI DRAR IGÅNG HÄR IMORGON =)

// Emma


Hur lyckas jag?!

Jag somnade i soffan. Sittandes i soffan. Hur lyckas jag?! Kära någon.
Nu hinner jag absolut inte göra några fler läxor...måste sova. Ska upp om sex timmar och jag måste hinna gå ut med hundarna innan jag går och lägger mig nu...så det blir bara några timmars sömn i natt, inte roligt. Har dessutom en skrivning imorgon på engelska..hur ska jag klara det? RED BULL säger jag bara!!! Haha :D.

Nej nu måste jag sova, men innan, en låt jag tycker väldigt mycket om och som har ett så himla fint budskap - videon släpptes inte för allt så länge sen och är ett samarbete med FRIENDS och;

Darin - What If


Puss och godnatt! =)
/ Emma

Jag lever...

...men det är knappt.

Hej på er!
Har haft fullt upp hela dagen, får be om ursäkt! Jag har varit ganska dålig på att blogga dessa två senaste dagarna som gått, vet inte vad som händer. Har sjukt mycket att göra, och skolan, jobb, vänner, familj kommer ju faktiskt i första hand, och jag vill inte att bloggen ska bli något som jag bara gör för att jag måste, utan endast för att jag vill. Om jag skriver fast jag inte vill, så kan det lätt bli väldigt opersonligt och kanske übertråkigt att läsa, så hellre skriver jag när jag känner mig inspirerad av något eller bara har något att skriva än att bara skriva massa skit. Hoppas ni förstår! =).

Det som hänt under dagen; 

♥ Jobbat =)
♥ Lunchat med Lina (åt supergod laxpasta med krämig sås till, underbart gott!)
♥ Tappat mitt kontokort och fick tillbaka det! (har man tur eller?)
♥ 
Fått en kartong rakt under nageln (AJ kan jag bara säga, ville bara klappa till någon för att det gjorde så ont, haha xD)
♥ Blivit smått deprimerad över att det var snöstorm mitt på dagen. Våren är varmt välkommen kan jag bara säga! 
♥ Nu sitter jag och pluggar...

Ja, det var min dag lite kort. Köpte ett par örhängen också, kan visa dom imorgon, har ingen aning om vart kameran är just nu faktiskt...typsikt mig. Men som sagt, imorgon kommer de bilder på dom, och då drar även tävlingen igång, så håll utkik!!! =).

Öppnade ett sparkonto i dag också, känns asbra! För imorgon kommer lönen för förra månaden, och de åker direkt in på mitt "sparainförkörkort"-kapitalkonto, wonderbart! Hatar dock att det ska vara så himla dyrt, det är helt sjukt! Och denna nya utbildningen - riskettan - vad är det för trams? 500kr till liksom...mitt körtkort kommer säkert å på runt 7-8 tusen...hjälp. Fast jag har mer än hälften nu tack vare jobb + studiebidrag så det känns awesome =D. Ska ringa någon gång under nästa vecka och boka tid för riskettan-kursen, halkbanan samt körlektion...känns jättebra! =)

Nej nu måste jag fortsätta med plugget! Tyvärr.
Vi hörs lite senare, innan läggdags =).

Pussar ♥ // Emma


Underbar låt!

Med denna underbara låt säger jag godnatt, den här låten har jag lyssnat på massa gånger under dagen, den är så otroligt vacker och jag bara älskar den!

Howie Day - Collide


God natt fina läsare, all kärlek till er!! Glöm inte att kika in efter tävlingen här imorgon, ska försöka lägga upp det imorgon!! =), hoppas jag hinner ^^. PUSS!

// Emma

Dagens outfit =)

Detta hade jag på mig i dag;


förlåt för usel bildkvalitét, vet inte vad som hände...


♥ Jeans, Gina Tricot
♥ Lång tröj/klänning, Gina Tricot
♥ Zip-hoodie, Nike - Stadium (om jag inte minns fel)

PUSS // Emma



Fortfarande ont, men här är jag!

Hej på er ♥

Först vill jag tala om att imorgon eller på onsdag (beror på om jag hinner imorgon eftersom att jag jobbar) dyker en tävling upp här! Det är ingen stor tävling direkt, inga exklusiva saker kanske, men det är i alla fall något som kan behövas nu i vår och sommar =) + ett klädesplagg. Hope you like it! Men tävlingen drar jag igång först imorgon eller på onsdag, ska försöka hinna med det imorgon =).



Jaja, i dag har varit en riktig skitdag, har haft ont i kroppen hela dagen och varit stel i hela kroppen. Men men, jag var i skolan i alla fall, hängde med på lektionerna etc. Gick dock hem från svenskan eftersom vi bara skulle jobba på egen hand. Nu ska jag göra en läxa (resten får vänta tills imorgon). Så bloggen blir lite lidande i dag, men dagens outfit kommer senare, samt lite musikklipp och lite sånt =).

Puss och Kram på er! <3

, Emma


Pain

Ni får ursäkta att jag inte varit särskilt aktiv i bloggen i dag heller, men jag har så himla ont i hela kroppen, jag kan knappt gå och ja, det gör så sjukt ont bara. Jag kommer tillbaka imorgon som vanligt, nu behöver jag bara sova!

Puss på er små sötnosar!  // Emma


Bichon Friséer

Hej bloggen och bloggläsare! =)

Orkar inte skriva så mycket nu, är alldels för trött, men här kommer ett underbart kort litet videoklipp jag hittade på YouTube, helt underbart, haha, kolla and enjoy;



Puss // Emma

Bilderna jag tog på promenaden =)



Nu ska jag nog sova! =)
Jättesämst dålig uppdatering i dag, jag vet. Men det får bli så ibland...
Godnatt fina läsare ♥
// Emma

FÖRLÅT!

Har inte hunnit, haft lust, orkat (etc) att blogga i dag. Crashade igår på soffan vid klockan 22:20 typ och sov till 08:20 imorse...hade kläderna på mig och allt x). Hade väldigt mycket att göra på jobbet i går vilket tog på krafterna ganska rejält, så jag är görtrött även i dag...
Åkte till Lina (syrran som jag äger denna blogg tillsammans med) där vi blev bjudna på lunch - som btw var ASGOD!!!! - och sen spelade jag massa Guitarr Hero så nu har jag ont i fingrar och armen, haha, kommer ha värsta träningsvärken sen imorgon, haha. Adam (min systerson) sover här så tungt bredvid mig, han är så söt! Mia (hans mamma och min syster) kom och lämnade honom när vi var hos Lina så imorgon ska jag passa honom, ingen sovmoron då heller x). Men får gå och lägga mig extra tidigt imorgon kväll annars orkar jag aldrig upp på måndag i alla fall...hua! Usch vad denna helg har gått snabbt! Vill ha påsklov nu! Men det är inte långt kvar :D.

Tog lite fina bilder i dag när jag, mamma, pappa och Lina tog en promenad med vovvarna, vi släppte de lösa så de fick springa av sig lite grann =), fy vad de tycker det är roligt! Lika roligt var det dock inte att tvätta dom sen, haha!
Lägger in bilderna här sen, ska bara slänga ihop ett litet collage =).

Puss och Kram! ♥ // Emma


Little Susie

Denna låt berör hjärtat på mig, jag får tårar i ögonen.
Budskapet med den också, att så många barn blir utsatta för misshandel,
sexuellt utnyttjade och allt annat skit som finns, det är så hemskt!!
...denna fina låt ligger mig varmt om hjärtat ♥.

"SPOLA" TILLS DEN HAR KOMMIT till 2:50 OM NI INTE VILL HÖRA DET OTROLIGT (men väldigt vackra) INTROT...

Little Susie med Michael Jackson

♥♥PUSS♥♥ // Emma

@ work

Godmorgon fellas!

Den där rubriken känns som att den stalkar mig, kommer inte på något mer kreativt än så, haha. Sitter i alla fall på jobbet och svarar i telefon, jag tycker det är otroligt roligt :). Det ringer inte så mycket, hittills ca sju samtal kanske, men det är jättekul ändå! Har fixat lite kaffe åt advokaterna med klienter och lite annat så jag har inte tråkigt i alla fall ^^, det är sjukt kul att jobba (jag menar det till 100%).

Nu måste jag fortsätta här :), vi hörs kanske senare under dagen!
Pusspuss ♥


Sum 41

Otroligt fin text och jag ryser när jag lyssnar på den! Älskar gitarrspelet, så enkelt, men ändå så bra!

With Me


Best Of Me


Så, nu blir det sängen! :), puss och Kram!

// Emma

Tröjor toppar och skor

Hej fina bloggläsare ♥

Förlåt att jag inte uppdaterat i dag, men jag är så fruktansvärt trött! Ska upp imorgon och jobba också så jag ska bara skriva detta, sen blir det sängen! Måste få sova i natt för imorgon blir det förhoppningsvis mycket att göra! ^^.
Har suttit nu på kvällen på lite kläder, och jag hittade två tröjor jag ska köpa när jag får lön, jag måste bara ha dom (jag syftar på zebratröjorna i mitten);

Allt är från H&M





Åh jag ska köpa dom!! 149kr styck kostar zebratröjorna, vilket jag tycker är lite dyrt, men äh. Den svarta ska jag i alla fall ha, så grymt cool! :D.

Jag ska slänga in ett låttips till er här snart sen blir det inga fler inlägg från mig i dag, tyvärr. Lovar att jag ska göra bättre ifrån mig imorgon! Puss och Kram på er ♥ // Emma


God natt sötnosar ♥

Ja, då var det dags för mig att gå och lägga mig! Är så trött så nu ska jag lägga mig ner och kolla på Grey' Anatomy - om jag orkar dvs, haha. Kommer med säkerhet att somna, har inte följt Grey's på ett tag nu och lär inte göra det i fortsättningen heller ><.

Orkar faktiskt inte skriva mer nu, jag somnar snart och jag måste gå ut med hundarna innan sovdags.
Puss och Kram på er, vi hörs imorgon som vanligt :) ♥

// Emma

Heroe

Oj vad jag är såld på Il Divo. De är så sjukt bra! Alltså lyssna;

Il Divo - Heroe


Pusspuss ♥

Hello!

Jag är så sjukt glad idag... Haha..  Känner mig nästan flummig...
Ledsen att jag inte bloggat... Jag har haft så mycket att göra på jobbet och när jag kommer
hem så lagar jag på middag och sen så somnar jag och jonathan i vår oemotståndligt
sköna soffa. Ingen ursäkt jag vet, men ändå!

Vet ni vad jag gjorde idag?
Jag och mina underbara arbetskamrater gick till Kungsträdgården och åt, UTE. Det var så varmt och skönt. Helt
underbart. Fish & Chips. Oj oj oj vad onyttigt. Fast sen efter jobbet gick jag till slussen. Det tar ca 15 min.
Sen så gick jag ytterligare 40 min när jag kom hem. Lite duktig är jag. ;)
Beach 09 babes!

Annars har jag nog inte så mycket att säga för nu.. Hmm.. Slutar snart på mitt jobb. Och har en veckas semester med min underbara Jonathan. Pussgurkan min. Han jobbar nu. Stackarn. Det blir sent.
Kanske en sista minuten. Hehe. Vore ju inte helt fel.

