En helt vanlig tisdag

Hej på er =)

Har knappt suttit vid datorn i dag, flängt fram och tillbaka - handlat, kört bil, hämtat systerson etc. Därav min frånvaro på bloggen. Har inte så mycket att säga i dag, känner mig ganska tom på ord...it's that kind of day I'm afraid.

Här har ni lite trevlig musik att lyssna på sålänge;

Dead By April - Losing you (otroligt bra är den!)


Nu blir det senmiddag! =)
Puss och Kramar

Liberian Girl

Åh vad skönt vi har haft det! Jag har inte blivit någe brun (jag som alltid blir det! =S). Har lyssnat väldigt mycket på denna låt i dag, den är en utav mina favoriter, helt underbar är den...love Michael ♥



Hur kan man skriva en sån underbar låt? Och hans vibrato...gosh ♥


Solar!

Hej på er!

Ligger här i Trosa och bara njuuuuter! Så otroligt varmt och skönt, älskar sommaren!! Inget smink, dricker skumpa och är med min familj, hur mysigt är inte det? Har ätit god mat och ätit massor utav glass, mums! Har tagit foton också (kameran följer ju alltid med!) så det lägger jag upp när jag kommer he´m, sent ikväll =). Ska lägga mig med hörlurarna och Michael på högsta nivå nu och plugga teori och fortsätta dricka skumpa, haha - detta är livet!

Ha en fin dag =)
Pussar !

God natt =)

Sitter med världens bästa tröja på mig och har nu planerat att gå och sova, men MJ's låtar stuck in my head ♥.  Nu är det dags att sova!
Sov gott och dröm sött! =)

Världens bästa Michael ♥


Har lite tråkigt...haha

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändisar


New Moon

I can't wait!



Tidigare i dag

Inte så bra kvalitét, vet inte vad som hände, men det är jag och min älsklingsvovve =)




Nu! blir det duschen ;)

Love

Jag orkade inte sitta längre ute för jag blir helt seg i kolan, så jag gick in och har nu suttit och njutit av att kolla på Twilight, igen. Har sett den fyra eller fem gånger nu sen jag köpte den, gosh den är lika bra varenda gång! Denna kärlekshistoria får mig att bli helt avundsjuk, haha ;). Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag för ikväll blir det restaurang med familia + några andra =), tar såklart med kameran!


Miss you guys! <3

Åh vad skönt med sommar!

Känns ganska tråkigt att jag inte bloggar lika mycket som förut, men jag kan ju inte låta bli att vara ute i det fantastiska vädret + att tiden går så fort att helt plötsligt är klockan över 12 på natten och sen ska man sova. Det är så härligt att sommaren är här och det verkar som att besöket inte är kortvarigt. När det är sånt här väder är det otroligt onödigt att åka utomlands tycker jag, det blåser till och med varm luft! Skulle vilja åka till Skåne eller något, ta med hundarna och familjen och bara vara =). Men det kommer inte hända, istället sitter jag här på vår soliga altan (vilket är lika mysigt, förutom det faktum att vi inte har någon pool eller hav i närheten).

Ska fortsätta lyssna på Michael Jackson nu och försöka få det att sjunka in, även om jag vet att jag kommer känna likadant om en vecka, att det inte är sant, att jag inte vill att det ska vara sant. I want you back!

Puss på er från lilla mig =)

Funkar bara att ladda upp bilder från arkivet, så ni får bara denna än så länge.

Lördag!

Nu har jag vaknat - blivit väckt - och kört pappa till jobbet (med mamma i bilen också så klart =P). Jag ska äta frukost nu tänkte jag, sen bär det vidare till Forum där jag ska lämna tillbaka en klänning jag köpte som inte passade alls, alldeles för stor x), sen blir det folkhälsoinstitutet (systembolaget). Ska nog köpa jordgubbar också och bara ta det lugnt i dag, mår inte så bra faktiskt, inte bara pga att jag är helt förkyld och hostar upp lungorna snart, utan för att det känns så tomt när Michael gått bort...känns verkligen tomt. Världen behöver fler som han! Såna som bryr sig om det mest värdefulla vi har - jordens barn - och som gjorde allt för att stödja de organisationer som hjälpte utsatta barn och vuxna över hela världen! Han var fantastisk.

Nu ska jag inte sitta här och bli emotionell, för då blir det bara jobbigt för både er och mig själv. Tears.
Vi hörs senare under dagen! Puss och Kramar.