Hej så länge!

// L

18 Mars

Hej bloggen ♥

I dag är en perfekt dag att gå ut och fota, men har jag gjort det? Nej. Jag önskar jag hade en systemkamera! Skulle inte göra något annat än att fota då, haha xD. Fota är det bästa jag vet ♥, det verkligen är så! Det finns inget som slår att gå ut en dag och fota, massor! Andra kanske inte ens förstår sig på vad man fotat eller varför man fotat just det, men det är det som är själva grejjen, att fota är så personligt. Jag kan inte förklara bättre än så...förlåt, haha.
I dag har varit en bra dag, har fått lyssna på inspirerande snack av en producent från LA och Dani (från forna A-Teens) + hans producent (tror jag det var), de pratade om hur det är att vara i branshen och lite runt det, mycket intressant! Även om jag när de frågade om hur många som ville jobba med detta i framtiden och leva på att vara artist/musiker - inte räckte upp handen. Vet inte, men jag är osäker. Tror inte jag vill bli artist, det känns för långt bort och dessutom skulle jag nog inte klara all denna press att alltid vara på topp, inte göra "fel" så att det skrivs i tidningarna och vara borta så mycket från min familj - familjen betyder ju allt ♥.

Mamma, jag och pappa ska ut ikväll tror jag och äta på restaurang, det ska bli mysigt! Kinesiskt blir det I guess :P, det brukar bli det när vi går och käkar, eller i alla fall asiatiskt ^^.

Nej nu ska jag ut med mina älskade vovvar! :)
Puss och Kram ♥ // Emma

Snyggt från H&M


Nelly.se

Jag kunde helt enkelt inte hålla mig borta från bloggen, haha. Nej men jag tvättade lite jeans och sen så satte jag ihop detta collage efter att ha suttit och kollat på kläder från NELLY;



Nu ska jag sova! :P, pusspuss // Emma

Emma is out

Hej igen!

Behövde inte laga någon mat, det fanns kvar från lunchen mamma gjort till dagbarnen, så jag kunde bara ta av det, mycket bra! :). Nu tänkte jag sätta mig och plugga någon timme, sen ska jag gå ut med vovvarna mina, tvätta håret och duscha sen ska jag hoppa i säng - är så otroligt trött så det är galet.
Kommer säkert inte bli något plugg för nu sitter jag och kollar på 2½ men, så himla bra serie, man skrattar ju som tusan! :D, om ni inte sett den kolla på den serien, verkligen värd att se!

Detta blir sista inlägget för i dag för jag ska försöka stänga av datorn nu och sen ska jag göra det jag ska så jag kommer i säng någon gång, haha.
God natt sen och sov gott!

Puss och Kram // Emma


Hemma

Fy vad jag är duktig! Gick från Ektorp nu i dag igen även fast (jag vet att man inte får säga så för det är inte grammatiskt korrekt...men men) jag var totalt färdig efter dagens arbete, i dag var det mycket att göra och det är skitkul! :D. Älskar när man inte behöver sitta ned och inte ha något att göra, gillar när det är fart och fläckt istället! :). Har suttit mestadels av dagen i receptionen och sen arkiverade jag ett stort ärende som tog ca en timma, annars har jag fixat kaffebrickor, tagit emot klienter, kopierat massor, scannat och mailat, tagit emot fax, frankerat kuvert + lite annat som ingår i receptionsjobbet, jättekul att lära sig nya saker! :).
Är dock jättetrött nu och tänkte faktiskt sminka av mig nu och sen sätta mig med lite plugg. Tänker ligga i sängen om tre timmar hade jag tänkt! :). Ska upp klockan 06:00 imorgon, oj vad jag inte ser fram emot det alls, haha :P.

Nu måste jag få något i magen, är så hungrig att jag mår illa!
Puss så länge! ♥ // Emma

Våren får mer än gärna komma nu! Eller vad säger ni?
Detta fotot tog jag förra våren, åh vad jag längtar nu. VÅREN KOM!!!!

Crazy!

Ja, då menar jag verkligen crazy, och jag syftar på dessa snygga skor som enligt mig är galet snygga!
De kommer från NELLY och kostar 449kr, inte alls farligt :).


@ work

Kort inlägg, vill bara säga att det är SJUKT kul att sitta här i växeln och svara i telefon, kanske för att det går väldigt bra för mig, faktiskt :), mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra :) *happy*.
Ska jobba på fredag också denna vecka, känns sjukt bra! Längtar nästan. Fy vad skönt det skulle vara att hoppa av skolan och jobba med detta istället, då skulle mitt liv kännas så mycket bättre! Men nu är ju inte läget så...
Jaja, nu är det lunch :).

Vi hörs senare! :)
Puss och Kram! 

// Emma

Vill sova

God morgon på er!

Jag vaknade för 45 minuter sen, är så galet trött. Låg till klockan var 10 över sex för att jag kom inte upp!
Ska gå om 30 minuter så jag måste kuta runt som en skållad råtta som vanligt. Jag kan vara den mest morgontrötta människan på denna jord. Det är hemskt! Konstigt nog vaknade jag med en sån där nervös-känsla i magen i dag, är lite nervös för jobbet i dag faktiskt, ni vet man oroar ju sig för allt när man inte är 100% säker på det än, jag menar jag började ta samtal bara för fyra dagar sen, så det är inte så konstigt. Men jag lär mig sakta men säkert :).

Nu måste jag kila om jag ska hinna! Tror inte jag hinner blogga under dagen, kommer ha fullt upp, så vi får höras när jag kommer hem senare i eftermiddag :).

Puss och Kram // Emma

Chuck

En utav mina nya favoritserier, så otroligt bra! Sitter just nu och kollar på den faktskt :).
Mamma ringde mig på videosamtal från Il Divo konserten också så jag har sett några framträdanden därifrån! Alltså jag älskar Il Divo och jag hade så gärna velat gått...men som Erik säger "det går fler tåg", och jag får hoppas att det är så eftersom de redan varit här 3 gånger förut med denna gång...jaja. Deras musik är underbar i alla fall!
Nu ska jag kolla klart på Chuck sen blir det en snabb promenad med gåbbarna sen hopp i säng :).

God natt sen mina sötnosar! <3
Puss och Kram!


Grabben med rösten av guld.

Behöver inte säga mer än rubriken.



Puss / Emma

Hemma

Hej på er :)

Kom hem för en liten stund sen och är så galet trött i huvudet. På historian pratade vi och diskuterade om vänsterpartiets (tror jag det var xD) egna Lars Ohly och dess koppling till Sovjetunionen och kommunism etc etc. Det var en helt okej lektion, men bara det att 1½ timme är väldigt långt. Efter den hade jag 1½ timmes svenskalektion där vi diskuterade språksociologi och hur män respektive kvinnor pratar, uttrycker sig etc i olika situatuioner och lite så. Det var faktiskt ganska intressant! Mor min är på Il Divo konsert, underbart! Hade så gärna velat gå, men hade och har fortfarande inte råd x), så ja, så var det med det, inget att waina över :).

Nu ska jag laga lite mat :). Korv med bröd får det bli tror jag, mums så gott!

Jag just nu.
Vad liten jag ser ut på den där bilden... :P


Puss och Kram!

Morgon!

(God) morgon!

Försov mig imorse, så nu springer jag runt här som en galning. Så egentligen fattar jag inte varför jag skriver detta eftersom jag inte har tiden till det. Har bara hunnit klä på mig och ska gå om 35 minuter. Måste hinna ut med gåbbarna, sminka mig, packa det jag ska ha med till skolan etc etc. Äta frukost hinner jag knappast, som vanligt.
Vaknade med ont i halsen igen också, och jag har superont i höften, har haft det i två dagar nu, inte skönt jag kan lova!
Hur är allt med er? =)

Får skriva senare under dagen, tror inte jag hinner i skolan, har en fullspäckad dag. Men i så fall hörs vi när jag kommer hem sent i eftermiddag =), ha en fin dag!

Puss / Emma


Vad mycket musik man går miste om!

Jag tänkte bara på en sak...vad mycket musik man aldrig hört - och aldrig kommer att få höra. Tänk vad mycket olika artister, band, grupper och allt det där som det finns här ute i världen...det finns ju ingen chans att jag någonsin kommer att få höra alla låtar i världen...det finns för många och man hinner ju knappt med sitt eget liv och allt runt kring det, så hur ska man då hinna med att lyssna på all musik? Det finns säkert flera miljoner låtar jag inte hört och tiden räcker inte till för att höra de alla. Det är så tråkigt. Musikproduktionen borde stanna några månader, så man får chans att höra i alla fall 1% av all musik man inte hört...för det kommer ju ny musik från nya grupper och artister exakt hela tiden så man hinner ju bara med den nya musiken. Jag skulle vilja gräva i guldgruvan av gammal musik också...fatta, förr var musiken så himla bra! Tänk 70- 80 och 90-tals låtarna, underbar musik!

Nu babblar jag alldeles för mycket känner jag. Men jag tänkte bara på detta lite grann. Och jag tycker det är synd...vad mycket man går miste om här i livet, right?!

Puss och Kram från en grubblande Emma ^^

Min älskade mormor, vad jag saknar henne...

I somras, precis en vecka efter att vi gift oss gick min älskade mormor bort. Att man kan sakna någon så mycket. Åååå, vad jag längtar efter att få snusa i hennes vita, fina, lockiga hår, som alltid luktade en blandning av honung och vanilj. Lilla mormor. Jag är så glad att hon hann vara med på vårt bröllop. Hon var så fin. Hennes hy alldeles brun av att ha suttit och solat på sin baksida, med en kopp kaffe och smörkaka på bordet bredvid. En så vacker kontrast till hennes, inte gråa, utan kritvita hår. Och till det hennes vackraste dress. Min moster hade målat hennes naglar lila. En bild inprentat i mitt minne och hjärta. Det lila nagellacket satt kvar när jag tog hennes hand sista gången på sjukhuset. Minuterna efter att hon tagit sitt sista andetag.
Min moster är världens bästa. I flera år har hon vigt sitt liv åt att ta hand om sin mamma, min mormor. Alla underbart utsökta goda matlådor. Inte fiskpinnar och mos, utan gourmélax med hemlagad potatismos och smörvända grönsaker.
Jag vet att du bara sover mormor. En stillsam sömn. En sömn utan smärta, utan tankar.



De vackra blommorna som min Syster Mia gjorde.






// L


En fredag i stallet med mina ögonstenar

Åååå, vilken underbarg helg jag har haft. I fredags var jag i stallet med mina systerdöttrar. Klädde mig som en riktig bonde för att få in den där härliga lantkänslan. ;) Jag älskar hästar och har alltid drömt om att lära mig rida. Det ser hur lätt ut som helst. Jag kan säga så här... Vi hade friidrottsdag och jag valde aktiviteten ridning. Jag fick den största hästen i hela stallet, en gammal polishäst. Yajcks! "Spänn benen skriker läraren till mig". Jag gör ju det!!! Jag hoppade en meter över sadeln för varje steg den där hästen tog. Hmmm, ska nog hålla mig på marken.

Fast otroligt roligt att titta på. Och att få pussa och krama och klappa på hästarna. Såå mysigt!
Mina systerdöttrar är så duktiga. Lilla söta Amanda satt på en häst som vart rädd då en fyrhjuling brummade förbi och hästen skenade iväg så att lilla Mandis ramlade av. Det var läskigt att titta på faktiskt. Det kan ju gå riktigt illa om man hamnar under hästen eller så. Fast hon var så duktig. Skakade bara av sig smutsen, torkade tårarna (blev både rädd och fick ont då hon landade på svanskotan) och satte sig på hästen igen. Mina fina små tjejer. Linn o Mandis.

Här kommer lite bilder...


På kvällen så fick vi världens godaste middag hemma hon min storasyster Linda och hennes man. Lax med typ skagenröra och sås. MUMS!!!  

Sooo long!

// L


Jag är arg, chockad, arg. Sade jag arg???!

Aaahhh, hello vad hände med svenska folket? Allvarligt.... Vilken stört dålig låt som vi skickar...
Satt o gapade i säkert en 2 min. Trodde jag hörde fel...
Vet att jag varit seg med inlägg om smink. :S Got a busy life u know.... :P

// L

Saknar mitt lila/svarta hår!

Ja, kanske ska färga tillbaka till det...trivdes otroligt bra i det faktiskt! :D
Som sagt, det går inte att lägga upp bilder på det...suck. Lägger upp bilder på mitt aubergine-färgade hår imorgon när jag vaknar :). Nu blir det nog sängen ^^, är trött som bara den! Och jag får inte vända för mycket på dygnet! Fy på mig.

Puss och Kram på er sötnosar!
// E


Ryan Cabrera - Enemies (acustic version)

Fattar inte hur man kan skriva sån här fin, vacker, alldeles underbar musik! Denna låt får tårkanalerna att fyllas och gör så att jag får floder längs kinderna...ni måste nästan hålla med mig! :)

Vackraste låten på länge. <3


Puss puss på er! // Emma

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!!!!

Först vill jag bara säga att jag inte tror på att själen lämnar kroppen (!), men i alla fall. (onödig info men om ni ser videon förstår ni varför jag sa det där.)

Så otroligt bra video som jag fick av Erik. Jag började grina.
DENNA VIDEO INNEHÅLLER OBEHAGLIGA SCENER (säger det igen så ingen kan komma och skälla på mig sen.)

ALLA SOM KÖR UTE I TRAFIKEN BORDE SE DENNA
SKICKA DENNA LÄNK TILL ALLA NI KÄNNER SOM KÖR BIL ELLER ÄR "VUXNA" NOG ATT KOLLA PÅ DEN!

(länk; http://www.youtube.com/watch?v=bKyhc9-_OV4)



// Emma

En fransk låt i svenska melodifestivalen...vart ska jag börja?!

Jag är faktiskt fruktansvärt arg just nu! Lika konstigt som det är att man tävlar med en grekisk låt i SVENSKA uttagningen är det att tävla med en låt som dessutom har en fransk låttitel. Vart är världen på väg? Glad är jag i alla fall att inte Ugglan vann, då hade jag gråtit, på riktigt. EMD eller Sarah Dawn Finer skulle vunnit. Visst, de låtarna är på engelska, men engelska ligger ju ändå i grunden till alla språk nästan, nästan alla får lära sig det. Dessa känslor kanske lägger sig, men just nu tycker jag melodifestivalen suger hårt. EMD hade ett sjukt bra framträdande, låten sätter sig på hjärnan, de är snygga, det är ingen typisk melodifestivalslåt utan faktiskt något nytt. Denna idé att ta in opera i en schlagerlåt är INGET NYTT vill jag bara säga dig Fredrik Kempe. "Tack Malena för att du vågade prova detta som jag hittade på", vem är dum att säga något sånt?! Tydligen Fredrik Kempe. Det känns som att denna låt har man hört förut. Jag är besviken på svenska folket och jag ska nog sluta skriva här nu så jag inte säger något dumt! *andas*.

Vad tyckte ni om kvällens skräll? Bra, dåligt? (ja ni vet ju min åsikt).

Nu går det inte att ladda upp bilder heller...men i alla fall. EMD är värda att hyllas!
Så en hyllning till dom! Och till Sarah Dawn Finer.

Puss på er!

// Emma

14 Mars

Hejsan!

Kreativ rubrik va? Jag är nästan stolt över mig själv...*ironi*. Jag vaknade faktiskt ganska tidigt i dag :), åt en stadig frukost för en gångs skull (brukar inte äta frukost för jag mår illa på morgonen eller så hinner jag inte) - havregrynsgröt med mosad banan och lite sirap, mums var det kan jag säga! Pappa åt också det ^^. Jag har också hunnit rulla lite chokladbollar för min systerson ska ha kalas i dag på sitt dagis, så dit ska vi snart och lämna dom. Förhoppningsvis får jag ett nätverkskort till MIN dator där uppe i dag så internet kan funka någongång, då kan jag äntligen få mitt rum städat också xD. För jag spenderar ju ganska mycket tid framför datorn men nu när den inte funkat däruppe har jag knappt varit på mitt rum (läs; inget alls) förutom att det har blivit en sopstation där alla mina kläder hamnat! (illa). Hur är allt med er? =). Hoppas allt är bra. Jag har själv en dundrande huvudvärk som vägrar gå över som jag haft nu i typ tre, fyra veckor till och från, det är inge vidare skoj kan jag tala om. Huvudvärk är en utav de värsta värkerna faktiskt, tycker jag. Det, växtvärk och tandvärk...hualigen!

Nu måste jag börja göra mig i ordning, men vi hörs senare, I promise.
Vilka hejar ni på i melodifestivalen ikväll då? :D
Jag säger bara EMD eller Måns. Thats it. Det är även okej med Sarah Dawn Finer, hennes låt är grym! Jag är dock rädd att caroline af Ugglas eller vad hon nu heter är väldigt folkkär, alla tycker hennes scennärvaro (som jag anser vara läskig!) är jättemysig, men men. Hoppas INTE hon vinner, då tänker inte jag kolla på the grand finale i ESC sen, det kan jag lova ><.

Puss och Kram så länge =) <3 // Emma


Tog kort på mammas underbara tulpaner hon köpte, helt jättevackra!



Lindt Excellence - Mint Intense

Perfekt choklad att äta när man inte vill äta mycket godis men ändå är sugen på något! Kan starkt rekommendera den (sen när började man rekommendera choklad?!) , för det räcker med någon bit så är man nöjd sen, hett tips för den som vill tänka på sin vikt också :), god är den också så man inte har den som något "jagmåsteätadenbaraföratt".





Nej nu ska jag sova! Lovar att uppdatera bättre här imorgon :).
Kärlek till er ♥
Godnatt! Puss och Kram skumbanan ♥

Lite foton

Oj vad jag är trött. Inte bara "hej jag är allmänt trött och seg" utan jag är verkligen helt slut! Antagligen för att jag suttit så otroligt fokuserad exakt hela dagen och snackat i telefon och verkligen fokuserat på att göra rätt, så nu är min hjärna otroligt trött och virrig. Somnade till och med på historia lektionen i dag, tog bara en powernap så jag vaknade av att jag ryckte till och sen sa jag högt "ojdå" när jag märkte hur mycket de hunnit att anteckna, haha xD, smart jag är va? Jag har en förmåga att vara inte så mycket diskret x).
Nu sitter jag här och ska göra mig iordning för sängen faktiskt :). Ska tvätta mig lite bara och sen ska jag borsta tänderna och soooooova, oj vad skönt det ska bli att få sluta ögonen och drömma sig bort :).

Tänkte att jag skulle lägga upp ett litet collage här med bilder jag tagit, kanske inte intressant, men ändå;

Oj vad jag tycker om att fota. Det finns inget bättre alltså...
(sry för dålig bildkvalitét)



Puss på fina er! // Emma

Visst kan väl vintern vara helt underbar... Men jag längtar efter sommaren




Jag vill bara påminna alla om att dessa bilder är våra. Ni får gärna använda dem om ni skulle vilja det. Fråga först.
Alla bilder i det övre collaget är tagna av mig och i det undre är Emma fotografen.






/ L

Friday!

Hej alla! :)

Detta blir ett jättekort inlägg, för jag ska snart åka (bli skjutsad) till skolan för att gå på äcklig historia lektion. Suck på det right? Jag kan inte hjälpa att jag blir lite hatisk mot det ämnet, jag bara hatar allt med det x).
Dagen i dag har gått jättebra! Har fått sitta själv (läs; helt själv!) i receptionen och svara på massor utav samtal. Har inte felkopplat än enda gång och jag har lyckats att säga "var god dröj" istället för "ett ögonblick" varenda gång, så jag är nöjd med dagens insats! :D. Berättar mer när jag kommer hem senare i eftermiddag :), vi hörs då!

Ha en fin fortsatt trevlig dag! :)
Puss och kram på er ^^

// Emma

Jobb imorgon :)

Ja, nu har jag ätit lite (läs; väldigt) sen middag och nu blir det sängen snart, efter kvällspromenaden med gåbbarna ^^.
Imorgon ska jag jobba och då ska jag ta mitt första samtal i receptionen, och jag kan medge att jag är lite nervös, haha :P, men har ju syrran där, tur det :) ^^. Imorgon åker vi i alla fall bil till jobbet så imorgon går jag nog inte upp förns 06:15, sovmorgon! :D *ironi*.
Har varit dum och dålig och inet bloggat så mycket i dag, men äh, sånt är livet. Lina borde ju vägt upp det...hmm, fy på dig syrran! :P. För att försvara henne har hon faktiskt jobbat lääääänge i dag, till klockan halv nio nu på kvällen ><, illa.

Måste ligga i sängen klockan 22 om jag över huvud taget ska orka upp imorgon! :), så nu säger jag god natt och vi hörs imorgon! Har en lektion imorgon så jag jobbar tyvärr bara till klockan ett, HATAR att jag har en enda lektion på fredagar och att de lagt den på eftermiddagen, hur dom får man bli???? Jaja.

Godnatt på er :), XoXo // Emma

Fick hem dom i dag - HAPPIIIIIE! :D


EMD eller MÅNS

Någon av dessa borde vinna - så otroligt bra! ALLT är så himla bra - låten, kläderna, framträdandet...snygga killar, haha xD. Nej men allvarligt talat :), lyssna;

EMD - Baby Goodbye


Denna låt dras man bara med i, och jag älskar hur han gör själva tonhöjningen, sjukt bra!
Hans utstrålning ska vi ju inte ens snacka om ;D.

Måns Zelmerlöw - Hope And Glory


Den här låten är ju bara underbart fin :), den är typisk ESC-material!

Sarah Dawn Finer - Moving On


Vad tycker ni?! :)

Pusspuss // Emma

Jag vet...jag är dålig... igen...