Förresten så var jag med i tidningar på nätet. Såhär stod det;

18-åriga Emma Adolfsson var en av de första på plats. På vägen hade hon köpt en ny Michael Jackson-tröja för att visa hur viktig han var. Butiken hade höjt priset över natten - från 100 kronor till 199.

- "Det är svårt att sätta ord på hur mycket han betyder, för han är ändå The King of Pop. Han har gjort att popkulturen vuxit så otroligt mycket och popen kommer alltid att finnas kvar tack vare honom."

Precis så är det! Tack för att ni inte förvred något jag sa.



SOS-samtalet audio

In case att man vill lyssna på det. Det gjorde jag.
Nu ska jag försöka sova...godnatt!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5437948.ab

Love, music, dance!

Jag vet att det blir massa Michael Jackson saker nu. Kommer nog vara så ett tag framöver (ska försöka fokusera på att skriva om annat också). Men jag säger bara;

- kärlek
- dans
- minnen
- tacksamhet
- charity
- godhet
- popkung

...vill ni att jag ska fortsätta?
Han är min största idol och mina barn ska få växa upp med hans musik. Än en gång, vi har förlorat legenden, musikgeniet som betydde så mycket, i vissa fall allt, för så många människor. Michael Jackson kommer aldrig att dö på "riktigt", men the show is over. Jag säger detta som så många andra säger; Jag glömmer aldrig Michael Jackson. Han finns i mitt hjärta och jag kommer bära honom med mig så länge jag lever!







MJ <3

Jag har inget vettigt att säga i dag. Jag har inget alls att säga. Andra kan tycka att det är töntigt att man sörjer någon man inte känner...men så är det och jag vet många miljoner som sörjer de också. Jag var på minnesstund vid Sergel i dag...vid "plattan", det var hemskt. Kan lägga upp bilder senare!

Vill inte tro det!

Jag somnade till slut...Jag hoppades på att få vakna i dag och få veta att det inte var sant. Gråten sitter i halsen. Detta kan inte vara sant alltså...det finns inte på kartan att MJ är död...ett musikgeni som har berört hundratals miljoner med sin otroliga musik! För att inte tala om dansen...usch va sorgligt! =(


You'll not be forgotten! <3

Legenden Michael Jackson "King of pop" är död...

Michael Jackson är död. Han blev bara 50 år! 

Jag får inte in det i mitt huvud. Michael Jackson är död. Killen som varit (och fortfarande är såklart!) min och många andras stora/största idol, som gjort världen gladare med sin musik, dans och närvaro. En legend är död. Jag gråter bara av tanken, detta är så otroligt sorgligt.

"En av världens största artister någonsin, Michael Jackson, är död. Det uppger flera amerikanska medier.
Popstjärnan avled på torsdagskvällen svensk tid, efter att ha drabbats av en hjärtattack.
Jackson blev 50 år gammal, och lämnar efter sig tre barn."

Källa: Nyhetskanalen

Han kommer att leva kvar för evigt. Hans låtar är oförglömliga och hans dancemooves är för alltid hans.



Vilken dag!

Jag har haft en otroligt bra dag med massa skratt och fotande, allt med min bästa vän, underbart!
Nu känner jag dock att jag tagit mig vatten över huvudet lite grann...för jag mår inte bra, alls. Vaknade imorse och kunde inte andas genom näsan pga förkylningen och jag hostar som en galning! Jag börjar få lite ont i halsen igen och jag undrar om jag kanske åkt på en ny infektion? Imorgonbitti måste jag i alla fall pallra mig upp klockan åtta för att bege mig till Ersta sjukhus och ta prover, känns som att det är allt jag gör, kära någon ;P.

Nu ska jag i alla fall gå och sova! Kanske ska ta en glass först, som tröst, haha.
Puss och Kram på er! Godnatt.


A pic

En av fotona vi tagit i dag =)


Today's

Har en heldag med Tuss, så därför har jag inte bloggat, sry för det. Här är i alla fall dagens outfit;


OBS! FLUMBILDER ;)







♥ Top/Tunika, Gina Tricot
♥ Leggings, Twilfit
♥ SKärp, mammas gamla

Random bilder från igår;

Filmen var som sagt äckligt bra och vi kanske ska se den ikväll, again ;). Den får 5/5 faktiskt! För effekterna var så grymt bra gjorda och ja, jag bara älskade den. Det hjälpte ju "lite" att Shia LaBeouf var sjukt snygg....het...vacker, och allt det där ;D

Här är lite bilder från igår;

Såhääääär glad var jag efter filmen! =D


Älsklingen och jag


"Jag ska bara kolla självutlösaren på den här", haha x)


I love you


Shoes...varför fotade jag dom? ....


Happy all night long, även om jag är sjuk! Allt tack vare den superbra filmen ;)


Filmen var som sagt; awesome!


Jag klockan 00:och nåt


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Nu måste jag göra mig iordning för läkaren, ska ta min sista Gardasil-spruta...hjälp :<
Ha en bra dag! =)
Kramar ♥

Transformers - Revenge Of The Fallen

God morgon! =)

Mår sämre i dag, men kan leva på filmen jag såg igår (Transformers) ett tag till! GRYM var den! Se den se den se den!

Såhär var jag klädd;





♥ Topp, H&M
♥ Tröja (ny), Intersport
Jeans, H&M
♥ Skor, Diesel
Väska, Kappahl

*HOST HOST*

Så har jag låtit hela natten. Sovit sjukt dåligt...men men, jag sov till ett i dag och ikväll blir det bio med Tuss så jag är taggad i alla fall! :D. Har inte gjort så mycket i dag faktiskt, njutit av det vackra vädret, så otroligt skönt att solen äntligen hittat hit på riktigt! Jag ska snart börja göra mig iordning, ska duscha, tvätta håret (kanske platta det också), göra lite ansträngningar för att få bort sjukringarna under ögonen, haha.

Vi hörs senare! =)
Puss och Kramar


Snyggo!

BIO IMORGON!

Imorgon ska jag på smygpremiär av TRANSFORMERS - REVENGE OF THE FALLEN, can't wait!

Oh maaaan, he's hot ;)


Jag antar att  han är ännu snyggare i Transformers - Revenge Of The Fallen ;P






Några bilder från Revenge Of The Fallen;





Godnatt =)

Jag är så himla trött

Jag är sjuk fortfarande, har jätteont i halsen så jag vet att uppdateringen inte är den bästa...snarare den sämsta, så förlåt för det! =(...jag kommer tillbaka starkare än någonsin när jag blir frisk ;)

Home sweet home

Hej på er =)

Nu är jag hemma igen i fina Stockholm, känns skönt att vara hemma. Jag har dock haft det väldigt bra där uppe i Dalarna, men jag blev sjuk redan på torsdagen och har inte blivit frisk än, typiskt mig....men jag behövde ta det lugnt, och det kunde man göra där uppe, galet behövligt och skönt! =)

Ska nog sova snart jag, uppdatering blir bättre imorgon!
Puss och Kram!

...

Orkar inte, har inte tid...ja ni vet, allt sånt där. Därför jag inte bloggat i dag.
Min dag har i alla fall varit bra =), ska till Dalarna imorgon, får se om jag hinner blogga innan dess, annars hörs vi på söndag igen!

Jag verkligen älskar att fota! =)

Mys på sommaren! Jag längtar till det ser ut såhär igen, vill att sommaren ska komma på riktigt! =)
Så, NU ska jag sova! Godnatt.


Luftballong = SOMMAR!

Jag brukar alltid säga; när jag ser luftballonger i skyn då är det sommar! Jaha, då är det sommar nu då, finally!

Absolut inte det bästa fotot. Det är nästan dåligt. Men i alla fall - det är en luftballong i skyn :D



Godnatt bloggen =)

Fatta att jag har mycket att sortera nu...


Jag kommer aldrig hinna under denna sommar. Haha!

Remember me

Kom ihåg mig (då) med Lars Winnerbäck, underbar låt + att den påminner mig om Ljunbypöjksen <3


Hello everybody!

Nu har jag pluggat teori och njutit av solen! Dags att sätta sig vid datorn nu och plugga lite mer teori, och börja sortera bilderna och även musiken. Detta kommer ta hela natten...shit vad mycket filer jag har på datorn! Help. Jag har i alla fall avinstallerat massa skit som jag inte ens behöver, som exempelvis Firefox, visst är det jättebra men otroligt onödigt att ha två webbläsare när Explorer fungerar alldeles utmärkt!

Nu blir det bra musik och sortering, wohoo!

Jag måste bara...

Kolla på dena videon, otroligt coolt;

Klicka HÄR för att se videoklippet om den TVÅHÖVDADE ormen.

Hemma

Nu har jag ätit middag, kollat på Mean Girls, hunnit prata med lite vänner och vara lite med familjen, nu hinner jag blogga lite grann.