Igår var jag då hos läkaren och det gick bra. Såg som sagt väldigt roligt ut.  
Det bästa av allt var att jag efter läkaren gick till frisören Lyxxx!!! Så nu har jag klippt av mig till axlarna. Hade
vid midjan innan. Uhhh, lite läskigt, men jag har en sådan frisör att det spelar ingen roll vad han. Litar fullständigt på honom. Frisörsalongen heter two brands och ligger på strandvägen. Det är dyrt, 950 kr för klippning. Fast jag klipper mig bara en gång om året. Så det jämnar ut sig. :)

Köpte två par ballerinaskor igår på HM för 149 kronor. Jättefina! Lägger in en bild i eftermiddag.
Ska försöka ta lite roliga bilder också. Så det inte blir en massa tråkig text hela tiden.



Ha en underbar dag!

// L

Godnatt :)

Jaha, Lina är dum och dålig igen! Ni måste pusha henne att blogga, detta går ju inte för sig? :O, haha ^^.
Nu har jag i alla fall duschat, tvättat håret (fy vad skönt!!!), smort in kroppen och nu ska jag lägga mig ner i soffan och sova (jag sover på soffan för att jag tycker det är skönt att göra det för ryggen ibland, lite då och då typ :P).

Skitsnyggt alltså! (ALLT är från H&M) Vill ha. Jag har beslutsångest om jag ska köpa H&M skorna (högklackade) eller inte...i-landsproblem I know ^^. Men ja, så kan det bli ibland. De kostar ju ändå bara 300 kr...humm. Får ta och fundera på hur jag ska göra :P.



Nu ska jag sova :)
Godnatt på er!

Puss // Emma


Mentorsdagen :)

Hejsan! :)

Dagen har faktiskt varit väldigt givande och jätteintressant, mysig och ja, jättebra helt enkelt! :D.
Här är lite bilder från dagen;  

Dålig kvalitet, sry!


Nej nu måste jag duscha! Ska ligga i sängen om 40 minuter! Stress.
Puss och Kram // Emma

Husmor

Hej raringar!

Hur är det med er i dag, allt bra? Det hoppas jag. Själv är jag trött som bara den, tur att jag fick sova länge i dag! Eller ja, det beror ju på vad som klassas som länge för alla ungdomar, men jag fick sova till 09:30 och det för mig är galet länge med tanke på hur tidigt jag går upp alla andra dagar :). Jag har inte gjort så mycket, skulle hunnit massor i dag hade jag tänkt, men icke. Har inte ens klivit ur sovkläderna än...bra jobbat va? Har inte ätit frukost, men däremot har jag ätit kladdkaka som mamma bakade igår, haha, hur är det möjligt?! Det jag däremot har gjort är att baka chokladbollar till min mentorsgrupp i dag, eftersom vi har mentorsdag (boring), får se om jag får chans att dela ut dom, annars får de följa mig hem igen, stackars mig right? :D. Nu tänkte jag klä på mig, kanske duscha en snabbis innan om jag hinner - annars får jag göra det ikväll när jag kommer hem - gå ut med hundarna och sen försöka hinna sminka mig, ser ut som ett troll och inget vackert sådant x).

Nej jag ska sjutton åka om en timme, dags att börja sätta fart kanske?!
Puss så länge ♥

// Emma
Mina ögon

Blogga, vad är det för någonting... :P

Jag kommer ju inte ihåg hur man gör. Fy på mig.
Som sagt har jag väldigt mycket just nu. Ska lära upp en ny tjej som tar över efter mig.

Idag vid 12.30 ska jag vara på sös för att göra EEG. Känns lite nervöst. Vet ju att det inte gör ont eller
så, men bara tanken på sjukhus. Blää. Hatar det. Har varit lite för många vändor dit senaste tiden med min B12 brist.
Sprutor hit, svimmningar dit, och en hjärnskakning på det. Hehe. Vad gör man inte för lite uppmärksamhet.



Im to sexy for my body :D

Men det ska nog gå bra. Anledningen till att jag ska göra den här undersökningen är för att se om jag har några
"svarta hål" i min hjärna. Alltså om min B12-brist kan ha något att göra med demens eller nått. (Älskling, kanske kommer hem o frågar: Vem är du? ikväll. :S) Lite läskigt det där. Men det går ju i släkten så you never know. Hur som helst så är det bra, ju tidigare dem upptäcker det. Då kan jag ta bromsmediciner.

Annars så mår jag hur bra som helst. Ni då?

Ha en fin dag så hörs vi under dagen.

// L

Jag har blivit en CDON missbrukare :O

Ja, nu har jag gjort det igen, handlat på rean på CDON...ajja bajja på mig right? :P.
Dessa filmer lyckades jag klicka hem;



Fatta om jag är glad!! :D, äntligen får man Transformers (den är skitbra!) på film! ^^, och hela trilogin med Bourne för ynka 99kr, underbart alltså! ^^. Beställde även Kalle Stropp och Grodan Boll...snacka om minnen säger jag bara! Vad jag tjatar om barndomsminnen, men äh, sånt är härligt ju! :D

Nu ska jag verkligen gå och sova :), godnatt på er!
Puss och Kram // Emma

Jag vet.. Jag är dålig...

Återkommer med lite makeup tips o annat imorgon. Har mycket på jobbet nu och prioriterat min Jonathan på kvällarna.

Hörs imorgon!

Sov så gott...

// L

Disney ♥

Barndomsminnen! Åh vad jag älskar barndomsminnen! Har suttit nu och kollat på YouTube och kolla vad jag hittade;

Pochahontas - Färger I En Vind


Mulán - Segelbild (tror den heter så)


Prinsen av Egypten - Din Tro er Liv


Lilla Sjöjungfrun - Del av din värld


Askungen - Mössens arbetssång


Snövit - En du sång (silly song) vet inte vad den heter på riktigt :P


Det finns så mycket! Barndomsminnen som sagt! Kärlek på det!
Pusspuss på er ♥

// Emma

Jobbat hela dagen

Hej babes :)

Har jobbat hela dagen och har därför inte hunnit blogga (!). I dag har jag skött knapparna i receptionen. Med det menar jag att min syster skötte snacket och jag vidarekopplade samtalen och så, det var skitkul! Jag lärde mig systemet rätt fort så på fredag ska jag svara för första gången, så när jag kom hem satt jag och pluggade in massa nummer jag ska kunna tills på fredag :). Det går sakta men säkert framåt, men det är riktig (!) tur att jag får ha fusk-lappen framför mig när jag svarar, haha. Ska dock försöka kunna de flesta tills på fredag, så man kan få ett flyt och lära sig systemet på en djupare nivå. Det känns just nu i alla fall som att det kommer att gå riktigt bra! Det kommer också vara bra för min syster så hon kan få lite avlastning, så hon hinner göra andra saker som hon annars inte kan eller hinner när hon sitter i receptionen, så det blir nog bra. 
 
Men nog om mitt jobb, snacka om att uttråka er, haha...

Ska faktiskt laga mat nu tänkte jag, så pappa och jag kan äta när han kommer hem! Det blir lax med citronpeppar, ris och så tänkte jag ta och koka lite broccoli, det låter väl gott? Det tycker jag i alla fall :).
Vi hörs senare, ni kan ju roa er med att lyssna på denna underbara låt - den är så fin så jag fäller en tår varje gång jag lyssnar på den, älskar gitarren och refrängen ska vi inte ens snacka om, kärlek!

Howie Day - Collide


Puss! // Emma

Paramore

Har börjat lyssna lite på Paramore, älskar deras sound!

Hör bara på denna låt;

Decode


NU ska jag sova! :), puss på er, igen ^^

Hola!

Hola guapos y guapas! (läs; hej snyggingar!)


I dag har jag inte bloggat :O, och det är ju dåligt av mig. Men denna dag har varit en riktig skit dag kan jag säga! Började med att min klocka inte ringde så hade inte min hund skällt vid 07:10 så hade inte jag kommit upp. Hela morgonen blev stressig eftersom jag skulle gå 07:52, och när morgonen blir stressig så blir resten utav dagen inte bra. I alla fall, när jag väl kom till skolan så var min sånglärare inte där och vikarien var sen så min sånglektion blev en kvart lång...inte bra. Men men, efter det hade jag 40 minuters rast så då låg jag och läste sporten i Aftonbladet som jag köpt, det var det bästa på hela dagen! :) - ligga i soffan i skolan när typ ingen annan är där och läsa sporten, snacka om att ta det lugnt och njuta av tystheten. Vad dramatisk jag lät nu, haha x). 
Ska ju jobba imorgon så jag tänkte lägga mig om 30 minuter faktiskt, ska upp 05:45 imorgon så jag lär behöva all sömn jag kan få! Det är så skönt att gå och lägga sig tidigt! Jag bryr mig inte ens om att jag missar program jag vill se, för att sova ger mig så mycket mer än att kolla på TV :). Ska gå hemifrån klockan 07:05 imorgon så jag kommer att hinna i lugn och ro göra mig iordning och kanske t.o.m äta frukost som jag faktiskt aldrig hinner (fy på mig!)

Nej fy vad jag skriver massa blaj nu! Ska gå och sminka av mig, ta en snabb promenad med vovvarna sen hoppa i säng! Fy vad skönt! ^^. 

Puss på er små älsklingar ♥


 

Dan Talevski

Hejsan ♥

Jag ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen i dag, men jag kom i princip precis hem och har varit borta hela dagen. Åkte och handlade med mamma till min syster Mia och sen åkte vi dit till henne med det och spenderade resten utav kvällen där :), jättemysigt ♥.
Jag har precis duschat, tvättat mig och borstat tänderna så jag ska sova nu tänkte jag :). Sitter dock och lyssnar på denna otroliga grabb, Dan Talevski heter han;


Älskar hans vibrato, han weilar perfekt och jag bara...gosh! Skulle lätt köpa en skiva med honom! Vad tycker ni om honom? ^^. Rekommenderar att gå in och lyssna på mer utav honom, helt underbart! :)
Nu blir det sängen, ska upp klockan 06:30 imorgon, känns jobbigt. Dessutom så ska jag ha sånglektion så jag får inte vara helt död då x). Ska sjunga "Your Song" och ska egentligen kunna den utantill imorgon, men ooops jag har inte haft tid eller ork att lära mig den. Kan tre verser och en refräng så ja, det är bara en vers jag inte kan...det blir nog bra :).

Godnatt kära ni ♥

God morgon!

Hej på er! Allt bra?

Själv är jag jättetrött, kom i säng klockan halv tre igår och somnade kort därefter :P, var helt färdig, det tar på krafterna att vara barnvakt även om jag inte behövde passa dom på det sättet eftersom de är ganska stora ^^. Just nu sitter jag och har precis ätit frukost och tänkte nu kolla på någon film :).


Denna låt är så otroligt bra!
Sarah Dawn Finer - Moving On


Sarah Dawn Finer, EMD eller Måns borde vinna i finalen! :D

Puss // Emma

Barnvakt

Hejsan! (god morgon får jag snart säga).