Har haft det jättemysigt hos Lina (sis). Jag, mamsen och syrran åkte till Bauhaus, köpte svenska jordgubbar som vi åt med mjölk och massa socker, drack kaffe, åt smulrabarberpaj som Lina bakat, gjorde iordning trådgården (eller ja, på det hörnet var jag inte med så mycket, jag frös) och bara njutit av varandras sällskap =). Nu sitter jag och har chattat lite med Erik och rensat lite mer bilder och organiserat dom, känns bra. Nu är det bara ca 9000 bilder kvar...rensabilder/sorterabilder-hela-sommaren here I come!

Jag tror jag ska lägga mig tidig ikväll. Ska ner och sminka av mig och allt sånt där (ångrar att jag sminkat mig i dag, så jobbigt att behöva gå ner för att tvätta bort det, haha *lat*) och sen ska jag ligga och läsa till klockan 00:00 i Twilight, den blir bättre och bättre ju längre jag kommer i den. I love it, så jag ska köpa alla böcker på engelska nu, det lovade jag mig själv om jag tyckte den första var bra!

Sov så gott! Godnatt. Buenas noches. G'night. Guten nacht.


Bildbrist!



At Linas crib

Är hos syster nu, ska spela lite The Sims 3 tänkte jag, verkar skoj!
Blir lite dålig uppdatering i dag, vet inte när jag kommer härifrån =)


Svar på kommentar

Svar till bigsis; En bra kamera. Det beror på vilken prisklass du vill lägga dig i =). Men den som mamma har är GRYM! Tänkte också passa på att säga att SIBA börjar en SOMMARREA imorgon (rättare sagt i dag, 15 Juni) med kanonpriser =).

Jag föreslår alltså denna som man även kan filma med i HDkvalitét (väldigt bra i lättare ord ;D) ;

Panasonic DMCTZ7, 4990kr på SIBA (väljer du den billigare varianten, alltså den "gamla", modell DMCTZ6, kommer du runt 3990kr)


Finns även i svart och massa andra färger.


Andra säger att denna nedanför är väldigt bra, och eftersom det är av märket SONY (som min systemkamera) så litar jag på den ;).

Sony DSC-W275, 2995kr på OnOff (har fått betyget "bäst" på Onoff's sida)


CANON och NIKON har ju också bra kameror, men jag tycker att om du vill ha en riktigt bra kamera ska du köpa den översta här och lägga lite pengar på det. Du vet fotona jag tagit på det där spindelnätet som du tyckte såg ut som en tavla, och fotot jag tagit i Dalarna när vattnet splashar upp igen efter ett stenkast, de båda är tagna med mammas kamera =).

Nöjd med det svaret? :D, love you <3



Nu ska jag sova! =)
Godnatt!

Klart!

Nu är det klart och jag sitter vid min dator och rensar massa bilder...och då kommer massa bilder upp som man bara tänker "åh minnen" till, vilket gör det så svårt att ta bort dom! Men men, det behövs rensas på datorn...så jag får in allt det nya. Som man säger; ut med det gamla - in med det nya.

Bland annat hittade jag denna galna bilden på mig;


Haha, babe (du vet vem du är!), jag saknar denna kvällen, it was a lot of fun. Göra om det snart? :D

Waiting, waiting...

Har suttit nu senaste två timmarna och väntat på att alla filer ska överföras till den externa hårddisken så att jag kan föra över allt till min egen dator. Tror nog att nästa mål (när jag fått jobb då såklart) är att köpa en egen bärbar dator, faktiskt. Skulle vara otroligt skönt att ha sin egen dator som jag kan ta med mig överallt utan att fråga! =).

Nu är det bara en minut kvar av väntandet! *wohoo* :D


Sunday rain

Alltså, det regnar non stop. Detta är inte vad jag eller resten av svenska folket klassar som sommar...solen kom nu! =). Jag intalar mig själv att det regnar så mycket nu för att marken och skogarna ska klara den hetta och därmed torka som kommer snart. Om några dagar bara. Vi säger så! Jag tycker i alla fall att det låter jättebra!

Jag ska börja föra över filmer till min stationära dator däruppe från mammas bärbara (har typ ockuperat hela hennes dator med mina bilder och musik...) samt börja rensa massa bilder och så. Jag har alldeles för mycket bilder, närmare bestämt 8798 bilder, haha. Jag tror jag har 6000 bilder där uppe på min stationära. Dags att börja bränna DVD;er på mina "fotograf" bilder kanske, för de vill jag inte bli av med.
 
Ja, dags att sätta igång! 


Mys!
 

Luck

Jag är lyckligt lottad som har familj och vänner som är stolta över mig och som älskar mig =), vad mer kan man begära eller önska?

Med de orden sagda så ska jag lägga mig och sova i min sköna säng!
Godnatt :*


"Vilka bra betyg du har"..."jag är stolt"

En liten (men ändå grymt betydande!) kommentar jag fick av mamma nyss. När jag sa "näe det har jag inte, de är dåliga" så ändrade hon ton och sa bestämt "Look me in the eyes. Nu börjar vi om. VILKA BRA BETYG DU HAR" och jag sa "tack" och då la hon till "jag är stolt över dig". Detta även om jag nu har två tillfälliga IG;n för att jag inte lämnat in två uppgifter pga att jag varit så mycket sjuk. Jag är så oerhört tacksam att mina föräldrar inte pressar mig till att ha bäst betyg i skolan. Då menar jag oerhört tacksam. För den pressen skulle inet jag klara av, jag har prestationsångest redan, så det skulle inte vara bra. Mina föräldrar är stolta över mig om jag skulle uppnå "bara" G i alla ämnen. Tack för det!


090613

Vaknade ganska tidigt i dag jag (tidigt för mig menar jag då). Åt en jättemumsig frukost med mamma och pappa och sen har jag småplockat på mitt rum och gjort lite andra nödvändiga saker som till exempel att gå ut med hundarna - vilket jag gjorde med tuss älsklingen =). Ska sätta mig ner och kolla på någon film nu på datorn tror jag och sen ska jag åka med mamma och handla (finns inte så mycket saker som är så tråkigt som att handla). Jaja, det ska göras i alla fall.

Vi hörs senare under dagen!
Pussar


Hej rådjur

Kolla vilken fining jag lyckades få på kort, underbart =).



Nu blir det nog sängen för mig tror jag och en lång sovmorgon imorgon! =). Har nyst ganska mycket i dag så jag vet inte om det kanske är en förkylning på gång...hoppas inte! Ingen ork till det just nu :P.

Godnatt! :*

Film

Har spenderat kvällen med mor och far och vi har kollat på filmen Lufthansa 181 som gick på svt24. Det var en verklighetsbaserad historia om ett plan som blir kapat. Otroligt bra var den, sjukt bra gjord! En tysk film för de som är intresserade, väldigt bra, se den om ni får möjlighet - och om inte möjligheten skapas, skapa den själv. Den var väldigt hemsk, sätter sig på psyket för man förstår inte hur människor kan utsätta andra människor för sånt här trauma. Men i alla fall, helt kalrt sevärd!

Bilderna kan ignoreras då de är en följd av trötthet.



Skolavslutning

Skolavslutningen var helt okej, dock känns det som att de bara blir mer flummiga och därmed onödiga för varje år som går...men men. Här är de bilder jag lyckades ta som blev bra;


Glad Anton


Anton och Seebo


Haha


"Den blomstertid nu koooooooommer..."


Julia


Babes <3


Vackra Linnea :)


DanneWanne + Matilda och Roméo

Pissväder

Klockan ringde klockan 06:00 imorse men jag snoozade (som vanligt) i 20 minuter. Kollade ut genom fönstret och vad får jag se? Jo massa moln och inte en enda glipa där solen tittar fram, inte en enda! Alltså en typisk Sverige-sommar-dag. Ska vi få sån här "sommar" i år? Undrar hur många % av det här sommarlovet vi faktiskt kommer kunna njuta av solen (?)...man kan ju alltid drömma.

Jag har inte alls tid att sitta här för jag ska gå om 50 minuter och jag har inte ens klätt på mig. Måste hinna ut med voffsingarna också. Efter skolavslutningen blir det en öl med farsan i stan, mums! =). Fast det kanske inte blir så mysigt om man ska behöva sitta inne. Jag hoppas att solen tittar fram under dagen!

Ha en bra dag och alla ni som också får sommarlov i dag; hoppas ni får en trevlig avslutning!



Stupa ner i sängen!

Har haft en supermysig kväll med min bigsis, Ari och mamsen. Kollade på film (Benjamin Button....) som jag sett förut men den här gången blev jag inte lika kär som jag blev förra gången. Den är ju ändå 2h och 40 minuter lång, kanske inte den bästa filmen att kolla på när man är trött på kvällen då? Men men, jag är glad att jag såg den på bio när den kom ut där, för då älskade jag den.