Jag sitter fortfarande här hos mina systerdöttrar och är barnvakt :). Börjar bli lite trött nu men inte så farligt!
Tjejerna gick och la sig för länge sen, de var så trötta. Innan sängdags så satt Amanda och spelade spel på internet och jag och Linn satt och spelade lite gitarr, jättemysigt var det :). Det är verkligen en helt underbar känsla att spela gitarr, jag vet inte varför, det bara är så! :P. Denna kväll har varit jättetrevlig verkligen, först åt vi tacos, sen melodifestivalen, sen gitarrspel och sång och nu sitta för sig själv och chatta, kolla nyheterna på nätet och bara vara...fast jag har ju sällskap med Erik genom msn, så väldigt ensamt är det ju inte :D, tur det! Jag kanske börjar bli gammal? Här sitter jag en lördag kväll, 18 år och festar aldrig på helgerna...hmm..jag är nog lillgammal, har alltid varit. Tror jag tycker det är en bra sak faktiskt, har jag tur ärver mina barn den "egenskapen" att de inte dras till fester och sånt, skulle kännas tryggt om man vet att de inte råka ut för något trubbel...ja jag börjar bli gammal, för här pratar jag om barn i tonåren, haha. Sluta nu säger jag till mig själv!

Är tröttmössa :), skyller på det ;).
Kanske går och lägger mig en stund på soffan, kanske kan sova en liten stund i alla fall!



God natt! <3, pussar och kramar // Emma

Så går det när en 4:a-åring håller i kameran ;-)



Som sagt var Adam, min systerson hos Mamma. Ååå, vad söt han är. "Moster Ina, får jag låna din kamla, å ta kort?"
Det här är resultatet. Haha, lite spänande. Fingret framför linsen är ju speciellt charmigt. ;) Tycker om bilden på djuren. Hans favoritleksaker.

Vi hade det mysigt ikväll. Så underbart att få träffa mina andra diamanter, Linn och Amanda. min äldsta systers barn. Ååå, vad mysigt att få vara med dem. Är helt kär i mina systerbarn. Som en försmak på egna barn. Bara det att, som ett gamal ordvit säger: "om jag visste att barnbarn (i mitt fall systerbarn) var så underbara skulle jag ha skaffat dem först. Antar att det syftar på att man kan ha dem och lämna ifrån sig dem när man vill. Haha, lite roligt.
Nää, inga som helst planer på att skaffa barn. Dock kan jag absolut tänka in mig i bilden som kaffe latte mamma. En snygg vagn och en unge med grymt snygga kläder. :P Som ni hör på mitt resonemang är jag långt ifrån mogen att skaffa barn. (Bara 21 år ju.) 

Nu ska jag äta lite med min Jonathan. Han jobbade sent så det blir sen middag. Även om jag fick världens godaste mat hos mamma. Räkor på salladsbädd med pesto. MUMS!!!

Sov gott!!! 

// L 

Caroline Af Uggla????

Kollade precis på melodifestivalen...jag kan inte hjälpa att jag blr irriterad. Vad ser alla hos Caroline af Uggla? Att hon är lite småcharmig och sådär det kan jag hålla med om, men låten sög, den är ju verkligen värdelös! Dessutom, hur kommer den låta på engelska sen liksom?! :S. Jaja, nog om det...man får väl tycka om henne om man vill, men jag hatar vekrligen låten hon framförde x)...
Sitter ju barnvakt här till mina systerdöttrar. Och mamma har hållt mig sällskap tills nu :). Nu ska hon dock gå hem och jag tänkte faktiskt låta ungarna gå och lägga sig snart, Amanda är hur trött som helst, men ni vet om man frågar om hon vill gå och lägga sig för att hon ser trött ut blir svaret "jag är inte trött" med en lite arg ton, haha. Barn vet ni ^^.
"Bad Company" går på TV, så jag kanske sätter mig och kollar på resten utav den, love that movie!

Tänkte också passa på att visa er en bild från min systers bröllop;

Denna bild blev också tack-kortet, mycket fint :). Dock kan jag inte säga att det är jag som tagit den...synd :P

PUSS // Emma


Bill har fått dreads (!)

Jag vet inte om jag gillar det, men ändå så tycker jag att det är snyggt. Dock så tycker jag att det speciella med Kaulitz tvillingarna är ju att de har varit så olika...nu är de ännu mer lika. Men men, deras val och han är skitsnygg i alla fall, oavsett om han har dreads eller inte :). 

Min dag har gått åt att göra lite ärenden och sen gick jag över till tuss där vi spelade SingStar och Buzz, sjukt kul var det! :D ^^. Nu har vi varit ute med gåbbarna och ska snart göra mat - TACOS blir det, mums!
Ska sätta igång nu med maten :). Vi hörs under kvällen ^^.



Tänk på när du lägger puder

Många lägger på puder fel, så istället för att dölja, framhävs små skavanker, rynkor, rödheter osv. Tänk på att smink ska ta fram dig och den du är... Det får inte se tillgjort ut, det blir bara konstigt/plastigt. Så en gyllene regel när det gäller puder är: "Lagom är bäst".

Använder du ett löspuder, lägg på det med borste. Och borsta nedåt i cirkukerande rörelser. För annars kommer pudret att fastna i alla de små ansiktshår man har, vilket inte är snyggt. Smink ska inte synas. Bara framhäva dina bästa drag.

// L



Godmorgon

Nu ska jag åka iväg till mamma, pappa o Emma. Lilla Adam är där också nu när min syster opererat handen.
Kul igår att vi hade lite över 30 läsare. Kanske inte så mycket som många andra. Men tänk då på att bloggen bara är några dagar. 

Jag tänkte fråga Er, om ni är intresserade. Skicka in förslag, bilder, lite insperation på makeup´er Ni vill att jag ska göra. Vore superroligt. Ni kan skicka till vår mail: [email protected]

Vi hörs senare under dagen, med lite bilder kanske. ;-) Undara om jag ska plåga min lillasyster lite och använda henne som modell??? 

För övrigt slänger jag ut ett tips ang puder som är bra att tänka på. 

Ciao! 

// L 

Ögoncollage

Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu...slängde ihop ett litet collage jättesnabbt här bara för att inte inlägget ska bli tråkigt och utan bilder! :P. Alla ögon är mina och jag har själv tagit bilderna. Inget speciellt liksom, men mina ögon skiftar mellan blå/grå, blåa och gröna + att jag har lite brunt och gult i mina ögon.. jag har fem färger på mina ögon, haha :P. Jaja, här kommer collaget;





Nu ska jag gå och lägga mig! Är van vid att gå och lägga mig tidigt nu när jag jobbar, 05:45 liksom, så jag är helt död vid nio på kvällen x). Hoppas ni får sova gott i natt :), det ska jag ^^.

God natt ♥, pussar och kramar!
// Emma


Stallet

Vi hade det jättemysigt i dag på stallet :), dessa är några utav bilderna jag lyckades ta;



Observera att hästen heter GAYLORD, haha, sjukt kul tycker jag, garvar åt det varenda gång jag ser han! men söt är hästen i alla fall! ^^, hästen bakom gallret heter Gala och hon och jag är bästa kompisar ^^....typ :P.
Just nu sitter jag och chattar med Erik, mycket trevligt!
Vad gör ni en fredagskväll som denna? :)

Puss! // Emma

Mascaratest

Det finns ett helt hav med olika mascaror, så hur ska man veta vilken som är bäst?
Först måste du bestämma dig för vad du vill uppnå för resultat. Vill du ha volym, tjocka fransar, kanske ett mer naturligt resultat. När du betämt dig, då kan du börja leta.

Själv så älskar jag att jobba med mascara. Det gör så otroligt mycket för ens look. Ser du väldigt trött och sliten ut gör
mascaran underverk, då den öppnar upp ögat.
Jag väljer alltid en mascara som ger volym, alltså längd och tjokare fransar.

Det här är mina tips!

Budget
H&M Volum Mascara, färg black.
Pris 49:50:-
Betyg
"Helt ok" mascara med tanke på priset. Den har en stor borste
som fångar upp fransarna, kladdar dock lite. Men helt ok som sagt.





Mellan
NEW Volum' Express Lift-up i färgen black.
Pris 109:-
Betyg
Älskar den här mascaran. Den ger verkligen volym, precis
som jag vill ha det. Men man får jobba lite. Inte speciellt dyr heller och håller ganska länge.
Annars har volymmascaror en benägenhet att torka väldigt snabbt.
Toppen!
vex lift-up













Lyx

Helena Rubenstein, Lash Queen Feline Blacks i färgen, no.1 black.

Pris: Ca 260 :-
Betyg
Den står verkligen upp för sitt namn. Lash queen. En helt fantastisk
mascara som ger volym och tjocka fransar i ett enda drag. Den är enkel att bygga
på under dagen också. Väl värd sitt pris. Ett extra plus i kanten för utseendet som
pimpar upp sminkväskan. ;-) Den här mascaran är en absolut favorit!!!








Tänk på....

att speciellt volymmascaror snabbt kan torka. Se därför till att alltid försluta behållaren väl samt att
du inte "pumpar" mascaraborsten ner i behållaren. Då kommer det in luft och det kommer resultera i
att mascaran klumpar sig. "Snurra/vrid" istället på borsten nere i behållaren.

Tips!

Vad du kan göra om mascaran börjar ta slut är att sätta borsten under vattenkranen. Stäng igen och
låt den ligga under natten. Då kommer du kunna använda den ytterligare några dagar, och den kommer vara som ny.


// L


Rihanna måste vara dum?!

Detta har nu lagts ut på nätet från rättegången som hölls igår angående Chris Brown's misshandel på Rihanna, källa HÄR;

En polismans anteckningar från förhören med Rihanna, 21, och undersökningen av den bil där Chris Brown, 19, ska ha överfallit flickvännen ger en än mer chockerande bild av vad som egentligen hände den där omtalade natten den 8 februari.  


Tidningen People har tagit del av undersökningen och publicerar uppgifterna på sin nätupplaga. Enligt artikeln ska grälet i bilen ha börjat med att Rihanna läst ett långt sms på Chris telefon, skickat från en ej namngiven kvinna.  

Rihanna ska ha reagerat på innehållet i sms:et varpå Chris ska ha försökt tvinga sin flickvän ut ur sin Lamborghini och bankat hennes huvud mot fönstret på passagerarsidan.  


Enligt rapporten "vände sig Rihanna mot Chris, varpå han slog henne över vänster öga med sin högra hand". Efter detta ska Chris ha återupptagit bilfärden medan "han fortsatte att slå henne i ansiktet med sin högra hand och styrde bilen med sin vänstra hand".  


Polismannen De Shon Andrew fortsätter att beskriva händelseförloppet, och skriver att Chris ska ha sagt följande till Rihanna.  


- Jag ska banka skiten ur dig när vi kommer fram. Du ska få se, vänta bara!  


Hotet fick Rihanna att ringa upp sin assistent och be henne "se till så att polis är på plats när jag kommer hem". Samtalet ska ha fått Chris att ännu en gång hota flickvännen.  


- Du gjorde det dummaste du kunde göra. Nu ska jag verkligen döda dig.  


Rapporten förtäljer även att Chris bet Rihanna, tog stryptag på henne och att hon nästan förlorade medvetandet.  

"Brown fortsatte slå henne och hon knöt sina händer om sitt bakhuvud och böjde sina armbågar framåt för att skydda sitt ansikte", fortsätter den chockerande rapporten.  


Till slut började Rihanna ropa på hjälp och Chris klev ut ur bilen. En civil person, som bor i området där bilen stannat till, hörde ropen och ringde polisen.  


Som Starlounge tidigare rapporterat
infann sig Chris i rätten i Los Angeles i går. Han har åtalats för angrepp och olaga hot. Rihanna har återförenats med Chris och har därför valt att inte göra någon formell anmälan mot pojkvännen.

HUR kan hon ta tillbaka honom??! Helt sjukt om ni frågar mig...


090306

God dagens på bloggen och bloggläsare! :)

Jag sitter på jobbet jag. Struntade i historialektionen i dag för jag orkar bara inte. Jag har aldrig varit såhär skoltrött - någonsin! Jag orkar inte ta tag i något, alla lektioner är en pina...ja...ni som varit såhär skoltrötta fattar vad jag menar!
Jag skulle så gärna vilja hoppa av och jobba istället. Men ja, det går väl över...fast jobba istället skulle väl alla välja om de visste att de i framtiden inte skulle behöva ha en fullständig gymnasieutbildning i CV:et, men nu måste man ju det...suck! Jaja...nu sitter jag i alla fall på jobbet och ska snart åka med Lina hem för att åka med henne och mina systerdöttrar till stallet :), det ska bli mysigt ^^, har tagit kameran med mig också så jag ska försöka få lite fina foton på hästarna ^^, hästar är verkligen vackra!

Jaja, nu har jag inte så mycket att göra för tillfället, har arkiverat hur mycket som helst i dag, med hjälp av Linda (min syster) så nu tänkte jag gå runt och fråga lite folk om de behöver hjälp med något, kan ju inte sitta här och häcka...bara göra ingenting, nej det klarar jag inte! :P

Vi hörs efter att jag kommit hem senare ikväll :)
Puss och Kram!


Snygga killfrisyrer - to die for!

Jag är en riktig sucker när det kommer till snygga frisyrer, på killar då alltså! Jag vet inte vad det är, men har de snyggt hår så...ja. Jag är inte ytlig vill jag bara tala om, men snygga frisyrer gillar väl alla? :P

Här är några frisyrer som jag tycker är gälet snygga. De jag tycker bäst om på denna bild är Danny's i mitten, Joe Jonas båda två, Bill Kaulitz och Zac Efron;



Nej nu måste Emma sooooova! Men först en promenad med älskade gåbbarna! :)
Puss och Kram på er, vi hörs imorgon efter jobbet! <3


Sova är bland det bästa jag vet ♥

Hello fokes!

Hur är det med er? Med mig är det helt okej, är väldigt trött, ska jobba imorgon så jag ska nog gå ut med hundarna snart och sen ska jag gå och lägga mig! ZzzZzzzzZzzZzzzzz. Hade tänkt att ligga i sängen klockan nio i dag :), får åka bil med syrran till jobbet imorgon så så kan jag sova till klockan sex, en hel kvart längre!
Har ju bara en lektion imorgon, så jag ska hänga med mina systerdöttrar och ta med min systerson som också kommer hit imorgon till stallet, mina systerdöttrar rider nämligen någonstans långt åt tjotaheiti, de älskar när man kommer och kollar på dom, hjärtana små :).

Kolla på denna, jag vill så gärna ha den;

tog dessa bilder när jag var på fotomässan med mamma förra året, åh ♥



En present till min darling

Igår, efter jobbet träffade jag min söta lillasyster och så gick vi runt på stan i kanske 2 timmar. För jag ville hitta en present till Jonathan. No special reason. Bara för att han är han. Så jag gick för skojs skull på Lagerhaus och köpte lite roliga saker som ett ljus i en konservburk med text på, skumbananer och annat godis. (Jonathan är en RIKTIG godisråtta) Sen köpte jag två scarfar/sjalar till honom som var riktigt snygga. Tänk i sommar. Ett par jeans, vit T-shirt, vita sneakers, scarf/sjal och ett par heta brillor. Ojojoj, jag får hålla i min karl. ;-)
Sen ett par strumpor. Tråkigt men de går ju åt. Ibland undrar jag om tvättmaskinen livnär sig på strumpor. Vart sjutton tar dem vägen? Det är ju inte så att man tar med sig strumporna utanför huset... Aja... Strumpor fick det i alla fall bli.






so long farewell!

// Lina


After städning

Åååå vad skönt. Nu ska jag ägna mig åt att bara vara sjuk resten av kvällen. Krypa ner under täcket i soffan o titta på en mysig film.
Sitter just nu o äter lite sen lunch :S Haloumiost med tomater. Mums. Någon som vill ha receptet?

So long...

// L

Nyinflyttade i somras och...

...Jonathan fick det fina uppdraget att vara underhållning på barnens dag i området.
Jag kan ärligt säga att jag aldrig har skrattat så mycket. HaHa! Jag skrattade tills jag grät alltså. Han var borta i en 20
minuter kanske. Och när han kom tillbaka satt jag fortfarande med tårar i ögonen.

Ni kommer förstå vad jag menar när ni ser bilden...



Mitt aldeles egna lilla lejon... Hhahahah

Before städning...

usssshhh!


Men Emma då, jag tycker mig....

....höra en irriterad ton :P

Hej alla!

Idag är jag hemma från jobbet. Suck!
Tycker verkligen inte om att vara hemma. Men efter att ha ringt till jobbet och
fått höra att jag låter som chewbacca, tänkte jag att det är nog bäst att hålla sig hemma.
Då jag är receptionist och svarar i telefonen hela dagarna.
Ingen bra kombination. Så nu ska jag städa lägenheten, när man ändå är hemma. Det ser ut som hej, kom o hjälp mig, men ingen kom! Precis tvättat en maskin tvätt, o nu ska jag dammsuga tänkte jag.
Skriver ett litet makeup inlägg under dagen sen.

Ha en fin dag!

// L

Denna fråga borde inte ens ställas?

"Kungen vill ha extrapengar från staten för att betala kronprinsessans bröllop" står det på Tv4:s hemsida. Alltså, visst att de är kungliga och allt det dära, men hallå? ALLA andra får betala sina bröllop själva, och det är folk som  har en "vanlig" ekonomi att anpassa sig efter. Hovet har hur mycket pengar som helst! Varför ska folket betala för ett bröllop där man har nada relationsband till människorna som ska ha bröllopet. Jag fattar faktiskt inte det. Ska vi fira med brudparet att Victoria ÄNTLIGEN bestämt sig, en hel livstid, massa bråk och separationer senare för att hon lyckats ta det beslutet och bestämt sig för att Daniel är "the one"? Nej, jag blev inte lyckligare när beskedet att hon skulle gifta sig blev officiellt, kul för henne, men det finns andra par som också gifter sig! Kanske på samma dag som kungligheterna nu ska gifta sig. Och inte får de bröllopet betalt av någon annan, nej vissa får till och med spara flera år för att kunna gifta sig! Jag tycker det är sjukt att ens fråga om pengar från folket...ta från någon som är rik istället om man nu måste ta från någon! Våra skattepengar borde gå till viktigare saker! Så det så!


Illamående

God morgon sunshines
!

Jag somnade helt klockan halv fem imorse, innan det kanske jag hade sovit en timme...och skulle upp 3½ timme senare, så jag är död idag. Mår jätteilla, ont i magen...ja ni fattar. När jag skulle gå till bussen så mådde jag så himla illa att jag valde att inte gå utanför dörren...så ja, nu sitter jag här. Ska åka till min lektion som börjar 14:15 i alla fall tänkte jag, hoppas jag mår bättre då. Ska försöka få i mig lite mat och sen lägga mig och vila lita, kanske kolla på en film...ja, det ska jag nog göra. Fy vad mysigt, lägga mig och äta macka och varm O´boy. Hatar att må såhär illa! Och det gör jag ofta.

I alla fall, lovade att lägga upp bilden på mitt nya halsband som jag fick av syrran igår :D, så här är det;
Puss!


Oj vad jag är tröttmössa

Hej guys!

Kom hem för ca två timmar sen men har inte bloggat än, inte likt mig kan jag säga...men men...så måste det ju få vara ibland. Tur att man är två som bloggar så ni slipper vara utan uppdateringe hela dagen liksom! :).
Jag jobbade 9 timmar i dag, efter det mötte jag upp syrran (som jag har denna blogg med) och vi gick och shoppade lite :P. Hon köpte ett halsband till mig hon ^^, det var jättefint! Kan visa det imorgon, just nu ramlar mina ögonlock snart ner helt x). Har också så himla ont i magen så jag håller på att dö, mår illa och känner mig frussen...buhu right?
Imorgon börjar jag egentligen halv nio, med gympa, får se om jag komer iväg på den, antagligen inte ><...inte med denna magsmärta, det går icke kan jag säga!!

Men vi hörs mer imoron babes! Jag lovar att jag ska vara mer aktiv då! :)
Puss och Kram!


Concealer

Sedan ett par år tillbaka har jag inte brytt mig om att använda foundation.
Utan jag använder istället Biotherms Concealer, Forget It. Helt underbar!
 Den är rätt dyr men väl värd sitt pris eftersom den är väldigt dryg. Har haft min i 2 månader. Använder den dagligen.
Är också väldigt lätt att ha med sig i väskan för att bättra på under dagen... Perfekt!!!

Try It!

// LA

                                                                  FORGET IT


Godmorning, Godmorning ;)

Uppdaterat

Det var så mysigt att fika. Pappa var ju med också. :)
Adam mitt hjärta åt en hel semla. EN HEL!!! Han åt upp botten med mandelmassan först. Sen
gick han över till grädden. Och sparade locket till sist. Haha. Precis som jag åt semlorna när
jag var mindre. Idag kan jag inte äta semlor. Bläää. Ussh vad äckligt.

Sen följde Syrran o Adam med till mitt jobb. För att se vart jag jobbar. Adam var inte allt för intresserad, tills han såg vår gigantiska godishörna. Fniss!

Här kommer ett kort på min lilla prins.



Själv åt jag en räkmacka och en dammsugare efter. Garanterat fritt från fullkorn.
hehe.

Hörs sen!

// L




Tråkigt väder idag igen. Hmmm.. Hur var det nu. PT va? :P
Är på jobbet just nu och det är inte särskilt mycket att göra. Är väldigt glad idag.
Vissa dagar är man sådär tillfreds med livet bara. Nytt jobb på gång. Fina vänner och
underbar familj. :D
Extra glad blir jag ju såklart av att jag ska träffa min storasyster Mia på en fika idag.
Och hon har med sig min underbara systerson Adam. Världens sötaste.

Pratade med Mia i telefonen för att bestämma vart vi ska träffas och när hon nämner fika
hör jag Adam: Mamma, mamma en temla vill jag ha! Haha. Världens gulligaste unge.
En av mina 3 diamanter.

Vi hörs under dagen!

// L

Hallo!

Hejsan!