Imorgon är det skolavslutning och jag måste gå upp klockan sex imorgon för att hinna med allt jag tänkt hinna med! Jobbigt. Jag hatar tidiga morgonar, verkligen hatar! Men som sagt, 2½ månads sommarlov och jag kan sova hur länge jag vill =). Nu blir det sängen om jag ska orka upp...men först ska jag läsa i Twilight ;).

Godnatt på er!

I loke like a ghost.

Man kanske kan förändras i alla fall?

Ja, jag ska inte säga allt här på bloggen. Men det finns människor som har förändrats, till det bättre då alltså. Det är så otroligt skönt att veta att folk kanske kan förbättras i alla fall...eller är det kanske att man mognar som person? Skiter i vilket, jag är i alla fall glad att du har förändrats, du passade inte att vara den där machotypen =).

WEI!

Hämtade precis ett CDON kuvert i brevlådan. Åh happy happy!
TWILIGHT
är min! :D




090611

God morgon!

Jag kom precis ner efter en lång natts sömn, är så fruktansvärt trött och håret står åt alla håll, skitfult verkligen, haha! Ska äta frukost nu och sen tänkte jag hjälpa mamma att städa lite då vi ska ha dagbarnens föräldrar här på fika i eftermiddag, wihoo! Min magkatarr mår inte så bra i dag heller, men jag ska inte klaga =). Blev i alla fall hemma från skolan i dag, kände att det behövdes.

Såhär mycket får ni se av mig, ser ut som ett ghost!


Write to ya'll later!

Längtar!

Transformers 2 - The Revenge Of The Fallen




Studenmottagning

Grattis Linda och Jocke som tar studenten i dag! =)
Nu ska jag till Lindas studentmottagning!










Twilight i min brevlåda snart!

Japp, beställde precis filmen and I can't wait. Kommer kolla som en galning på den i helgen, haha.
Min magkatarr är icke bra men jag ska i alla fall pallra mig iväg till Forum en snabbis för att kolla på studentpresenter =), så jag ska väl förmodligen sluta blogga nu och sminka mig istället och gå ut med hundarna. Ska ringa min älskling Bea och fråga om hon kanske vill följa med mig till Forum, så tråkigt att gå själv.

Jaja, dags att ge mig av!
Jag mobilbloggar under dagen.


WEI! :D

FRIENDS

Vill bara säga till mina vänner att JAG ÄLSKAR ER!


New Moon

Ska jag behöva vänta ända till November för att få se uppföljaren till Twilight...crap! Tur att jag har boken att läsa. Har bara kommit till sida 35, men nu börjar den bli bra. Tyckte den var lite seg i början men det börjar ordna upp sig, haha. Jag beordrar (nästan) alla som inte sett den att se Twilight, för man blir ju nerkärad i denna otroligt snyggt berättade och spelade storyn! Jag menar det.
Imorgon ska vi tydligen till Hellasgården och grilla. Men jag har fått tillbaka min magkatarr så jag skiter nog i det. Stannar hemma istället och plockar lite här hemma, kollar på film och bara tar det lugnt! Det behövs =).

Nu ska jag läsa godnattsaga (Twilight) sen ska jag sova.

Godnatt!


090609

Jag är ledig i dag, precis som varje tisdag. Jag sitter lite och funderar på hur mitt schema kommer att se ut nästa år. Jag hoppas verkligen att det inte kommer bli fullspäckat. Fast jag vill heller inte ha massa håltimmar som jag haft denna termin, det är inte roligt! Nu ska jag kolla på film - Trapped.


Vad ska man göra sen?

På fredag är det sommarlov - mitt sista sommarlov. Kan inte riktigt förstå hur fort tiden går, och lika fort som vintern kom, kommer sommaren att gå vilket inte gör mig särskilt upprymd. Detta sommarlov kanske jag ska sysselsätta mig med att läsa massa böcker? Jag kanske behöver en sommar att bara ta det lugnt, inte ha någon eller något inplanerat utan bara vara hemma och ta det lugnt.  Efter sommarlovet går jag i trean, sista ring, sista året på gymnasiet...känns ganska skumt att det är jag som nästa år som ska stå där och skrika på ett flak och bli nersprutad med massa öl och gråta och skratta om vartannat. Ska verkligen försöka att kämpa med betygen nästa termin. Jag vill stå där på graduationday och känna mig nöjd över mina betyg och vad jag har åstadkommit! Jag måste ta mig i kragen nästa termin. Hoppas bara att jag inte blir sjuk lika mycket som jag varit nu i tvåan.