Nu är jag på jobbet igen. Känner mite lite bättre i dag än vad jag gjorde igår, vilket är bra! Dock har jag "the week" och det suger. Det skulle jag vilja överföra till killarna, ni skulle inte orka en dag ens! I promise. För ni är ju typ döende när ni är förkylda xD, det är så kul att noi överdriver så mycket :P (detta gäller såklart inte alla killar, men majoriteten). Nu måste jag fortsätta jobba, mycket att göra innan jag slutar 15:45  :).
PUSS!

Glömde en sak...

Titta mina fina skor jag köpt. Mina nya sommarfavvisar. Funkar till allt.

Köpta på scorett för 450 :-

TIPS!!!!



Inte mobba mig för mina långa tåår.. OK??!! ;)

// L

Jag har blivit fotogalen

Jag har helt plötsligt blivit väldigt förtjust i att fotografera. De här bilderna tog jag idag på mitt jobb. Helt ok för en nybörjare??? Vet inte...



Nu är klockan mycket, så det är dags att hoppa i sängen. Vad skönt att få sova...

Krya på din dina lillasyster och sov så gott.
Ni andra också!

// L

Sjuk?

Jag är jämt sjuk typ. Verkligen jätteinfektionskänslig. Och idag har jag nyst jättemycket, och nu när jag kom hem har jag frusit och nyst ännu mera, jag är lite snorig och känner mig allmänt seg och trött. Och jag sov åtta timmar i natt så jag har inte sovit för lite...men ja, jag vet inte. Får se hur det blir imorgon...ska i alla fall jobba tror jag, om det inte blir värre än såhär så ska jag upp 05:45 imorgon med...hua vad tidigt alltså. Men det gick ju bra i dag ^^, så det lär ju funka imorgon med :). Skiter i att sminka mig imorgon så jag kan sova 10 minuter extra, får sminka mig när jag kommer till jobbet i så fall, det är faktiskt inte så viktigt...?
Nej nu blir det promenad med gåbbarna sen direkt ner i sängen! Usch vad jag känner mig risig :(. Duntäcke + dunkudde + soffan = super!

Godnatt sötisar! <3

Ben and Jerry's

Jag är verkligen jättesugen på Ben & Jerry's glass nu, åh vad det är gott. Det finns så många smaker också!
Min favorit (har typ smakat tre stycken men ändå xD) är den där...vad heter den, Super Fudge Brownie tror jag. Den är så himla god! Dessa skulle jag dock vilja prova;

Någon som provat någon av dessa? Vilken är godast? :P





Pluggdags?

Hejsan
!

Nu är jag hemma från jobbet igen, jag fick riktigt mycket gjort i dag samt att jag lärde mig lite om hur man gör i växeln, så denna dag var effektiv! :). Är sjukt trött så i dag blir det till att gå och lägga sig tidigt. Och då menar jag om typ tre timmar, det behöver jag verkligen...ska upp 06:45 imorgon igen!
Nu tänkte jag sätta mig och plugga med en uppgift som jag inte fattar något av. Förstår verkligen inte! Men men. Det värsta är ju att hemtentan ska vara inne på fredag och jag har inte ens börjat, haha. Jag är ju värdelös när det gäller att göra arbeten i tid. Men alltid lyckas jag lämna in i tid...fast det är ju för att jag sitter uppe hela natten då innan inlämningsdag....nämnde jag att jag är värdelös? x).

Kanske kollar på ett avsnitt utav denna underbara serie först innan plugget? ^^


// Emma

@ Work

Hej fellas!

Kul att nya headern kom nu va? :). Lina som gjort den faktiskt, cred till henne! ^^.
Sitter nu på jobbet och arkiverar lite filer, det går framåt och fortare än det gjorde förut, man lär sig liksom, så till slut går det på automatik...skönt!

Nej jag kan tyvärr inte skriva mer nu, måste fortsätta jobba!
Puss till alla er <3

Då är den nya headern klar

Jippie, nu är headern klar och bloggen börjar ta form. Vill bara påpeka, (hmmhmm, stolt syster) att det är Emma som har tagit de tre bilderna till höger.
Tre av bilderna till vänster är från min photosession och de andra bilderna har vi lånat.

Här kommer lite fler bilder som Emma tog i somras. Helt underbara.







Sommar sommar sommar. Hur mycket längtar man inte??? Ok, vi kan ju börja med våren.

Sov så gott!

// L

05:45

Ja. 05:45 ska jag upp imorgon och gå till jobbet. Känns riktigt tungt, men ändå kul! Slutar ju tidigare då också så det känns ju rätt bra i alla fall. Kan ju välja att jobba över då också och då blir det ju bara ännu mer pengar, så jag är nöjd no matter what :). Detta med jobb är helt underbart! För jag ska nämligen läras upp i receptionen...är väldigt nervös för hur det ska gå, men min syster kommer lära mig bra, det vet jag, men är nervös för att jag ska göra dåligt ifrån mig eller inte räcka till på något sätt eller ja, ni vet alla tankar som möjligen kan komma kommer nu, icke bra när man ska sova liksom. Skulle angående att sova gått och lagt mig klockan 21 men sen började jag tvätta, så nu måste jag hänga den...smart. Men jag behöver kläderna till jobbet imorgon, så det behövdes väl ändå I guess. Men ja, det där med att komma i säng när man tänkt går inte ofta som planerat...så är det väl med nästan alla tror jag. Har duschat och så också så jag inte behöver göra det imorgon bitti, för det hinner jag inte då, dessutom hade jag i så fall behövt gå upp typ 05:15, och det vägrar jag göra! Hann faktiskt också träffa tuss som jag inte träffat på typ en vecka (!). Det var mycket trevligt, vi pratade massa och bestämde dejt nu i helgen - mys! Fick också kvällspromenaden med hundarna avklarad så det måste jag inte göra nu heller, jag är flitig! Haha x).

Måste som sagt fortsätta hänga tvätten nu
och sen måste jag verkligen komma i säng! Känner att stressen kommer och påverkar mig här nu, så jag ska ta och lugna ner mig lite.
Sov gott alla tösar och pojkar där ute! Kärlek till er.

Pussar och Kramar <3

Vinterbilder

Tänkte att jag skulle lägga upp lite vinterbilder i denna kyla :), tog dessa runt nyår tror jag... ;




Svarta naglar = hett!

Målade mina naglar svarta i dag, jag tycker det är så sjukt snyggt! Visst?
Tänk er en skitsnygg outfit med kanske lite vitt, svart och lite silver, skulle passa grymt bra!
Nu ska jag klä på mig andra kläder sen ska jag gå ut och gå en powerwalk med mamma och mina nya skor, kan lägga upp bilder på dom sen om ni är intresserade av att köpa eller något, inte vet jag :).
Vi hörs sen babes! <3




Makeup från 2008

En lite etnisk, afrikansk stil.

Kommentera gärna!                                             
                                                                                 
Använda produkter i denna makeup
Biotherms Concealer, Forget It nr 10. Använder i hela
ansiktet för att täcka över rödheter och ojämnheter i hyn.
(Den täcker väldigt bra, men är ändå lätt och låter hyn andas.
Ger en otroligt fin lyster och naturlig glans i hyn.)

Macs puder, Blot Powder/Pressed, Medium Dark. Foundation, i det här
fallet conealern, sätter sig ordentligt och det övriga sminket som läggs på
fäster mycket bättre. Samt att glans som kan få hyn att se fet ut dämpas. 

Estée Lauders, Soft shimmer bronzer, för att framhäva kindben och 
näsrygg, samt att ge en din färg, mer frisk ton till hyn.

Macs, Powder Blush Desert Rose, är otroligt fin i färgen, fräsch. 

Macs Eyeliner, Ebony. 

Revlons ögonskugga, Colorstay 12 Hour Eyeshadow, Hazelnut. 

Maybellines mascara, Volum Express Lift-up, i färgen shade.

Macs, Mineralize Skinfinish duo, Light Medium/Natural And Shimmer.
Jag lägger det här lite korniga pudret på läpparna bara för att få lite
glans. Bryter av bättre än en high gloss.

 


Jippi!

Ja, vi blev av med möblerna precis bara för ca 20 minuter sen, mamma kände lite separationsångest men det gick över ganska snabbt, hon sa att "det känns mycket bättre när det är så trevliga människor som får mina möbler", haha, det var lite sött faktiskt. Lite som jag är med mina godsedjur...jag vet, men alla mina "vänner" som man så fint kallade dom när man var mindre, sitter prydligt i min garderob, inget gossedjur sitter på någon annan, för när jag var i typ 12års-åldern började jag typ få för mig att de hade känslor, haha. så de sitter fortfarande där, och jag tänker aldrig slänga dom! De kommer bli mina barns gossedjur, fjant jag är x).

I dag har vi förresten 14 besökare, vilker är ganska bra med tanke på att bloggen är typ tre dagar gammal, det är vi såklart jätteglada för! En ny header är på väg också och jag borde bli klar med den under dagen :). Så snart borde bloggen vara helt färdig. Önskar dock jag kunde göra en avancerad design, men jag kanske lär mig så småningom, hoppas och drömma kan man ju göra...eller kämpa för att lära mig kanske? :P, men det vet jag inte om jag har tid med.

Jag ska äta snart jag :), har gjort en röra på creme fraiche, räkor, rödlök och dill som jag ska äta till bakad potatis och lite ruccola, mums säger jag bara! Om jag får några bilder på det kan jag ju lägga in dom här, men det kanske inte är så kul med bilder på potatis med räkröra? x).

En bild jag tog sommaren 2008. Jag längtar så jag spricker till sommaren. Speciellt när jag kollar alla somarbilder jag tog förra året, då blir längtan olidlig!

20090302

Andra dagen i mars månad och ingen sol. Bläää!
Aja, det är PT som gäller. (Positive Thinking) Vad jag däremot blev väldigt glad för i morse var när jag gick upp vid 06.50 och det var... LJUST! Underbart. Det gör så mycket.

Är väldigt seg idag. Blev rätt sent igår så man har väl sovit kanske högst 6 timmar. (Opps!) :P
Jag och Jonathan tittade på tv och somnade i vår oemotståndligt sköna soffa. Kan ju också höra till saken att jag tränade igår för första gången på ett år. Jonathan (träningsnarkoman) har rustat upp ett gym hemma i vårt vardagsrum. Helt galen med sina träningsscheman, när han väl hinner. Jätteduktig och min PT. Han kan varenda muskelgrupp, set, reps. Ja, ett träningspass med honom är rena rama grekiskan. Så duktig! Så nu är det beach 09 som gäller. (Kommer på mig själv med att sitta o tugga på en plopp. Vadå dålig karaktär. Inte jag inte!)

Just ni sitter jag på jobbet med papper papper och åter papper.

Tänkte ladda upp ett inlägg från min gamla blogg med sminkbilder senare.

Ha det bra!

// Lina

Lovely

Fick denna underbara parfym av mina grannar igår som tack för hjälpen med katterna, blev überglad! Mamma har nämligen denna parfym och jag snyltar av henne hela tiden, haha. Men nu kan jag ha min egen och ta med den hemirfån t.o.m, underbart! Den doftar så underbart gott! Den doftar först väldigt starkt, men efter några minuter kommer det söta och milda. Gå och prova den i någon parfymaffär och dofta själva ^^ (den passar ju inte på alla men de flesta tror jag faktiskt).