Nej hörni små bloggläsare, nu ska jag dra mig mot badrummet och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen! Fy vad skönt. Ska försöka läsa lite i Twilight, men frågan är om jag orkar hålla mina ögon öppna. Tror inte det. Men jag är ledig imorgon så jag kan läsa massor då om jag har lust.

Vi hörs i alla fall imorgon! =)
Puss och godnatt.

Bokmal nästa?

Ska jag bli en bokmal nu? Kanske det. Jag har i alla fall börjat läsa Twilight nu, även den lånad av Beatrice. Har även pratat med Danne och nu tänkte jag nog lägga mig i sängen och läsa boken....jag läser inte alls ofta och det är säkert jättebra att läsa den på engelska också! Om jag tycker om den här boken blir det till att beställa alla böcker, för alla jag känner har ju läst de flera gånger och kan inte lägga ifrån sig boken...hoppas att det blir så för mig också! För det är så mysigt på något sätt att bli helt uppslukad av en bok, men det har bara hänt mig en gång och det var när jag läste "Hur Kär Får Man Bli?" som jag förresten köpte i dag på rea (woho!).

Just nu.

Twilight

Som man säger; bättre sent än aldrig. Lånade Twilight av min älsklingsvän Bea i dag och har precis kollat klart på den. Var tvungen att logga in här och skriva vad jag tyckte för jag är i extas, haha. Den var helt underbar. Jag trodde att jag inte skulle tycka om den eftersom jag inte gillar science fiction filmer, men den var helt underbar! Och ja tjejer, jag måste hålla med er om att Robert Pattinson är riktigt snygg i filmen - först var han dock inte det tyckte jag, det var när jag märkte hans mystik på riktigt och hans karaktär i filmen som jag blev såld. Hela filmen var mystisk och så otroligt bra! Stormande kärlekshistoria som fick mig att tappa andan...jag ska börja läsa böckerna nu kan jag säga och jag hänger med på premiären i november helt klart! Ja. Se den om ni inte sett den säger jag bara!


Lite bilder;


Underbar scen i filmen ♥
















Vaknade med ont i magen

Ingen skola för mig i dag blev det. Jag vaknade med ont i magen och sen så bara orkade jag inte ta mig till skolan. Har fortfarande jätteont i magen men ska ändå snart bege mig till läkaren för en astmautredning...orkar inte egentligen men jag måste. På tal om ont i magen, så kunde jag inte låta bli att lyssna på inspelningarna på min mobil: "GET OUT OF HERE, BEATBOX SOM GÄLLER DÅRÅ" och sen mitt i allt kommer Jockes glada stämma "plocka krusbär hela dagen, plocka krusbär ont i magen, ja jag plockar krusbär"...ni fattar nog inte det roliga, men det var kul kan jag säga och vi garvade som sjutton, fy vad jag saknar grabbarna ♥. Ni ska veta att jag älskade att ha er här! Ni är underbara.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig mot bussen.
Vi hörs senare i dag, puss ♥


Helgen i bilder

"VA SARU, GET OUT OF HERE" säger Danne med grov Stockholmsk dialekt och vi alla garvar även om han sagt det massor utav gånger hela helgen igenom.

Helgen gick alldeles för snabbt. Man säger ju att "tiden går snabbt när man har roligt", men allvarligt? Då har jag haft den roligaste helgen i mitt liv för den sprang ifrån mig!

Som My sa. Finaste.








Mer bilder kommer nog imorgon!
Godnatt. Kramar!


Ibland har man tur

Jag vann btw biljetter till gårdagens match (som vi förlorade, buuuu på Sverige!!!) men eftersom favoritgrabbarna var här kunde jag inte gå...så jag sålde dom! 1400kr rikare blev jag då. Ibland har man tur! :D. I bakgrunden latjar förresten grabbarna och My =), mys på det!


Snart blir det sängen!