Lovely - Sarah Jessica Parker


Good morning!

God morgon bloggen och bloggläsare ♥

Somnade rätt sent igår, mådde jätteilla och när jag väl somnade var klockan runt fyra...kul *inte*. Vaknade för 45 minuter sen av att min lillplutt till hund står och krafsar på dörren, som en liten katt, haha. Han ville ut han! Nu ligger han helt plötsligt och sover igen...jahapp? Det som var såååå bråttom att gå ut x). Jaja, jag ska i alla fall ta en lite promenad med vovvarna nu :). Blev lite besviken på att solen inte sken när jag vaknade. I dag om någon dag ville jag verkligen att solen skulle skina! Och så gjorde den inte det, skit också :P. Jag längtar så himla mycket till våren nu, vill att det ska bli varmare så man slipper alla halsdukar och allt frysande när man sitter och väntar på bussen. När det blir vår är det så himla vackert ute, så då har man lust att gå hemifrån 10 minuter tidigare till bussen bara för att stå och njuta av solen och allt fågelkvitter, hör bara på hur det låter - helt underbart. Tänk när den efterlängtade våren äntligen är här, då kommer jag bli glad!
Kan tänka mig att jag inte är den enda som längtar efter våren? Hoppas inte det i alla fall :P.

Nu måste jag pallra mig ut, klockan 11 kommer några som förhoppningsvis ska köpa våra gustavianska möbler, de är verkligen jättefina så de borde köpa dom. De lät i alla fall intresserade :). Så efter promenaden ska jag nog städa undan lite och sen gå och lägga mig någon timme och försöka sova lite grann.

Vi hörs senare under dagen!
Puss och Kram ♥

// Emma


Juno och godnatt!

Såg en film i dag :), "Juno", en helt underbar film som jag borde sett för länge sen nu känner jag - för det var verkligen en skitbra film! En jättebra skildring av hur det verkliga livet kan vara och bli för en gravid tonåring och hur viktigt det då är med stöd, speciellt från familjen. Det var verkligen en feel-good film som bjöd på många skratt, till och med min mamma tyckte den var mysig :). Så se den om ni inte gjort det än! It's brilliant.

Nu är det dags för mig att sova kan jag säga, är tröttmössa. Är ledig imorgon för vi har studiedag men måste ändå gå upp relativt tidigt så det inte blir jobbigt att gå till jobbet på tisdag (är ledig varje tisdag från skolan och jobbar då istället för er som inte vet det).

Sov gott alla där ute! Hoppas ni får sova gott i natt, vi hörs som vanligt imorgon :).

PUSS // Emma

Om mig, Emma

Hejsan!

Nu har ju Lina berättat lite om sig själv, så jag tänkte ju då berätta lite om mig :).
Jag heter som sagt Emma, är 18 år och är en pratglad prick som älskar att fota, lyssna på musik, sjunga, kolla på film och lite sånt. Självklart älskar jag att umgås med min familj och vännerna, men det behöver jag nog egentligen inte skriva...för det gör väl alla ^^.

Det är jag och min syster som igår beslutade att vi skulle starta denna blogg, främst för att det skulle vara kul att göra något sånt tillsammans eftersom allt blir roligare om man är två, men också för att skapa en blogg som alla kan relatera till, för vi kommer skriva om allt i denna blogg! Mode, smink och tips på olika produkter, musik, film, foto, och så annat vardagligt som t.ex. vi gjort under dagen eller vad vi ska göra i helgen. Vår förhoppning är att ni ska tycka om denna blogg och komma tillbaka hit och förhoppningsvis läsa den regelbundet, för att få respons är ju hur kul som helst! Men vi är såklart glada även om vi inte får massa kommentarer, för det är ju inte det viktigaste med denna blogg. Det viktigaste är att vi får uttrycka oss på det sätt vi känner är bäst, genom text och genom det vi tycker om att hålla på med :). Och om ni gillart, är det bara en big bonus! Så, känn er inte blyga, hoppa på kommentartåget och känn er fria att tycka, tänka och fråga :).

Pussar och Kramar // Emma

Lägg en bra bas

Se till att tvätta händerna innan du börjar, eftersom vi inte kommer använda några penslar till concealer och foundation. Hygienen är av yttersta vikt.

Det här behöver du

- Någon slags mist eller silikondroppar, för att makeupen ska fästa bättre.
- Concealer
- Foundation
- Löspuder
- Solpuder
- Rouge
- Makeup borste

Så här gör du

Vad som alltid är en bra början när du ska lägga din makeup är att ha en ren och väl återfuktad hy. Därefter kan du smörja in hyn med några silikondroppar eller ta lite mist över ansiktet.

Steg 1 - Concealer

TÄNK PÅ!!! Välj en concealer som är något, observera, något ljusare än din hy. För att på bästa sätt dölja de där mörka ringarna och röda områdena.

Ta concealern och kläm ut en del på baksidan av din hand och arbeta den lite. Jag tar ringfingret och arbetar concealern i cirkelformade rörelser. (Detta för att den ska värmas upp och bli ETT med din hy. Då sjunker den in bättre, och lägger sig inte i de fina linjerna man har, speciellt under ögonen.)




Dutta sedan på concealern, DRA INTE ut det under ögonen. Tänk på att hyn under dina ögon är speciellt känslig, så var försiktig.



Lägg concealern under ögat, samt en aning ner på kindens högsta punkt, för att undvika en skarp kant. Lägg även concealern där du är röd, runt näsvingarna, om du har ett utslag. Det du vill trolla bort helt enkelt. 



Steg 2  - Foundation

Gör likadant med foundation, att du arbetar in den på baksidan av handen, innan du lägger den i ansiktet. (För att den ska smälta in i din hy.) Lägg foundation över hela ansiktet, med hjälp av dina fingrar. Börja alltid inifrån och arbeta dig utåt, för att det ska se så naturligt ut som möjligt.  Hoppa inte över att lägga foundation på de ställen som du lagt concealer och se till att det inte blir ränder vid ögonbryn och hårfästet. 

Steg 3 - Löspuder

Alla de produkter som använts hitills är blöta och behöver fästas, där kommer löspudret in. Arbeta in löspudret i borsten ordentligt genom att ta en del löspuder i din kupade hand och rör borsten i cirklar. För sedan borsten över ditt ansikte, i cirkulerande rörelser, NEDÅT. Annars kommer pudret att fastna i alla de små ansiktshår som man har. Inte snyggt! Det ska se så naturligt ut som möjligt.
Arbeta med pudret tills du uppnått det resultat du vill ha. Att det är jämt, hyn är ordentligt torr och ser relativt matt ut.

Steg 4 - Solpuder

Min absoluta favorit. Jag älskar att jobba med solpuder, dels för att det ger din hy en sådan fräschör, men framförallt därför att man kan skulptera ansiktet. Framhäva och dölja.
Jag använder ett matt solpuder, som alltså bara ger färg, inget skimmer. Det lägger jag på i efterhand i stället. Jag framhäver gärna kindbenen, genom att lägga solpudret precis under kinbenet. Om du suger in kinderna, som en fisk, så ser du vart du ska lägga solpudret för att det ska bli snyggt på just dig.



Käklinjen
genom att lägga en anning under käken. Hela vägen från öronsnibben, fram till hakan. Sedan duttar jag lite i pannan också. ÖVERDRIV INTE! Det ser så fult ut.

Steg 5 - Rouge

En sista touch är såklart rougen. Le, sådär fånigt åt dig själv, du vet, pepsodent smile kallas det ju också. Placera rougen precis på äpplena som blir och en aning upp mot toppen av örat. Bara lite. Det mesta ska sitta precis på äpplet. Så snyggt, speciellt nu när man går mot kyla, vintern. Då ser det ut som att man precis kommit utifrån. LOVELY!




Det här är en underbar dagsmakeup! Lägg på lite mascara, gärna bara på övre fransraden... Öppnar upp ögat, får dig att se lite piggare ut... Också enkelt att bygga på sedan, mot kvället.... 

Ett sista tänk på!!! När du nu lagt en sådan grundlig makeup vore det synd om ögonskuggan förstör allt genom att falla ned och lämna mörka streck under ögonen. Lägg ett överflöd av löspuder under ögonen, måla på ögonskuggan. Sedan kan du bara borsta bort överflödet... Enkelt, proffsigt, BÄST! 

// LA
 

20090301 part 2

Första inlägget från mig då. Förmodligen följer läsare från emmas - blueice blogg - med till den här, så jag tänkte bara berätta lite kort, vem jag är. Lina heter jag är 20 år och bor med min man. (Ja ni läste rätt, MAN, jag är ung, gift och lyckligast på jorden.) ;) Sen är jag också storasyster till min söta Emma.

Ser verkligen fram emot att starta upp den här bloggen. Blir väl kanske lite knackigt i början då vi fortfarande "bygger upp" bloggen och försöker komma underfund med ett bra upplägg.

Vad som kommer att behandlas här är framför allt våra, mina och Emmas, intressen.
Makeup samt foto och film.  Min stora dröm är att få utbilda mig till makeup artist. Än så är jag självlärd och grymt duktig. :P Med risk för att låta alldeles för ödmjuk. (Blink Blink)

Så Emma och jag kommer att bjuda på roliga, fina, färgstarka och känslomässiga inlägg/bilder.

See U!

// L


090301

Good morning sunshines! :)

Jag gick upp halv nio i dag och jag var relativit pigg! Gick ut med mina vovvar (det är de som syns på headern ^^) på en 20 minuterspromenad, det är jättemysigt ute, lagom kallt, vindfritt och solen skiner, det är nog det bästa vintervädret alltså, då kan jag ibland känna att det är helt okej med vinter! :)
Det är redan 1 Mars...det är ju galet, vad sjutton händer med tiden? Det är helt sjukt verkligen, jag hinner inte med! Men vet ni vad det betyder? Att våren närmar sig med stormsteg :D, och snart är det faktiskt sommarlov, eftersom tiden springer så snabbt!

Tänkte jag skulle börja morgonen med en underbar låt från Nelson Hawk som påminner mig om min mormor (dock dog inte hon av cancer men ändå), helt underbar låt! ;

I still miss you



There she was, 5'3 a picture of my mother's mother
She showed me love, and all the ways of God
Her final days were spent in bed where she passed away
I won't forget her smiling face when she left us that night

But I still miss you
All the times we spent together
To hear you talk about the weather
I always prayed you'd get well soon
I wish my prayers came true
I know Jesus has the answer
And He's way bigger than the cancer in you
But I still miss you

If dreams came true, just one more chance to talk to you
And thank you for the time you spent teaching me the truth
A boy back then, I've grown up, now I'm a man
I can finally understand the things you said to me

But I still miss you
All the times we spent together
To hear you talk about the weather
I always prayed you'd get well soon
I wish my prayers came true
I know Jesus has the answer
And He's way bigger than the cancer in you
But I still miss you

I need some help to carry on
I need some strength to keep me strong...
 
Pussar // Emma

RSS 2.0