Grabbarna <3

Nu har pojksen åkt. Det har varit en underbar helg och de är båda så otroligt söta! Vi har ätit god mat, ätit massa godis, gått på bio (vi såg Terminator Salvation som jag sett två gånger denna vecka, haha), tagit promenader...ja, haft det väldigt mysigt. Men efter att vi kramats massor på centralstationen i dag så gick det faktiskt inte att hålla tårarna tillbaka...det var bara så jobbigt att se de stiga på bussen. Konstigt egentligen, eftersom vi ses ju säkert snart igen, men det känns bara så otroligt jobbigt. Efter att bussen kört iväg så gick jag och My hand i hand och sa inte så mycket...i bilen påväg hem blev det jobbigt dock. Då fick jag ett sms och min smssignal är "va saru, get out of here" som Danne säger på grov Stockholmska...och då grät jag, och jag sa till mamma "varför gråter jag, vi ses ju igen" och hon svarade "det är ändå ett avsked på något sätt, jag gillar inte heller avsked"...och ja, det är väl sant. Avsked är aldrig roliga. Oavsett om de är för en stund eller om det är för gott.

När vi kom hem så satt nallarna vi fått av dom på köksbänken och då blev det ju bara ännu mer jobbigt så jag och My gick upp med nallarna i famnen och så la vi oss ner i min säng och pratade nästan ingenting, det behövdes inte. Sen sov vi i 45 minuter...

Nu har jag ätit tacos vilket såklart påminner mig om grabbarna grus. Snart kommer Karin så jag ska försöka sova lite till innan dess för jag känner att mitt humör står still på depp.

I alla fall så var helgen underbar! Jag önskar att det var fredag igen och klockan var 21:30...
bilder kommer sen!



Look like shit. Men så är det. Nallen fick jag i alla fall från grabbarna, den ska få sitta på hedersplats!

Bloggfri helg!

För mina myspojkar är här från Ljungby! =)

Städtanten = jag

Ni som känner mig tänker nu "ööööh?" när ni läser rubriken. Men anledningen till den fiffiga rubriken - jag har städat nästan varenda ledig minut sen i söndags! Det är helt sant. Har precis börjat städa toaletten och nu så känns det jättefräscht på golvet där, har verkligen skurat toalettgolvet och DET behövdes verkligen kan jag säga!
Nu sitter jag och pratar med den trevliga Idol-Jocke från Ljungby samtidigt som jag springer fram och tillbaka här och städar lite smått, haha. Ska bädda min säng snart också och så ska jag sova i MITT rum, för nu är allt jag skulle rensat borta från sängen, känns asbra, är sjutton stolt över mig själv ju!

Nej nu blir det att städa klart toaletten sen sova! Åh vad skönt att sova.
Tar sovmorgon imorgon till 9 eller 10! =)

Förresten, imorgon (eller idag faktiskt =O) kommer LJUNGBYPOJKARNA!! *happy*
Puss och godnatt.

Taggad till tusen.


TH

Deras musik gör mig glad i hela kroppen och om folk inte kan unna mig att få vara glad i min musik, ja men dåså, stick =). En sak att man har åsikter och inte tycker om de men att hacka på de som tycker om dom, inte okej =).

Ich Bi Nicht Ich
- Tokio Hotel


Nu ska jag fortsätta städa sen så ska jag sova! =)
Puss!

Terminator Salvation

Glömde för sjutton att berätta om filmen!
Jag kan säga såhär, den är så bra att jag ska se den igen på lördag med Ljungbypojkarna :D
Det hjälper ju lite också att Christian Bale är hot ;)


Nästa år är det min tur! Jag längt

MMS

Nästa år är det min tur! Jag längtar :)


Bio ikväll!

TERMINATOR SALVATION som jag längtat så himla mycket efter!
Det blir jag och Cookie som går på den. Skriver här ikväll vad jag tycker om den.

Nu blir det frukost! =)


Kan man älska en kamera?

Om ni sa nej, så JOHO visst att man kan! För jag älskar min SONY A350H!


Det är såhär:

Jag håller på att städa! Fortfarande. Jag är så sjukt duktig *lite ego får man vara när man tar tag i sitt rum på det sättet*. Fortsätter att slänga massa skit (vilket är jätteskönt) och jag har fått massa plats känns det som, jag har dammat I vitrinskåpet och på köpet har jag även hittat min älskade gamla NOKIA mobil, underbart är det! fullproppad med massa minnen :').

Nu ska jag fortsätta, dammsugning och dammande i allmänhet samt lite småplockande av småsaker återstår. Sen kan jag bara relaxa och längta till Jocke och Danne kommer hit!


Bild tagen innan krogen i lördags

<3

Killarna från Ljungby kommer snart. På fredag <3 

RSS 2.0